Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
birazda ticaret bu iş ya merkezlerin, doktorların anlaşmaları oluyor firmalar ile seni ona göre yönlendiriyorlar. Neyse önemli olan sonucun gelmesi nerde yapıldığı değil gelse de kutlasak 😍😍
Valla yerliyle arasinda bin tl fark var diye sirf amerikayi sectim daha havali geldi kdfjjfj🤣 yani yerlinin cok daha uygun olmasi lazimdi cezbetmesi icin djfjfjfjf
Allahim korusun da o kadar isin cilki cikmis ki doktorum fetalde saglikli raporlanip downlu dogan bebek biliyorum demisti 🥲
Allah fetaldna firmasinin da iyisiyle karsilastirsin bacim yani ahahahah
Saglikli gelsin de dedigin gibi gerisi biz ivf anneleri icin cok luks zaten bence🤣🤣

Kiza sok oldu ama o da bak boyle dusun🤣🤣 bi gun once erkek emzigi aliyodu kiyamam
Hahahahahqhahdh 🤣 tevekkül…
Benmde böle yapmam lazm belki ben hala deli gibi diyom buda kız olsun yok barbie isterm evcilik isterm sjfkfjf böle diyom die erkek olck kesn hf

Doruuu… 😎 tamm bende akışa bıraktm abdkdndk o sıra iç sesim bırakmamıstır ama olsundu 🤣 manifest gibi kı bebek eşyaları favladm . Carters ta sadece PEMBE VE DAHA PEMBE şeler bakıyorum sjdkdmldmf
Ya ben de artik giysi almak istiyorum ☺️ erkek seyleri hep dinazorlu filan bayilcam ya

Ahahahahshdjjd bi cinsiyetler belli olsn kuşum neler aliris neler 🥹 erkeğinde güzelini atarm ben sana , kerosumu iyi giydiririm . Ama tabi bazen dinazor efendime söyliyim hotwiels falan mecbur🤣
Of ben araba filan oynayamam gibi geliyor napicaz tum gun 🤣 ben zorla etkinlik boyama filan yaptiririm ici siser cocuk topsuz arabasiz andjfjfjf

Kız tabi etmeee ben hayatta etmedm anlattm zaten ağlayarak günlüklerine yazsınlar🤣
Gecen bir bebisin haberini gordum millet opmus ucuk herpes kapmis yani cok fenaydi travma oldu bende cocugu yogun bakima mi ne almislaar

Back
X