Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Transferin 9. Günü 5. Gün embriyosu 9,43 çıktı umut var mıdır

İnşallah diyelim Rabbim yüzüne baksın iki gün sonraki kan değerin önemli 2 yada 3 katına yaklaşık artarsa umut var ama az yükselirse maalesef artık yükselme olmaz yine de hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤲🥺

İnşallah caniminici. Şimdi müjdeli haberlerinizi bekliyorum🤲🏻❤️🐣
Dedigin gibi umarım ki burda olur. Sürec uzamaz. Dhea denilen vitamini merak ediyorum ama burda istediğin an doktora git ya da sor öyle bir lüks ne yazık ki yok. Aslında lüks değil olması gereken. Yumurta sayısı artırılır mi merak ediyorum. 2 iken 5 olur mu?

Amin canım inşallah 🤲 olur Allah’ın izniyle neden olmasın Rabbim yeter ki istesin onun yanında herşey çoktur bize zor olan ona kolaydır o dilerse önünde hiçbirşey duramaz dilerim sağlıklı kaliteli güzel yumurtaların sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah Amin 🤲 Tedaviye başlamadan doktorunla bir ön görüşme yapabilirsin aslında bütün kafandaki soruları sorarsın tedavinin şeklini ona göre belirler 🥰😘

Bu güzel bir şey canım , o bir enfeksiyon bakterisi genellikle kedi dışkısından filan bulaşıyor .Allah muhafaza hamileyken bebeğin organlarının engelli olmasına sebep oluyor
Bir de bu süreçte enfekte olmuş az pişmiş etten bulaşma riski de oluyor Allah muhafaza onlara dikkat etmek gerekiyor .Bir tanıdığımıza çiğ et doğrarken elindeki yaradan enfekte olmuştu .

Ben de merak ediyorum beta hcg artışlarından sonra keseydi kalp atisiydi o süreç nasil işliyor arkadaşlar bilgisi olanlar yazabilir mi

Canım öncelikle en az iki defa beta için kan vermen gerekiyor ve bunu doktorun görecek tam istedikleri değerdeyse artık kan vermene gerek yok diyecek ve sana hemen kese günü için tarih verecek ilk gidip keseye bakacaklar kese herşey normal olması gerektiği gibiyse sana kalp atımı için bir hafta 10 gün sonra tekrar randevu verecek süreç bu şekilde işliyor 🤲🥰

selam kızlar hepinize nasılsınız 😍 mesajları daha okuyamadım .
mayala katar mayala katar canım sen nasılsın varmı yada başladımı ufak ufak belirtiler nasıl hissediyorsun
M Maralim2019 kuşum bu gün test vereceksiniz dimi yada verdinmi haberdar et
Benimde 11.gün sonucum geldi kızlar 693 geldi içimde tedirginlik var biraz yine bölündümü acaba diye embriyo
Dünden beri hiç girmedim biraz telefondan uzak kaldım detoks yaptım:)

Canım öncelikle en az iki defa beta için kan vermen gerekiyor ve bunu doktorun görecek tam istedikleri değerdeyse artık kan vermene gerek yok diyecek ve sana hemen kese günü için tarih verecek ilk gidip keseye bakacaklar kese herşey normal olması gerektiği gibiyse sana kalp atımı için bir hafta 10 gün sonra tekrar randevu verecek süreç bu şekilde işliyor 🤲🥰
Anladım balım peki betanin belli bi yüksekliğe mi gelmesi lazım yoksa düzenli artış olması yeterli mi acaba 🙈

mayala katar mayala katar canım sen nasılsın varmı yada başladımı ufak ufak belirtiler nasıl hissediyorsun
Benimde 11.gün sonucum geldi kızlar 693 geldi içimde tedirginlik var biraz yine bölündümü acaba diye embriyo

Aleyküm selam canım çok şükür iyiyim ☺️ şu an daha 2. Gün henüz birşey demek için erken 🫣 umutlanmamak için vücudumu takmıyorum 😹
Hayırlısı olsun inşallah elimizden geleni yaptık gerisi Rabbimin takdiri 🤲❤️
Oo süper 🤩 canım yok kız o şans kapıyı bir kere çalar ikiz olduğunu sanmıyorum 😹 sağlıcakla devam etsin inşallah darısı keseye kalp atımına olsun inşallah Amin 🤲
Maral’ım daha yarın kan verecek kan testi günü yarın 🥰

Anladım balım peki betanin belli bi yüksekliğe mi gelmesi lazım yoksa düzenli artış olması yeterli mi acaba 🙈

Düzenli artış olması yeterli çünkü herkesin bebeğinin gelişimi farklı olur önemli olan düşmemesi ve iki kat artmış olması lazım belli bir rakam vermezler onun için kafan rahat olsun 🥰

29 Mart tarihinde 5. Gün embriyosu taze transfer oldum. Allah’a çok şükür transfer hariç 9. Gün aile hekimliğinde verdiğim kanda 63 ile hamile olduğumu öğrendim. 11. Gün doktorum söylediği için yeniden kan verdim 156 çıktı. Tabi çok mutluyuz çok şükür. Doktorum 17. Gün yeniden kan ver ona göre ultrason günü belirleyelim dedi. 17. Gün yine aile hekimliğinde kan verdim. 1200 lerde çıkması gerekirken 1047 çıktı. Neyse %90 bir artış olmuş dedik. Doktorum 19. Gün yine ver dedi(dün yani). Kanı verdim 1385 çıktı. Bu arada kan sonucum çok geç çıktı hastaneyi aradığımda sizin sonucunuzla iki kez çalışılmış ondan geç çıktı dedi. Bende acaba bundan mı düşük çıktı diye düşündüm. Tabi ki artış az olduğu için bizim moralimiz bozuldu. Doktoru aradım başka bir ilçede yaşıyorum ben orada kan versem yeniden dedim tamam ver dedi. Verdim inanmazsınız diğer ilçede 1385 çıkan sonucum 0 çıktı. Bir kez daha çalıştılar aynı kanla 0 çıktı. Üçüncü kez çalıştıklarında 800 çıktı. Neyse tabi eşimle benim dayanacak gücümüz kalmadı. Yıllar sonra pozitifi görmüşüz heyecanla kese görmeyi bekliyoruz başımıza gelenlere bakın. Yine aynı gün 1385 çıkan hastaneye akşam gidip kan verdik. Bu sefer kaç çıktı dersiniz ? 1119. Doktor sonucu bekliyordu. Mesaj attım sonucu. İmkanı yok bir gün içinde değer böyle düşemez cumartesi gelin dedi. Yarın gideceğiz inşallah hepsi tamamen laboratuvar yanlışıdır.
Başına böyle birşey gelen oldu mu

Olumlu düşün canım düşecek diye düşünme yükselecek bebeğim yeni tutunmuş yeni beyan salgılanmaya başlamış diye düşün hep 🥰 öyle olsun Allah’ın izniyle 🫂
Ben hep olumluyum 🥰🥰 her zaman sinavlarimda bile sonucu görene kadar kötü geçti demiyorum 🤣🤣🤣 ay ama bu kadar pozitif olmakta iyi değilmiş gibi geliyor 🤣🤣🤣

29 Mart tarihinde 5. Gün embriyosu taze transfer oldum. Allah’a çok şükür transfer hariç 9. Gün aile hekimliğinde verdiğim kanda 63 ile hamile olduğumu öğrendim. 11. Gün doktorum söylediği için yeniden kan verdim 156 çıktı. Tabi çok mutluyuz çok şükür. Doktorum 17. Gün yeniden kan ver ona göre ultrason günü belirleyelim dedi. 17. Gün yine aile hekimliğinde kan verdim. 1200 lerde çıkması gerekirken 1047 çıktı. Neyse %90 bir artış olmuş dedik. Doktorum 19. Gün yine ver dedi(dün yani). Kanı verdim 1385 çıktı. Bu arada kan sonucum çok geç çıktı hastaneyi aradığımda sizin sonucunuzla iki kez çalışılmış ondan geç çıktı dedi. Bende acaba bundan mı düşük çıktı diye düşündüm. Tabi ki artış az olduğu için bizim moralimiz bozuldu. Doktoru aradım başka bir ilçede yaşıyorum ben orada kan versem yeniden dedim tamam ver dedi. Verdim inanmazsınız diğer ilçede 1385 çıkan sonucum 0 çıktı. Bir kez daha çalıştılar aynı kanla 0 çıktı. Üçüncü kez çalıştıklarında 800 çıktı. Neyse tabi eşimle benim dayanacak gücümüz kalmadı. Yıllar sonra pozitifi görmüşüz heyecanla kese görmeyi bekliyoruz başımıza gelenlere bakın. Yine aynı gün 1385 çıkan hastaneye akşam gidip kan verdik. Bu sefer kaç çıktı dersiniz ? 1119. Doktor sonucu bekliyordu. Mesaj attım sonucu. İmkanı yok bir gün içinde değer böyle düşemez cumartesi gelin dedi. Yarın gideceğiz inşallah hepsi tamamen laboratuvar yanlışıdır.
Başına böyle birşey gelen oldu mu

İlk defa böyle duydum ya sizi de strese katmışlar. Canım sen gönlünü ferah tut inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin Allah’ın izniyle Amin 🤲❤️

Oyyyy maşallah kuzum katlanarak artsin inşallah 🤲🤲🤲 canim normalde iki gün sonra yapiliyor ama ben yarin sinava giderken yada dönüşte kan vericem iki defa çıkmayalım dışarı dedim eşime

Back
X