Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Kizlar vajinal kasintim cok artti. Idrar cok sk tili cikmadigi icin doktor bisi yazmadi ama dayanamiorm daha. Ayni durumda olan arkdslar ne kullandnz acaba

Amin aşkım amin bu yaz nasıl geçecek bilmiyorum çok zorlayacak beni gerçekten. Trençkot fazla geldi öyle söyleyim yandım sanki kürk var üstümde şimdiden böyleyse ben haziran eylül arasınk düşünemiyorum 😂😂
Acilen başka bir yere kaç . O nemin verdiği migren atakları off . Geçen sene 12 gün fethiyedeydim 10 gün migren ilacı aldım bazen günde 2 kez ya bana hiç gelmiyor.

Lioo Lioo bir pembe kalbini alırız bizde kızım oluyor Rabb'im'in izniyle :KK200:. İki tarama ve doktorun ekstra istediği tahlillerin hepsi temiz çıktı bebeğimde bende sağlıklıyız çok şükür
Maşallah okuyunca yüzümde tebessüm oluştu. Hep sağlıklı olun 💖

Kızlar merhaba, doktordan çıktım şimdi. Gen taraması sonuçlarına ve ultrason görüntülerine göre kızım geliyor.
Lioo Lioo canım 14+0 da cinsiyeti öğrenmiş oldum böylce , kız.
Yaaa kizçelerde çoğalıyor 💖💖💖💖 sağlıkla gelsin

konuşamanızın başını görmedim ama benim doktorum karından ölçtü rahim ağzını,göremeseydim vajinal bakıcaktım dedi
Kendi doktorum da karından ölçtü ama özelde doktorum perinatoloji devlette bilemedim en çekindim şey ya 😐

Hanımlar alışverişe ne zaman başlayacaksınız? Ben ağırlaşmadan yavaş yavaş almaya başlayayım diye düşünüyorum yazın güneş batınca anca çıkabilirim alışverişe çünkü sıcak bana hiç gelmiyor beynime güneş geçiyor sanki

Ay vanijal bakar mı acaba rahim ağzını ölçmek için acaba benim erken doğum öyküm var abdominal serklaj im var ondan da çok tedirginim lekenmem de var geçmedi daha p. Tesi ye almayı düşündüm
Benim de erken doğum öyküm olduğu için gittim zaten, vajinal baktı 38mm dedi sorun yok serklaja şu an gerek yık dedi. İkili taramamı yaptı sonuç için gidicem pazar te canım. Geçmiş olsun. ❤️

Herkese 14+3ten merhabaa. Bebişimizi gördük bugün. Doktorumuz oluşan tüm organlarına baktı,her şeyimiz çok yolunda çok şükür. Günün sürprizi fetal dna ile öğrendiğimiz cinsiyetin taakk diye önümüze çıkmasaydı :D bebitomuz açık ve net bir şekilde erkek olduğunu gözterdi bize :D
Sağlıkla gelsin inşallah 💙💙
Kızlar merhaba, doktordan çıktım şimdi. Gen taraması sonuçlarına ve ultrason görüntülerine göre kızım geliyor.
Lioo Lioo canım 14+0 da cinsiyeti öğrenmiş oldum böylce , kız.
🩷🩷 Sağlıkla gelsin inşallah

Ventolin gebelikte yasak çok ekstra durumunuz yoksa bende grip olunca istemiştim de doktor demediğini bırakmadı kesinlikle önermiyolar🥺
Ventolin de benim oksijenim + diğer puflar nasıl geçecek hamilelikte hiç bilmiyorum yatırır beni hastanelik eder öyle bir astımım var allah yardımcım olsun o zaman

Herkese 14+3ten merhabaa. Bebişimizi gördük bugün. Doktorumuz oluşan tüm organlarına baktı,her şeyimiz çok yolunda çok şükür. Günün sürprizi fetal dna ile öğrendiğimiz cinsiyetin taakk diye önümüze çıkmasaydı :D bebitomuz açık ve net bir şekilde erkek olduğunu gözterdi bize :D
Sağlıkla mutlulukla gelsin 😍😍😍😍😍

Back
X