Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canim bir önceki mesajini okudum. Seninki tam bi saçmalık nasil olurda o kadar yüksek bir değer baska yerde 0 cikar birde ayni yerde tekrar başka bir değeri gösterir bunun biran önce açıklığa kavuşması lazim. Allah göstermesin bu yanlisliklar silsilesi yüzünden stresten bebiş etkileyebilir bunun vebalini alacaklar mi o hastaneler ? Büyük konusmak gibi olmasın sonuca ulaşınca o hastaneyi inletirdim yemin ederim 😡😡😡😡 belki de laboratuvar yüzünden kaç hastaya belki de yanlış teşhis konuldu maazallah 😲😲😲
Bizde onu konuştuk eşimle ricamız üzerine bir kana (aynı kana) üç kez bakıldı 0-0-800 çıktı. Düşünsene hamilelik şüphen var tedavi için gidiyorsun. Sana 0 çıktığı için hamile değilsin gibi tedavi uygulanıyor. Böyle birşey olabilir mi ? Aynı hastanede sabah/akşam çıkan değerde enteresan. Bilmiyorum inşallah yavrum benimledir. İnşallah yarım bir mucize olur kalp atışını bile duyarız. Allah büyük bilmiyorum bir içimi ferahlatıyorum bir korkuyorum. Yarın olsun bir an önce 🥺 yavrum beni bırakmasın çok zor ulaştık 🥺

29 Mart tarihinde 5. Gün embriyosu taze transfer oldum. Allah’a çok şükür transfer hariç 9. Gün aile hekimliğinde verdiğim kanda 63 ile hamile olduğumu öğrendim. 11. Gün doktorum söylediği için yeniden kan verdim 156 çıktı. Tabi çok mutluyuz çok şükür. Doktorum 17. Gün yeniden kan ver ona göre ultrason günü belirleyelim dedi. 17. Gün yine aile hekimliğinde kan verdim. 1200 lerde çıkması gerekirken 1047 çıktı. Neyse %90 bir artış olmuş dedik. Doktorum 19. Gün yine ver dedi(dün yani). Kanı verdim 1385 çıktı. Bu arada kan sonucum çok geç çıktı hastaneyi aradığımda sizin sonucunuzla iki kez çalışılmış ondan geç çıktı dedi. Bende acaba bundan mı düşük çıktı diye düşündüm. Tabi ki artış az olduğu için bizim moralimiz bozuldu. Doktoru aradım başka bir ilçede yaşıyorum ben orada kan versem yeniden dedim tamam ver dedi. Verdim inanmazsınız diğer ilçede 1385 çıkan sonucum 0 çıktı. Bir kez daha çalıştılar aynı kanla 0 çıktı. Üçüncü kez çalıştıklarında 800 çıktı. Neyse tabi eşimle benim dayanacak gücümüz kalmadı. Yıllar sonra pozitifi görmüşüz heyecanla kese görmeyi bekliyoruz başımıza gelenlere bakın. Yine aynı gün 1385 çıkan hastaneye akşam gidip kan verdik. Bu sefer kaç çıktı dersiniz ? 1119. Doktor sonucu bekliyordu. Mesaj attım sonucu. İmkanı yok bir gün içinde değer böyle düşemez cumartesi gelin dedi. Yarın gideceğiz inşallah hepsi tamamen laboratuvar yanlışıdır.
Başına böyle birşey gelen oldu mu
Canım ya Allah yardımcınız olsun yarın keseyi görüp her şey yolunda demenizi yürekten arzuluyorum ❣️

Canım çok üzüldüm 💐 durumuna ne denir bu

durumda seni çok iyi anlıyorum o hayal kırıklığını 😢

çaresizliği gerçekten çok zor 😞 bir durum Rabbim

Kalbine gönlüne ferahlık versin inşallah 🤲 Allahım

Kucağını boş bırakmasın tez zamanda sağlıklı

hayırlı evlatlarla müjdelendirsin inşallah Amin 🤲💔

Canım benim Yani gerçekten çok tuhaf bişey yaşamışsın daha önce keseyi görmüşmüydün yoksa direk kese ve kalp atışı için mi yarını bekliosun
Aslında herşey yolunda gitseydi haftaya kese için gün verecekti ama bu kadar karışıklık olunca cumartesi gel bir bakalım dedi doktor canım.

Canim ben elimden geleni yaptim her yöntemi denedim kendimi rabbime teslim ettim gerisi onun dediği artik. Artsa da kimyasala dönse de kabul etmekten çarem yok 🤲🤲 her ihtimale hazirlikliyim canım ne olur bilinmez dediğin gibi sabirla bekliyorum. Diyorum ya Rabbim bu yolda kimsenin kucağını boş bırakmasın 🥰🥰🤲🤲
Senin mesajlarını arattım canım. Duamdasin.. İnşallah yarın müjdeli haberle gelesin. Sınavında da başarılar dilerim canım benim 🥰 🤲🏻❤️

Bizde onu konuştuk eşimle ricamız üzerine bir kana (aynı kana) üç kez bakıldı 0-0-800 çıktı. Düşünsene hamilelik şüphen var tedavi için gidiyorsun. Sana 0 çıktığı için hamile değilsin gibi tedavi uygulanıyor. Böyle birşey olabilir mi ? Aynı hastanede sabah/akşam çıkan değerde enteresan. Bilmiyorum inşallah yavrum benimledir. İnşallah yarım bir mucize olur kalp atışını bile duyarız. Allah büyük bilmiyorum bir içimi ferahlatıyorum bir korkuyorum. Yarın olsun bir an önce 🥺 yavrum beni bırakmasın çok zor ulaştık 🥺
Canim bence yavrun seninle bak üzülme sakin etkilenmesin işte bu durumdan. Zaten seninle olmasaydi bile 1300 küsür cikmazdi o sonuç ama nasil olur 0 çıkar o çok büyük bir muamma 🤔🤔 inşallah biran önce sonuca varirsin da görürsün bebişi 🤲🤲🥰🥰

Senin mesajlarını arattım canım. Duamdasin.. İnşallah yarın müjdeli haberle gelesin. Sınavında da başarılar dilerim canım benim 🥰 🤲🏻❤️
Yaaaa canım benim çok teşekkür ederim 🥰🥰🤲🤲 bugün sinava çalışmak fazla giremiyorum ama yine aktif bakmaya çalışıyorum 🥰🥰 amin canim monarozam inşallah güzel haberlerle gelirim 🤲🤲🤲🥰🥰

Canim bence yavrun seninle bak üzülme sakin etkilenmesin işte bu durumdan. Zaten seninle olmasaydi bile 1300 küsür cikmazdi o sonuç ama nasil olur 0 çıkar o çok büyük bir muamma 🤔🤔 inşallah biran önce sonuca varirsin da görürsün bebişi 🤲🤲🥰🥰
Amin yarabbim amin inşallah canım benim sağolasın 🙏🥺

Back
X