Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

29 Mart tarihinde 5. Gün embriyosu taze transfer oldum. Allah’a çok şükür transfer hariç 9. Gün aile hekimliğinde verdiğim kanda 63 ile hamile olduğumu öğrendim. 11. Gün doktorum söylediği için yeniden kan verdim 156 çıktı. Tabi çok mutluyuz çok şükür. Doktorum 17. Gün yeniden kan ver ona göre ultrason günü belirleyelim dedi. 17. Gün yine aile hekimliğinde kan verdim. 1200 lerde çıkması gerekirken 1047 çıktı. Neyse %90 bir artış olmuş dedik. Doktorum 19. Gün yine ver dedi(dün yani). Kanı verdim 1385 çıktı. Bu arada kan sonucum çok geç çıktı hastaneyi aradığımda sizin sonucunuzla iki kez çalışılmış ondan geç çıktı dedi. Bende acaba bundan mı düşük çıktı diye düşündüm. Tabi ki artış az olduğu için bizim moralimiz bozuldu. Doktoru aradım başka bir ilçede yaşıyorum ben orada kan versem yeniden dedim tamam ver dedi. Verdim inanmazsınız diğer ilçede 1385 çıkan sonucum 0 çıktı. Bir kez daha çalıştılar aynı kanla 0 çıktı. Üçüncü kez çalıştıklarında 800 çıktı. Neyse tabi eşimle benim dayanacak gücümüz kalmadı. Yıllar sonra pozitifi görmüşüz heyecanla kese görmeyi bekliyoruz başımıza gelenlere bakın. Yine aynı gün 1385 çıkan hastaneye akşam gidip kan verdik. Bu sefer kaç çıktı dersiniz ? 1119. Doktor sonucu bekliyordu. Mesaj attım sonucu. İmkanı yok bir gün içinde değer böyle düşemez cumartesi gelin dedi. Yarın gideceğiz inşallah hepsi tamamen laboratuvar yanlışıdır.
Başına böyle birşey gelen oldu mu
Ay şok oldum bu ne saçmalık bu nasıl bir sorumsuzluktur insanın umuduyla bu kadar oynanamaz yani rabbim gerçek değerin yüksek olmasını nasip etsin canım benim hayırlı haberlerle dön aramıza

Canım günaydın herkese ben de bugün yıne kan vericem bklm nasıl ckkıcak sen nasılsın ıyımısın 🌟canım

Hoşgeldin 🤗 canımız hamiş Annemiz :anneadayı: çok

şükür bol bol dinleniyorum 😌 buralarda

takılıyorum :kahve:😹 hadi inşallah değerlerin güzel

çıkar artık kese günü alırsın Allah’ın izniyle Amin 🤲🥰

Ben hep olumluyum 🥰🥰 her zaman sinavlarimda bile sonucu görene kadar kötü geçti demiyorum 🤣🤣🤣 ay ama bu kadar pozitif olmakta iyi değilmiş gibi geliyor 🤣🤣🤣
😆 valla sana diyorum ama ben de hep kötü tarafını düşünüyorum .Güzel düşünmeye sevk etmeye çalışıyorum kendimi .Ama tabi ki her şeye de hazırlıklı olmak gerekiyor .Sonuçta 2 sonuç var olumlu veya olumsuz .Rabbim ne eylersen hayırlısını eylesin

Hoşgeldin 🤗 canımız hamiş Annemiz :anneadayı: çok

şükür bol bol dinleniyorum 😌 buralarda

takılıyorum :kahve:😹 hadi inşallah değerlerin güzel

çıkar artık kese günü alırsın Allah’ın izniyle Amin 🤲🥰
Ay aşkım❤ hoşbuldum🥰 iyi olmana çok sevındım 😘 aynen bol bol dınlen canım benım 🌺
Teşekkür ederim hayatım☘️ inşallah yükselir değerim ya 🥲 heycanlıyım bıraz ve de endişeli😶‍🌫 allah bu heycanı sana ve bekleyen herkese nasıp eder inşallah çiçeğim🌸🌟

Amin inşaallah canım dikkat et elleme hayvan filan bir de ete kendin dokunma mümkün oldukça iyi pişmiş et ye. Allah’ın izniyle bulaşmaz
İnş btnm valla bi an tedirgin oldum çok etle haşır neşir biri değilşm zaten evcil hayvanımda yok kayınvalidemlerde 2 kedi var ama Allah var çok iyi bakıolar

Ay aşkım❤ hoşbuldum🥰 iyi olmana çok sevındım 😘 aynen bol bol dınlen canım benım 🌺
Teşekkür ederim hayatım☘️ inşallah yükselir değerim ya 🥲 heycanlıyım bıraz ve de endişeli😶‍🌫 allah bu heycanı sana ve bekleyen herkese nasıp eder inşallah çiçeğim🌸🌟

Amin Ecmain inşallah canım 🤲

Allah razı olsun kardeşim dilerim bizde bu

heyecanları yaşarız Allah’ın izniyle 🤲😍🥹👼👼

Ay şok oldum bu ne saçmalık bu nasıl bir sorumsuzluktur insanın umuduyla bu kadar oynanamaz yani rabbim gerçek değerin yüksek olmasını nasip etsin canım benim hayırlı haberlerle dön aramıza
İnan canım bende ne düşüneceğimi bilmiyorum hoca da söyledi 1385 çıkan değerden 1119 a bile düşmez sabahtan akşama kadar diye. Ama insan öyle bir korkuyor ki ne yerdeyiz ne gökte. 0-0-800 çıkan hastaneyi hiç söylemiyorum bile o tamamen saçmalık

Ee kızlarım benimle transfer olan bacılarımı 🥰

bekliyorum herhangi bir belirti yaşıyormusunuz 🤔

Neler hissediyorsunuz bana sorarsanız çok 🫠

umutlanmamak için hiçbirşey hissetmiyorum 🫣

😆 valla sana diyorum ama ben de hep kötü tarafını düşünüyorum .Güzel düşünmeye sevk etmeye çalışıyorum kendimi .Ama tabi ki her şeye de hazırlıklı olmak gerekiyor .Sonuçta 2 sonuç var olumlu veya olumsuz .Rabbim ne eylersen hayırlısını eylesin
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş hesabi dimi 🤭🤭 ya aslinda tabiki iki seçenek varda ne bilim hep iyi tarafi ağır basiyor bende amannn nasil olsa yarin anlicam bakalim 🤣🤣 sizlere de güzel güzel sonuçlar diliyorum 🥰🥰🥰🤲🤲🤲

Terzi kendi söküğünü dikemezmiş hesabi dimi 🤭🤭 ya aslinda tabiki iki seçenek varda ne bilim hep iyi tarafi ağır basiyor bende amannn nasil olsa yarin anlicam bakalim 🤣🤣 sizlere de güzel güzel sonuçlar diliyorum 🥰🥰🥰🤲🤲🤲
Amin inşaallah size de inşaallah 🥰 hepimizin sonuçları güzel olsun inşaallah

İnan canım bende ne düşüneceğimi bilmiyorum hoca da söyledi 1385 çıkan değerden 1119 a bile düşmez sabahtan akşama kadar diye. Ama insan öyle bir korkuyor ki ne yerdeyiz ne gökte. 0-0-800 çıkan hastaneyi hiç söylemiyorum bile o tamamen saçmalık
Canim bir önceki mesajini okudum. Seninki tam bi saçmalık nasil olurda o kadar yüksek bir değer baska yerde 0 cikar birde ayni yerde tekrar başka bir değeri gösterir bunun biran önce açıklığa kavuşması lazim. Allah göstermesin bu yanlisliklar silsilesi yüzünden stresten bebiş etkileyebilir bunun vebalini alacaklar mi o hastaneler ? Büyük konusmak gibi olmasın sonuca ulaşınca o hastaneyi inletirdim yemin ederim 😡😡😡😡 belki de laboratuvar yüzünden kaç hastaya belki de yanlış teşhis konuldu maazallah 😲😲😲

Back
X