Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    155
Diğerlerini bilmiyorum da şu HDL kolestrol için spor yapmak lazım ya hareket istiyor, eşim için gidiyoruz sürekli, spora başladı tekrardan sırf bunun için, doktor tavsiyesiyle
Ben de de hiç yüksek olmazdı hiç tatlı yemezdim kötü beslenmezdim çünkü maalesef hamilelikle hayatıma çok tatlı girdi ve bu da etkiledi kötü kolestrolü evet yürüyüş yapmam gerekiyor ama köpek fobim var oturdugun yer de köpekler çok bar var (seviyorum bu arada ama korkuyorum işte) bu benim hareket etmemi çok engelliyor.

Ay çok şeker ya 😃 ama vakit yaklaştıkça da insanı heyecan korku sarar 😃
Ben hiç korkmadim deli cesareti mi denir cahil.cesareti mi bilmiyorum, ben çok heyecanlanirdim doğsa o nokta bı an önce gelse diye doğum anında bile korkmadım, doğacak bitecek modundaydim, kavuşmaya odaklanmıştım 🥰 korkulacak birşey yok sonrasına odaklan, kavuşma anına ❣️

Ben de de hiç yüksek olmazdı hiç tatlı yemezdim kötü beslenmezdim çünkü maalesef hamilelikle hayatıma çok tatlı girdi ve bu da etkiledi kötü kolestrolü evet yürüyüş yapmam gerekiyor ama köpek fobim var oturdugun yer de köpekler çok bar var (seviyorum bu arada ama korkuyorum işte) bu benim hareket etmemi çok engelliyor.
O kadar köpek haberi gördükten sonra anlıyorum tabii, yalnız çıkma

Ben hiç korkmadim deli cesareti mi denir cahil.cesareti mi bilmiyorum, ben çok heyecanlanirdim doğsa o nokta bı an önce gelse diye doğum anında bile korkmadım, doğacak bitecek modundaydim, kavuşmaya odaklanmıştım 🥰 korkulacak birşey yok sonrasına odaklan, kavuşma anına ❣️
Zaten sen çok cesaretlisin o belli canım her seferinde anlıyorum bende çok korkak değilimdir. Bakalım Rabbim hepimize yardımcı olsun bir avazda en hızlı en kolay en güzeli ile gerçekleşsin en doğru zamanda 💕💕 dua ile Allah yardım eder sonra bebişimizi koklarız ❤️

Zaten sen çok cesaretlisin o belli canım her seferinde anlıyorum bende çok korkak değilimdir. Bakalım Rabbim hepimize yardımcı olsun bir avazda en hızlı en kolay en güzeli ile gerçekleşsin en doğru zamanda 💕💕 dua ile Allah yardım eder sonra bebişimizi koklarız ❤️
Güzel olacak güzel, o ilk kavusma anında kalıyorsun ya öyle güzel ki, o huzuru dinginliği anlatamam, rabbim vaktinde sağlıcakla kavuştursun ❣️

Konuştuk ya kız bunu alan onların diye 😂 benim de altlarda yanlarda, bu ara tekme tam kasıkta acayip vuruyor 🤦🏻‍♀️
Konuştuk evet canımmm göbek üstünde hisseden varmı merak ettim bugun Bi bayanla konustum da onunda plesenta olayı varmış hep kasıklarda hissediyorum dedi de ben acaba bizim haftalar da göbek altı hissetmem normal mi diye sordum sizde o sorun yok ya ondan

Belki uygun fiyatlı bir yürüyüş bandı düşünebilirsiniz. Yürüyüşün doğuma da çok faydası olduğu söyleniyor, eğer dışarda yürüme imkanı yoksa ve bebişten geriye bütçe kalıyorsa kullanışlı olabilir 😅

Canım Lady kesinlikle öyle düşünüyorum ben de. Eşim uyanırsa inşallah zaten bir çok görev onu bekliyor 🙃 Pratik poğaça yapmayı düşünüyorum patates, omleti artık bi şekilde halledicez. Akşam yemeğine gelmediler en azından 🙈
ben misafir geleceği zaman özellikle temizlik yapmıyorum kirletip gidiyorlar onlar gidince yapıyorum temizlik bana kalsın kendim hak ediyorum temiz oturmayı:) geçen gün banada dayımlar geldi 3 gğn bacaklarım ağrıdı bir daha doğuma kadar kimseyi istemiyorum dedim net şekilde

Ay çok şeker ya 😃 ama vakit yaklaştıkça da insanı heyecan korku sarar 😃
Ay canım o doğum başlayınca insana bir sukunet ve bilgelik çöküyor. Ben de çok heyecanlanırım doğumun başladığını anlayınca kesin diye düşünüyordum hep. Doğum başladı sanki 5 kere dogurmusum 0 heyecan. Kendini o anki sürece bırakmak gerekiyor sadece ❤️ ne zaman biteceginden eninde sonunda biteceğine odaklanmak ve sonunda da bebişe kavuşacağına odaklanmak gerekiyor ❤️ no korku 🥰

Konuştuk evet canımmm göbek üstünde hisseden varmı merak ettim bugun Bi bayanla konustum da onunda plesenta olayı varmış hep kasıklarda hissediyorum dedi de ben acaba bizim haftalar da göbek altı hissetmem normal mi diye sordum sizde o sorun yok ya ondan
Merak etme aşağıda hissediyoruz öyle göbek üstü hissettim mi hatirlamiyorum bile sağa sola uzanıyor, aşağıda canı nerede isterse 😊

Kızlar doğumunu şehir hastanelerinde yapan yada yapacak olan var mı? Sezeryanda genel anestestezi yapıyorlar mı ? Özeldeki gbi önceden gün belirliyorlar mı yoksa sancı yada doğum başlaması vs bekliyorlar mı? Bazı kişiler öyle yazmış da
Ben şehir hastanesinde yapıcam ama doğuma dair herhangi bir bilgim yok 😂

S
Kızlar doğumunu şehir hastanelerinde yapan yada yapacak olan var mı? Sezeryanda genel anestestezi yapıyorlar mı ? Özeldeki gbi önceden gün belirliyorlar mı yoksa sancı yada doğum başlaması vs bekliyorlar mı? Bazı kişiler öyle yazmış da
Ben şehir hastanesinde yaptım da normal doğumdu, konuştuğum kadınlar vardi Sanci beklemiyorlar sezeryan günüm şu gün falan diye bahsediyorlardı, anestezi olayını bilmiyorum yalnız, zorunlu sezeryan değilse de yapmıyorlar, problem yoksa vajinal doğum bekliyorlar

Ben şehir hastanesinde yapıcam ama doğuma dair herhangi bir bilgim yok 😂

S

Ben şehir hastanesinde yaptım da normal doğumdu, konuştuğum kadınlar vardi Sanci beklemiyorlar sezeryan günüm şu gün falan diye bahsediyorlardı, anestezi olayını bilmiyorum yalnız, zorunlu sezeryan değilse de yapmıyorlar, problem yoksa vajinal doğum

Teşekkür ederim 🤩

Kızlar eksik gördüklerinizi yazar mısınız bunlar aldıklarım ?
Anakucagı ,araba, beşik haricinde böyle elimin altında kesin olması gereken şeyler neler olacak? Zıbın tulum kaç tane daha almalıyım , evim yazın full güneş ve klimam yok. 🙃

Eklentiler

• IMG_4507.webp
    IMG_4507.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 29
Ayy ben de hiç korkmadım ne doğum öncesinde ne de sezaryen esnasında. Sıfır endişe ile gittim ama şimdi durumlar fena🤣

Kızlar eksik gördüklerinizi yazar mısınız bunlar aldıklarım ?
Anakucagı ,araba, beşik haricinde böyle elimin altında kesin olması gereken şeyler neler olacak? Zıbın tulum kaç tane daha almalıyım , evim yazın full güneş ve klimam yok. 🙃
Korse doğumdan sonra kullanmak için

Doğum çantası için iki tane geniş iç çamaşırı koyabilirsin yoğun bı akınti olmazsa bez yerine pedde kullanabilirsin, yok uğraşmam dersen eve kadar dependle de idare edersin
Kıyafet çok alma alırsan da 3-6aylik al bir ayda atacağı farka inanamazsin, büyük gidrirsin de küçük kullanmadan kaliyor 😊

Bir de doktor yıkarken lif önermiyordu tenine uygun olmaz diye, elini kopurt öyle elini sür daha hassas olur, direkt şampuanı çocuğa sürme elde kopurtmek en iyisi demişti not düşeyim gerisini sen bilirsin 😊

Back
X