Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Selam canimm, 7 nisanda estrofeme basladim, persembe kontrolum var muhtemel tarihi soyler herhalde, heyecanli bekleyisler :))
Sen ne durumdasinn?

Aleyküm selam 👋 canım Bende dün Opu oldum herşey yolunda giderse çarşamba günü transfer olacağım Allah’ın izniyle 🤲🥹
Çok sevindim hadi az kalmış dilerim sağlıcakla transferin gerçekleşir kaçıncı gün embriyosu senin birde tek mi olucaksın çift mi canım 🥰

bu göbeğimizdeki morlukklar için krem kullanmamızda sakınca var mı acaba, zararı var mıdır? Benim evde Hirudoid var mesela morluk kremi ama ne biliyim deriden embriyoya zarar verirmi? Osuruktan nem kapar olduk :DAnnem diyor ki "aman annem boşver emilir falan karnından zararı vardır sürme" :D
Bendede var morluklar ya 🫠 ben normal kremle ovuyorum ama gidecek gibi değil

Aleyküm selam 👋 canım Bende dün Opu oldum herşey yolunda giderse çarşamba günü transfer olacağım Allah’ın izniyle 🤲🥹
Çok sevindim hadi az kalmış dilerim sağlıcakla transferin gerçekleşir kaçıncı gün embriyosu senin birde tek mi olucaksın çift mi canım 🥰
Senin taze transfer o zamann? :)
4. gun canim tek transfer olacagim muhtemelen
Senin kac tanesi dollendi??

bu göbeğimizdeki morlukklar için krem kullanmamızda sakınca var mı acaba, zararı var mıdır? Benim evde Hirudoid var mesela morluk kremi ama ne biliyim deriden embriyoya zarar verirmi? Osuruktan nem kapar olduk :DAnnem diyor ki "aman annem boşver emilir falan karnından zararı vardır sürme" :D
Chatgpt bana şu an doğursada kurtulsam diyor 🤣🤣 sizin yüzünüzden üyelik satın alacam

Eklentiler

• IMG_2681.webp
    IMG_2681.webp
    43 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_2682.webp
    IMG_2682.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 17
Senin taze transfer o zamann? :)
4. gun canim tek transfer olacagim muhtemelen
Senin kac tanesi dollendi??

Evet canım taze transfer olacak nasip olursa ❤️
Benim 6 adet toplandı bugün aradılar 4 tanesi döllenmiş hamdusenalar olsun onun için risk alıp 5. Güne kadar götürecekler ilk defa bu kadar embriyom oluştuğu için bakalım mevlam ne eylerse güzel eyler inşallah 🤲🥹🥰
Hadi bakalım Nisan ayı bizim ayımız olsun inşallah hep beraber pozitifleri görmek nasip olsun 🤲👼💕

Bzidede öyle aşkım tek ben annemde tekim halalarım teyzelerim hepsi 3-4 tane var, anamda kendi istememiş fazla çocuk yoksa yaparmış, ben niye öyle oldum😂
Valla bebeğim ben biliyorum niye böyle oldum😅 evlendim 6 sene korundum🤣🤣 ay önce kariyer sınavlar çocuk illaki yapılır ne olcak doğurmak marifet mi sanki😅 bla bla bla. Bir sürü böyle söylemlerim sonucunda Allah dedi hadi doğur bakalım.nasil doguruyorsun🫢 yani ne cektiysem dilimden🤪 sonra da çocuk yapcam diye iş bıraktım hahaha Rabbim sen ne büyüksün 🤔☺️

Valla bebeğim ben biliyorum niye böyle oldum😅 evlendim 6 sene korundum🤣🤣 ay önce kariyer sınavlar çocuk illaki yapılır ne olcak doğurmak marifet mi sanki😅 bla bla bla. Bir sürü böyle söylemlerim sonucunda Allah dedi hadi doğur bakalım.nasil doguruyorsun🫢 yani ne cektiysem dilimden🤪 sonra da çocuk yapcam diye iş bıraktım hahaha Rabbim sen ne büyüksün 🤔☺️
Aşkım olsun her şeyin zamanı var biliyorsun doğru zamanı 🤓, bende şu an ne kariyer var ne çocuk 🤣🤣

Amin Ecmain inşallah olucak Allah’ın izniyle yumurtalar toplandıktan ertesi gün belli olacak kaç tane embriyo oluştu diye laboratuvar doktoru arayacak inşallah bol sağlıklı kaliteli Altın embriyoların olsun inşallah Rabbim yardımcın olsun Hızır meleklerini göndersin inşallah bol bol dua 📿 edelim canım benim Rabbim kabul etsin inşallah 🤲❤️🥹
Amin inşallah

Evet canım taze transfer olacak nasip olursa ❤️
Benim 6 adet toplandı bugün aradılar 4 tanesi döllenmiş hamdusenalar olsun onun için risk alıp 5. Güne kadar götürecekler ilk defa bu kadar embriyom oluştuğu için bakalım mevlam ne eylerse güzel eyler inşallah 🤲🥹🥰
Hadi bakalım Nisan ayı bizim ayımız olsun inşallah hep beraber pozitifleri görmek nasip olsun 🤲👼💕
Kuzum rahim kalınlığı falan bakıldı mı? Bugün benden tek tüp kan aldılar sadece hormonlara bakmak için. Onun dışında hiçbir şeye bakmadılar. Bazıları estrofem kullanmış rahim kalınlaşsın diye sanırım

Back
X