- 26 Nisan 2024
- 188
- 108
- 18
- 33
- Konu Sahibi mayala katar
- #11.721
hepimize inşallahAyy çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Rabbim şimdi sağlıkla en güzelini versin inşallah size![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepimize inşallahAyy çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Rabbim şimdi sağlıkla en güzelini versin inşallah size![]()
Amin kuzum hepimizin ins.Ya kurban olsunlar ona
Ah canım bu genetik bir şey değil ki seninki maalesefAllah sağlıkla kucağına almayı güzel haberlerini duymayı nasip etsin inşallah
İşin makarasindayim da kuzum Öyle tabiki imtihandayiz benim bu dersi almam gerekiyordu biliyorumboşuna başıma gelmedi
dersimi aldım mükâfatını da alırım ins.
![]()
Yavrum asıl onları unutmamız lazımDakikasına kadar dökerim önüne![]()
aşkım ben doğuştan olan bir şey sandımAmin kuzum hepimizin ins.Doktor bana genetik demişti rahim şekli ama sulalemde hiç yok
ulan bu genetik nerden geldi o zaman
bence bişey bulamayınca genetik deyip geçiyorlar
![]()
Kızlar Oksapar oda sicakliginda mı saklanıyor buzdolabında mı?
Canım ins. Test gününde pozitif alırsıniyiki varsınız biraz rahatladım çok teşekkür ederim, inşallah bir mucize olur test günümdegerçekten burda herkes bir birini çok iyi anlıyor bu süreçten geçmeyen maalesef bizim duygularımızı anlayamaz
inşallah bir gün bizde mucizemize kavuşuruz annelik duygularını yaşarız
![]()
oda sıcaklığındaKızlar Oksapar oda sicakliginda mı saklanıyor buzdolabında mı?
Teşekkür ederim canım benimCanım baktım da oda sıcaklığında olması lazım mış
Yok canım bende hiç kullanmadım
Ben de transfere hazırlanıyorum bu arada beni de aranıza alındoktor oksapar verdi ilk bebeğimi düşük yaptım kürtaj oldum o yüzden önlem amaçlı oksapar kan sulandırıcı verdi
ve yaparken dikkate et lütfen,içinde hava oluyor öcne o havayı acık ittir bi damla falan iğne ucundan çıksın. Ben bi kez havasını almadan yaptım, ayy nası garip bi his içim gıcıklandı karnımın içine hava bastım sanki. Ha bi zararı yokmuş o ayrı ama daha da morartabilir hava basılması. Oksapar biraz yakıyor ve en çok o morartıyorKızlar Oksapar oda sicakliginda mı saklanıyor buzdolabında mı?
Yok diyemiyor halalarimdan biri 5 tane , diğeri 4 tane doğurmuş nasıl desinaşkım ben doğuştan olan bir şey sandım
Annen kesin baba tarafında vardır diyodur sana şu aniyi olunca anaya kötü olunca halaya
![]()
bu göbeğimizdeki morlukklar için krem kullanmamızda sakınca var mı acaba, zararı var mıdır? Benim evde Hirudoid var mesela morluk kremi ama ne biliyim deriden embriyoya zarar verirmi? Osuruktan nem kapar olduk![]()
Buzdolabına koyma canim
Selam canimm, 7 nisanda estrofeme basladim, persembe kontrolum var muhtemel tarihi soyler herhalde, heyecanli bekleyisler :))CinnamonQueen canım nasılsın iyi misin inşallah
Doktora gittin mi transfer tarihin falan belli oldu mu inşallah![]()