Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acilen başka bir yere kaç . O nemin verdiği migren atakları off . Geçen sene 12 gün fethiyedeydim 10 gün migren ilacı aldım bazen günde 2 kez ya bana hiç gelmiyor.Amin aşkım amin bu yaz nasıl geçecek bilmiyorum çok zorlayacak beni gerçekten. Trençkot fazla geldi öyle söyleyim yandım sanki kürk var üstümde şimdiden böyleyse ben haziran eylül arasınk düşünemiyorum![]()
Maşallah okuyunca yüzümde tebessüm oluştu. Hep sağlıklı olunLioo bir pembe kalbini alırız bizde kızım oluyor Rabb'im'in izniyle
. İki tarama ve doktorun ekstra istediği tahlillerin hepsi temiz çıktı bebeğimde bende sağlıklıyız çok şükür
Yaaa kizçelerde çoğalıyorKızlar merhaba, doktordan çıktım şimdi. Gen taraması sonuçlarına ve ultrason görüntülerine göre kızım geliyor.
Lioo canım 14+0 da cinsiyeti öğrenmiş oldum böylce , kız.
Kendi doktorum da karından ölçtü ama özelde doktorum perinatoloji devlette bilemedim en çekindim şey yakonuşamanızın başını görmedim ama benim doktorum karından ölçtü rahim ağzını,göremeseydim vajinal bakıcaktım dedi
Burda arkadaş chatgb bakmıştı benim için M minnosella kız demişti gerçekten kızım olacak doğru tahmin etti chatgbArkadaşlar cinsiyet tahmini yapan uygulama veya sayfalar nelerdi![]()
vajinalden mi çekiniyorsunuz?Kendi doktorum da karından ölçtü ama özelde doktorum perinatoloji devlette bilemedim en çekindim şey ya![]()
Evet daha öncesin de çok şeyler yaşadığım için korku gibi bendevajinalden mi çekiniyorsunuz?
neler yaşadınız bilmiyorum,rabbim bir daha da yaşatmasın inşallah ama içinizi ferah tutunEvet daha öncesin de çok şeyler yaşadığım için korku gibi bende![]()
Çok sağol canımneler yaşadınız bilmiyorum,rabbim bir daha da yaşatmasın inşallah ama içinizi ferah tutun
Benim de erken doğum öyküm olduğu için gittim zaten, vajinal baktı 38mm dedi sorun yok serklaja şu an gerek yık dedi. İkili taramamı yaptı sonuç için gidicem pazar te canım. Geçmiş olsun.Ay vanijal bakar mı acaba rahim ağzını ölçmek için acaba benim erken doğum öyküm var abdominal serklaj im var ondan da çok tedirginim lekenmem de var geçmedi daha p. Tesi ye almayı düşündüm
Yok yok zaten kullanmıyorum. Şakasına dedim veriyim sana diye. Teşekkür ederim canımVentolin gebelikte yasak çok ekstra durumunuz yoksa bende grip olunca istemiştim de doktor demediğini bırakmadı kesinlikle önermiyolar![]()
Sağlıkla gelsin inşallahLioo bir pembe kalbini alırız bizde kızım oluyor Rabb'im'in izniyle
. İki tarama ve doktorun ekstra istediği tahlillerin hepsi temiz çıktı bebeğimde bende sağlıklıyız çok şükür
Sağlıkla gelsin inşallahHerkese 14+3ten merhabaa. Bebişimizi gördük bugün. Doktorumuz oluşan tüm organlarına baktı,her şeyimiz çok yolunda çok şükür. Günün sürprizi fetal dna ile öğrendiğimiz cinsiyetin taakk diye önümüze çıkmasaydıbebitomuz açık ve net bir şekilde erkek olduğunu gözterdi bize
![]()
Kızlar merhaba, doktordan çıktım şimdi. Gen taraması sonuçlarına ve ultrason görüntülerine göre kızım geliyor.
Lioo canım 14+0 da cinsiyeti öğrenmiş oldum böylce , kız.
amiinn çok sağolunnSağlıkla gelsin inşallah
Sağlıkla gelsin inşallah
Ben solgarı kullanıyorum 1000 lere çıkınca ara verdimKızlar d vitamini ve b12 kullananlar ne marka kullanıyorsunuz? Doktorun verdiğini pek kullanmak istemedim ocean, solgar gibi markaları kullanan var mı?
Ventolin de benim oksijenim + diğer puflar nasıl geçecek hamilelikte hiç bilmiyorum yatırır beni hastanelik eder öyle bir astımım var allah yardımcım olsun o zamanVentolin gebelikte yasak çok ekstra durumunuz yoksa bende grip olunca istemiştim de doktor demediğini bırakmadı kesinlikle önermiyolar![]()
Sağlıkla mutlulukla gelsinHerkese 14+3ten merhabaa. Bebişimizi gördük bugün. Doktorumuz oluşan tüm organlarına baktı,her şeyimiz çok yolunda çok şükür. Günün sürprizi fetal dna ile öğrendiğimiz cinsiyetin taakk diye önümüze çıkmasaydıbebitomuz açık ve net bir şekilde erkek olduğunu gözterdi bize
![]()