Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
İyi şükür bir sıkıntı yokmuş çok sevindim
Sanırım doktorlar bu ara izinli bugünki dahiliye doktoru da izinli olacakmış mayıs ilk haftasına kadar
Doğumu şehir hastanesinde mi yapacaksın ladycim güzel bir sistem yapılmış önceden odaları göstermek gibi normal doğumun tek kişilik olması da gayet iyi keşke bütün hastanelerde böyle geçerli olsaydı

Ayyy her hafta kontrol ediyorum bende süper sabah 9 da kapıdayız o zaman olsun bence ihtiyaç varsa alınmalı oyuncak sonuçta lazım olacak her gün her şeyin fiyatı uçuyor nasıl olsa

Ayyy her hafta kontrol ediyorum bende süper sabah 9 da kapıdayız o zaman olsun bence ihtiyaç varsa alınmalı oyuncak sonuçta lazım olacak her gün her şeyin fiyatı uçuyor nasıl olsa
En yakın arkadaşım kendisine BİM’de çalışan bi kanka yapmış geçen zürafa gelmişti bize ayırmıştı çocuk. Şimdi de dedi ki istediklerini seç arkadaşıma söyleyim de ayırsın

Muayenehanesine gittiğim Dr da yaparsam, Dr+hastane ücreti toplam 70 bin.

Daha önce kızımı dogurtan Dr var. Hastaneyi arayıp ücret sordum. 55 bin dedi. O kadına da güveniyorum. Ama hastane biraz eski sorun olur mu bilemedim. Yenidoğan ünitesini yoğun bakımına da gidip bakmam lazım yeterli mi.. o hastanede çalışan bi Dr tanıdık var ona sorsak içeriden biri daha iyi bilir.

Bir de iste 3. Alternatif şehir hastanesi. Yani burada 5 aydır takibimi yapan Dr çok tatlı ilgili bir kadın. İg den de baktım. Birçok doğum yaptırmış. Ona da güveniyorum ama işte son saniye bi şey çıkar mı ? Bana sezaryen için randevu verir kendi dogımhanede old zaman ama bi aksilik çıkar giremezse.. Doğum sonrası konfor da düşük olacak biraz. İki kişilik oda. Eşim rahat gelip giremez. Vs.

Sağlık bakanlığı yeni başlatmış bu doğum için bilgi verip doğuma yakın gebelerle ilgilenme programını. Ben ne zamandır şehir hastanesine gidiyorum. Geçen hafta misal yine hastanedeyim. O oda kapalıydı. Bugün açılmış, içeride ebe vardı ve kayıt açan görevli muayeneden sonra kesinlikle doğum ebesine uğra diye tembihledi. Sen de gidince bi soruştur.

Sağol kuzum benim
Öyle tabi ne yapıyorsak bebişler iyi olsun diye az kaldı zaten hemen hemen iki ay dişimizi sıkacağız azıcık daha
rRabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah bu süreçte
Amin kuzum benim inşallah. Hiç sıkma canını sağlıkla gelecek miniklerimiz inşallah
İnşallah bitanem inşallah aynen güzel şeyler duyuyoruz inşallah da doğuma kadar böyle gider
Kız bana kıyafetlerim olmuyor hem de uzun zamandan beri 4 kg ile ben kıyafet giyemiyorum sen oluyor diyorsun 9.5 kg ile. Bu işte bir terslik var yapacak bir şey yok sağlıklı da besleniyormussun daha ne alırsan da napalim
Sonuçların güzel olmasına ve oğlunun sağlıklı olmasına çok sevindim. Maşallah pasama doğum da gönlüne göre olsun inşallah dertsiz tasasız güzelce al kucağına inşallah ladycim

Kartal şehir hastanesinde Aylin hoca var perinatolog tavsiye ederim, enerjisi ve tavrı bana iyi geliyor :) teknik bilgisine zaten birşey diyemem.
Çok güzel haberlerle gelmişsin <3 güzelliklerle devam eder inş.

Ben geçen gece resmen ağlayarak uyandım boğazımda sanki su kaynıyordu çoook kötüydü 2 3 saat uyku girmedi gözüme sonra bayılmışım galiba uykusuzluktan nasıl uyuduğumu hatırlamıyorum

şeker çıkmadı canım şimdi iki hafta boyunca sabah akşam açlık tokluk bak dedi bakalım birde onu yapacağım çok teşekkürler Allah razı olsun Amin

ikimizde minyonuz canım valla bilmiyorum artık ne düşüneyim bekleyeceğiz her şey hepimiz için güzel olacak Allah ın izniyle Amin

haklısın canım sağolasın Allah razı olsun

Eski hastane fiyatı daha iyiymiş şuanki gittiğin hastaneye oranla zaten az kaldı orada sorup soruştur eğerki içine sinirse kızında doğum yaptığın hastaneye karar verirsin
Fiyatlar ne pahalı ya gerçekten doğum için bu kadar alınması çok şaşırtıcı 70 bin çok gibi
Belki diğer arkadaşların daha pahalıdır ben özel hastanede yaptırmadığım için pek sorup ilgilenmiyorum bu konuyla
belki sadece şehir hastalerine özel bir durumdur bu benim gittiğim şehir hastanesi değil orada böyle bir sistem olacağını sanmıyorum ama tahlil sonuçları için gittiğimde oradaki hemşireye sorayım belki bütün hastanelerde geçerlidir inşallah ta öyledir

En yakın arkadaşım kendisine BİM’de çalışan bi kanka yapmış geçen zürafa gelmişti bize ayırmıştı çocuk. Şimdi de dedi ki istediklerini seç arkadaşıma söyleyim de ayırsın
Yaaaaa ne güzellll bizde ralli yarışı yapıyoruz valla çoğu şeyde olmuyor zaten yada 1/2 geldiği için kapışa gidiyor birinin olması iyiymiş valla çok şanslısınız

Ayyy harika olmışşş nerde yaptırdın kuzummm biz isime tam karar veremediğimiz için henüz yaptıramadık ama bunlar çok şık
Teşekkür ederiz instagram da buldum baya da baktım çünkü çok fazla sayfa var sonunda buraya karar verdim pişmanda olmadım 20 günde falan gelşyor bu arada aklında olsun sayfa da şu Login • Instagram

Gözün aydın canım bak yine de şükür bebişte düzelmeler oldu
Hiç sıkma canını canım az kalmış doktorun dediği gibi dikkat etmen yeterli olacaktır
Şeker için de dikkat et biraz karbonhidrat şekerli paketli gidalardan uzak dur inşallah sonuçların iyi çıkacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…