- 26 Temmuz 2018
- 6.624
- 7.709
- 198
- 32
Bende düşündüm de çevrem de çok var o isimden ya kızım olursa Zeynep Umay istiyorum erkek olursa düşünmedimKizda Parla ismi cok hosuma gidiyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende düşündüm de çevrem de çok var o isimden ya kızım olursa Zeynep Umay istiyorum erkek olursa düşünmedimKizda Parla ismi cok hosuma gidiyor![]()
Her sene bi tane firtlatirmisim ben artik ajdjdjdjkisti de temizlerse altın çağın başlar dkdjkd
Yaaa bizde hic yok uzak didinin didisinda dahi yokBende düşündüm de çevrem de çok var o isimden ya kızım olursa Zeynep Umay istiyorum erkek olursa düşünmedim![]()
23 ekim dogarsa da mi akrep olacak bunlarBurcunun terazi olması için 23 ekim öncesi doğması gerekiyo. Ama venüs terazi olması cok güzel. Tabi sadece bunlarla bitmiyo açıları falan iyi mi hepsine birden bakıp değerlendirmek gerekiyo ama bunlar beni çok çok aşıyo![]()
Ayyyyy gerçekten öyle ya kızım olmadigj için kendimi ona endeksledim galibaYaaa bizde hic yok uzak didinin didisinda dahi yoksende erkek ismi kalmadi artik koyacak ondandir ajdjdjdjd
Olumlama yapiyorsun fena miAyyyyy gerçekten öyle ya kızım olmadigj için kendimi ona endeksledim galiba![]()
Evet aslında Aybike mi Aybüke mi hatta Aybige olarak mı koysak dedik ama Aybüke olarak karar kıldık ama bana Kaan geliyor gibi hissediyorumAslında doğrusu Aybike. Türkçe'de Bike kadın demek çünkü. Bi kere Moğolistan ya da Özbekistan tam hatırlayamıyorum oralı birisiyle konuşmuştum Büke yanlış demişti. Aybike olmali demisti. Hatta bi hikaye varmıs oralarda. 3 kiz kardesi anlatan. Ortanca kardeşin adı Tasbike en küçük kardeş Aybike'ymis. En büyük kardeşin adını unuttum. Hikayeyi de hatırlamıyorum. Küçüktüm biraz.
Hayır bırak dedi zaten tahlilde de pıhtılaşmayla ilgili iki değerim yüksek çıktıBerceste3 doktorun yazdı mı kuzu kan sulandırıcı içiyor musun
Yves rocher almıyorum maalesef marka olarak yine de teşekkür edeirmYves rosher kullaniyorum canim, probiyotikli olan cok iyi tavsiye ederim.
Evet malesef bir kac gundur baya yogun, bugun gittim ilac aldim. Cok fazla yemekte yiyemiyorum bugun bir corba bir kase cacik yedim onunlayim.
Şu sn elimdeki seçenekler arasında yine de en makulü dalin maalesef. İnternetten sipariş edeceğim şimdi bir şeyler o zamana kadar idare edeceğim mecburDalın düşündüğümüzün aksine çok fazla kimyasal barındıran bi ürün. Cocuklar için olunca masum gözüküyorbirde ph olarak da bizim cildimize uygun değil ph derecenizi de bozup cildinizi kurutabilir.
hangi tahliller ben de yaptırayım perşembe günü. aspirine devam ediyorum halaHayır bırak dedi zaten tahlilde de pıhtılaşmayla ilgili iki değerim yüksek çıktı![]()
İşte bide o faktör var yani nerden tutsa insanın elinde kalıyor dkdjdkdjHer sene bi tane firtlatirmisim ben artik ajdjdjdj
Bende yumurta bol anam da iste kocam dermisim sjdjdjdjdjd
Benm 8 haftaya kadar öyleydi, sonra acı geçti büyüklük kaldıKızlar gögüslerım patlıcak gıbı şiş ve aşırı agrıyo kollarımı bırlestıremıyorum normalmı Bukadar ağrıması ıccamasırımı çıkartırsam daha cok agrıyo yürürken falan bu Kac hafta sürecek
Daha 5 haftayız uzun sürerse nasıl dayanırım bılmıyorumBenm 8 haftaya kadar öyleydi, sonra acı geçti büyüklük kaldı
Pazartesiyi bekliyorum canım . Şuanlık bir sıkıntı yok şükür . Normal gebe gibi halsizlik bulantı bazen iştah bazen iştahsızlık, göğüs hassasiyeti sağımdan soluma dönerken bile acıyorlar resmen ..Bende anlamadım . İnşallah iyi haberlerle gelirim dualarınızı eksik etmeyin1fafeyla durumun nasıl canım, merak etdim, gitdin mi ultrasyona?
Aynı videoyu izlememle bugün doktoruma sormam bir oldu.Kızlar benim tüm gün migdem bulanıyor, sadece sabahtan öglene kadar değil, hatta şuan top noktada, çok fenayım. Bugün bir doktor videosu izledim, diyor ki hamilelikte bulantı sabah olur öglene dogru normale döner, akşam üstüne kalmaz, eger tüm gün devam ediyorsa, idrar yolu enfeksiyonu olabilirsiniz, haydaaaa dedim rota yeniden oluşturuluyorptesi doktor yolu göründü bana, ee mecbur çociiii de görmek zorunda kalıcam bak şimdi
tüm gün bulantı yaşayan var mı böyle
Çileeek benim kızımda ay akrep ve bu dediğin çok doğru bana aşırı bağlı hiç kimseyle konuşmamı sevmez ilgi üstünde olsun ister normal burcu da aslan 5 buçuk yaşındaBen memnunum da annem bebekliğimden ve çocukluğumdan pek memnun değil. Bebekken sebebpsiz ağlayan, çocukken heryerde terör estiren minik bi zorba olduğum için
Şaka bi yana bence güvenilir bi insanım, sır saklarım kimseyi kimseye kırdırmam. Başarıyı ve maddi imkanları severim çabalarım
Anneme aşırı bağlıydım çocukken ve kıskanırdım onu herkesten. Sadece beni sevsin isterdim, ta ki kardeşim olana kadar. Kardeşim olunca ona saplantılı bağlandım
Bence akrep damarına basılana kadar iyidir.