Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Evet canım taze transfer olacak nasip olursa ❤️
Benim 6 adet toplandı bugün aradılar 4 tanesi döllenmiş hamdusenalar olsun onun için risk alıp 5. Güne kadar götürecekler ilk defa bu kadar embriyom oluştuğu için bakalım mevlam ne eylerse güzel eyler inşallah 🤲🥹🥰
Hadi bakalım Nisan ayı bizim ayımız olsun inşallah hep beraber pozitifleri görmek nasip olsun 🤲👼💕
Oo sayi baya iyi canim. Insallah hepsi gider 5. gune ❤️❤️ insallah canim yaa vallahi bakalim emeklerimize degsin insallah

Tm cnm benim🌸 yaş 25 ve tüp bebek te ilk denemem transfer ı de sayarsam bugün 7 günüm yarın 8 olucak 5 tane yumurtam vardı iki tane transfer ettiler inşallah ikizlerdir bugün test yaptım iki üç dk da böyle cızgi oluştu sabah erkenden yaptım öğleden sonra sa kahverengi akıntım geldı doktora söyledim yerleşme kabamadı olabilir dedi corospin ı bırak dedi bende bugünden itibaren bıraktım bklm inşallah hakkımızda hayır'lısı olur inşallah hepımızın inşallah kacıncı gün embriyo şu bilmiyorum ama polikistik över olduğum için 1,2ay rahmımı dinlendirdiler cnm Eki Görüntüle 3575530
Canım gözünaydın kanda da katlanarak artsın maşallah 💖💖

Kuzum rahim kalınlığı falan bakıldı mı? Bugün benden tek tüp kan aldılar sadece hormonlara bakmak için. Onun dışında hiçbir şeye bakmadılar. Bazıları estrofem kullanmış rahim kalınlaşsın diye sanırım

Benim her muayenede ilk rahim kalınlığı ölçülüyordu transfer günü yine ölçülüyor benim en son 12 mm dedi onlar dondurulmuş embriyo olacaklar için rahimi önden hazırlıyorlar bizim taze transfer rahim hazırlanıyor zaten yumurtalar uyarıldığı dönemde 🥰

Bu güne not bırakıyorum 🫶
🤲 Amin 🤲
IMG_7507.webp

Benim her muayenede ilk rahim kalınlığı ölçülüyordu transfer günü yine ölçülüyor benim en son 12 mm dedi onlar dondurulmuş embriyo olacaklar için rahimi önden hazırlıyorlar bizim taze transfer rahim hazırlanıyor zaten yumurtalar uyarıldığı dönemde 🥰
Benim ölçmediler kuzum ya ya da bana söylemedi

Tm cnm benim🌸 yaş 25 ve tüp bebek te ilk denemem transfer ı de sayarsam bugün 7 günüm yarın 8 olucak 5 tane yumurtam vardı iki tane transfer ettiler inşallah ikizlerdir bugün test yaptım iki üç dk da böyle cızgi oluştu sabah erkenden yaptım öğleden sonra sa kahverengi akıntım geldı doktora söyledim yerleşme kabamadı olabilir dedi corospin ı bırak dedi bende bugünden itibaren bıraktım bklm inşallah hakkımızda hayır'lısı olur inşallah hepımızın inşallah kacıncı gün embriyo şu bilmiyorum ama polikistik över olduğum için 1,2ay rahmımı dinlendirdiler cnm Eki Görüntüle 3575530
35 üsütüne 2 tane edıyodular normalda veya 3 cı denemede nasıl 2 tane oldu kıbrısdamı yapdınız ?

iyiki varsınız biraz rahatladım çok teşekkür ederim, inşallah bir mucize olur test günümde🤲🏼gerçekten burda herkes bir birini çok iyi anlıyor bu süreçten geçmeyen maalesef bizim duygularımızı anlayamaz😢 inşallah bir gün bizde mucizemize kavuşuruz annelik duygularını yaşarız🤲🏼
Tabiki birbirimizi anliyoruz canim benim çünkü hepimiz ayni yollardan geciyoruz. Evet maalesef yaşamayan bilemez o yüzden hepimiz birimiz gibi düşün 💪🫂🤗 Sen istermisin birisinin sonucu negatif diye ay buda motivasyonumuzu düşürüyor çıksın gitsin? eminim düşünmezsin. biz niye senin için düşünelim 🥰🥰 Rabbim ol derse o mucize gelir bulur kuzum merak etme demek ki biraz sabir gerekli 🤲🤲

Arkadaşlar progestan fitili ayni saatte mi koyuyorsunuz sizde önemli mi saati
Canim bende transferden önce sabah 8 öğlen 4 gece 00:00 demişlerdi transferden sonrada ayni sekilde devam dediler. Ayni sekilde devam ediyorum. Saatlere dikkat etmeye çalışıyorum ki unutursam süre kisaliyor

Merhaba, 7 nisanda dondurulmuş 5. Gün transferi oldum. Transfer günüm dahil 6. Günü sabah pembe lekelenme oldu ama bütün gün devam etmedi. Bu sabahta (7.gün) kahverengi 1-2 damla kadar kanamam oldu. Artık endişelenmeye başladım. 🥹

Hanımlar merhaba mesajıma bilgisi ve tecrübesi olanlar cevap yazarmisiniz. Sebepsiz İnfertiliteyle 5. Gün 4bb embriyo transferi oldum. 4. Gün çok şiddetli bel ağrısı yaşadım 12 saat kadar ve sol kasığımda derin bir sancı yaşadım ve geçti bugün 6.gunum erken gebelik testim negatif sizce moralim bozmalı mı olsa 6. Günde kendini belli etmesi gerekirdi diye düşünüyorum ne derseniz

Günaydın kızlar
Mutlu hafta sonlarınız olsun.
Tüm mesajları kaldığım yerden devam edip okudum çok uzundu gerçekten bi daha bu kadar biriktirmem. Aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz. Negatif olanlar üzülmesin rabbim bize de nasip edecek inşallah.
Mayala canım inşallah sağlıklı embriyolarınla transferin olur.
Maralim sen trasnfer olmuştun dımı ?
Ya bide benim opudan beri 15 gün olcak sol tarafımda bi Ağrı var sola doğru yatsam diğer tarafa yönelirken çok zorlanıyorum. Sırt üstü yatsam direk kalkamıyorum. Alt tarafı bi folkül aldılar ondan değildir herhalde.

Back
X