Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Burcunun terazi olması için 23 ekim öncesi doğması gerekiyo. Ama venüs terazi olması cok güzel. Tabi sadece bunlarla bitmiyo açıları falan iyi mi hepsine birden bakıp değerlendirmek gerekiyo ama bunlar beni çok çok aşıyo 😄😄
23 ekim dogarsa da mi akrep olacak bunlar 🤣🤣

Aslında doğrusu Aybike. Türkçe'de Bike kadın demek çünkü. Bi kere Moğolistan ya da Özbekistan tam hatırlayamıyorum oralı birisiyle konuşmuştum Büke yanlış demişti. Aybike olmali demisti. Hatta bi hikaye varmıs oralarda. 3 kiz kardesi anlatan. Ortanca kardeşin adı Tasbike en küçük kardeş Aybike'ymis. En büyük kardeşin adını unuttum. Hikayeyi de hatırlamıyorum. Küçüktüm biraz.
Evet aslında Aybike mi Aybüke mi hatta Aybige olarak mı koysak dedik ama Aybüke olarak karar kıldık ama bana Kaan geliyor gibi hissediyorum 😀

Yves rosher kullaniyorum canim, probiyotikli olan cok iyi tavsiye ederim.

Evet malesef bir kac gundur baya yogun, bugun gittim ilac aldim. Cok fazla yemekte yiyemiyorum bugun bir corba bir kase cacik yedim onunlayim.
Yves rocher almıyorum maalesef marka olarak yine de teşekkür edeirm

Dalın düşündüğümüzün aksine çok fazla kimyasal barındıran bi ürün. Cocuklar için olunca masum gözüküyor 🙈 birde ph olarak da bizim cildimize uygun değil ph derecenizi de bozup cildinizi kurutabilir.
Şu sn elimdeki seçenekler arasında yine de en makulü dalin maalesef. İnternetten sipariş edeceğim şimdi bir şeyler o zamana kadar idare edeceğim mecbur

Kızlar gögüslerım patlıcak gıbı şiş ve aşırı agrıyo kollarımı bırlestıremıyorum normalmı Bukadar ağrıması ıccamasırımı çıkartırsam daha cok agrıyo yürürken falan bu Kac hafta sürecek

1fafeyla 1fafeyla durumun nasıl canım, merak etdim, gitdin mi ultrasyona?
Pazartesiyi bekliyorum canım . Şuanlık bir sıkıntı yok şükür . Normal gebe gibi halsizlik bulantı bazen iştah bazen iştahsızlık, göğüs hassasiyeti sağımdan soluma dönerken bile acıyorlar resmen ..Bende anlamadım . İnşallah iyi haberlerle gelirim dualarınızı eksik etmeyin 🫶🏻

Kızlar benim tüm gün migdem bulanıyor, sadece sabahtan öglene kadar değil, hatta şuan top noktada, çok fenayım. Bugün bir doktor videosu izledim, diyor ki hamilelikte bulantı sabah olur öglene dogru normale döner, akşam üstüne kalmaz, eger tüm gün devam ediyorsa, idrar yolu enfeksiyonu olabilirsiniz, haydaaaa dedim rota yeniden oluşturuluyor🤭🤭 ptesi doktor yolu göründü bana, ee mecbur çociiii de görmek zorunda kalıcam bak şimdi😬😬 tüm gün bulantı yaşayan var mı böyle
Aynı videoyu izlememle bugün doktoruma sormam bir oldu.😂 ben gece uykudan uyandım bir kez bulantıyla. Doktor da gece 10 gibi 2 tane prilam iç rahatlatır dedi ama bilin bakalım o saatte kim uyuyakaldı da içemedi 😴😴 idrarı da veresim geliyor yine de her ihtimale karşı.

Ben memnunum da annem bebekliğimden ve çocukluğumdan pek memnun değil. Bebekken sebebpsiz ağlayan, çocukken heryerde terör estiren minik bi zorba olduğum için😂
Şaka bi yana bence güvenilir bi insanım, sır saklarım kimseyi kimseye kırdırmam. Başarıyı ve maddi imkanları severim çabalarım😁
Anneme aşırı bağlıydım çocukken ve kıskanırdım onu herkesten. Sadece beni sevsin isterdim, ta ki kardeşim olana kadar. Kardeşim olunca ona saplantılı bağlandım 😂
Bence akrep damarına basılana kadar iyidir.
Çileeek benim kızımda ay akrep ve bu dediğin çok doğru bana aşırı bağlı hiç kimseyle konuşmamı sevmez ilgi üstünde olsun ister normal burcu da aslan 5 buçuk yaşında 😂😅 istediği bişeyi hemen olsun ister sürekli ağlar bişi istediğinde 😂kardeşi gelince şimdi o zaman hiç kimseye sevdirmicek yaklaştırmıcak desene😂

Back
X