- 25 Temmuz 2022
- 1.351
- 2.852
- 63
Bak hele konusmalara bakDağ gibi 2 erkek evlat mis![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak hele konusmalara bakDağ gibi 2 erkek evlat mis![]()
Valla yerliyle arasinda bin tl fark var diye sirf amerikayi sectim daha havali geldi kdfjjfjbirazda ticaret bu iş ya merkezlerin, doktorların anlaşmaları oluyor firmalar ile seni ona göre yönlendiriyorlar. Neyse önemli olan sonucun gelmesi nerde yapıldığı değil gelse de kutlasak![]()
Kiza sok oldu ama o da bak boyle dusunBak hele konusmalara baksimlumina
tabi onun kız ya bak nası kpnusur bize shdndndnd öncedenn yiaa buda kız olsımlae falan aimdi dağ gibi 2 erkek evlatt
ah sen yokmusunnn
HahahahahqhahdhKiza sok oldu ama o da bak boyle dusunbi gun once erkek emzigi aliyodu kiyamam
eşim söyledi bide hamile olduğmuYaaa şaka mıdır bu yatılı misafir işini hiçbi zaman sevmem ama hamile birinede gitmessn abijim yaa
Ah güzelim yaaaa dahada sinirlendim simdiiii ağğğş surat yapman yokmı ya da önlerinde kusman ahdkdjfk utanıp giderlereşim söyledi bide hamile olduğmubulantım olmasa tamam da 24 saat aralıksız bulantım var
kusuyorum bide utanıyorum
Biraz taktik ogren ablandanHahahahahqhahdhtevekkül…
Benmde böle yapmam lazm belki ben hala deli gibi diyom buda kız olsun yok barbie isterm evcilik isterm sjfkfjf böle diyom die erkek olck kesn hf
biliyolar eşim telefonda söyledi ama geliyolar yine dekeş
keşke kabul etmeseydin canım yaa, bilmiyorlar mı senin hamile olduğunu
amin aşkım inşallah ben kusuyorumAy benimde gecen hafta geldiler. Bi enerji geldi evi temizledim kendime şaştım nasıl yaptim bu enerjiyle diye de. Allah kolaylik versin canım.
Buna ragmen mi geliyolar amaninnnneşim söyledi bide hamile olduğmubulantım olmasa tamam da 24 saat aralıksız bulantım var
kusuyorum bide utanıyorum
Doruuu…Biraz taktik ogren ablandanPuxhu
suratlarına prilam fırlatayım bugün yeni kutu yazdırdım hazırAh güzelim yaaaa dahada sinirlendim simdiiii ağğğş surat yapman yokmı ya da önlerinde kusman ahdkdjfk utanıp giderler![]()
Ya ben de artik giysi almak istiyorumDoruuu…tamm bende akışa bıraktm abdkdndk o sıra iç sesim bırakmamıstır ama olsundu
manifest gibi kı bebek eşyaları favladm . Carters ta sadece PEMBE VE DAHA PEMBE şeler bakıyorum sjdkdmldmf
Hahahshdhdjd yap kız hakkındır valla yaptıkları cok ayıpsuratlarına prilam fırlatayım bugün yeni kutu yazdırdım hazır![]()
sorma sim yaa moralim sıfır ben olsam asla gitmem hamile birineBuna ragmen mi geliyolar amaninnnnben kahveye arkadas bile cagirmadim iki aydid kusura bakmayin yatiyorum diyorum ajdjdjd
Ben dogurunca da bi sure kimseyi kabul etmemeyi dusunuyorum domuz desinler varsin arkamdansorma sim yaa moralim sıfır ben olsam asla gitmem hamile birine![]()
Ahahahahshdjjd bi cinsiyetler belli olsn kuşum neler aliris nelerYa ben de artik giysi almak istiyorumerkek seyleri hep dinazorlu filan bayilcam ya
Kız tabi etmeee ben hayatta etmedm anlattm zaten ağlayarak günlüklerine yazsınlarBen dogurunca da bi sure kimseyi kabul etmemeyi dusunuyorum domuz desinler varsin arkamdan![]()
Of ben araba filan oynayamam gibi geliyor napicaz tum gunAhahahahshdjjd bi cinsiyetler belli olsn kuşum neler aliris nelererkeğinde güzelini atarm ben sana , kerosumu iyi giydiririm . Ama tabi bazen dinazor efendime söyliyim hotwiels falan mecbur
![]()
Gecen bir bebisin haberini gordum millet opmus ucuk herpes kapmis yani cok fenaydi travma oldu bende cocugu yogun bakima mi ne almislaarKız tabi etmeee ben hayatta etmedm anlattm zaten ağlayarak günlüklerine yazsınlar![]()