Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ya kurban olsunlar ona 😍😍
Ah canım bu genetik bir şey değil ki seninki maalesef 😞 Allah sağlıkla kucağına almayı güzel haberlerini duymayı nasip etsin inşallah
Amin kuzum hepimizin ins. 🙏Doktor bana genetik demişti rahim şekli ama sulalemde hiç yok🫣 ulan bu genetik nerden geldi o zaman 😅 bence bişey bulamayınca genetik deyip geçiyorlar🤣

İşin makarasindayim da kuzum Öyle tabiki imtihandayiz benim bu dersi almam gerekiyordu biliyorum😅 boşuna başıma gelmedi ☺️ dersimi aldım mükâfatını da alırım ins.🙏

Evet canımcım biliyorum iyi geliyor burada kafa dağıtıyoruz iyi ki böyle bir yer var iyi ki böyle bir kulüp açılmış gerçekten teşekkürler 🤩 yönetim 👩‍💼

Amin amin inşallah bu sefer gelecek minik mucizeler sana karşı çok güzel düşünüyorum inşallah bebişin bu sefer seni bırakmayacak 🤲🥹👼

Amin kuzum hepimizin ins. 🙏Doktor bana genetik demişti rahim şekli ama sulalemde hiç yok🫣 ulan bu genetik nerden geldi o zaman 😅 bence bişey bulamayınca genetik deyip geçiyorlar🤣
aşkım ben doğuştan olan bir şey sandım 😒
Annen kesin baba tarafında vardır diyodur sana şu an 😂🤣🤣 iyi olunca anaya kötü olunca halaya😂😂

Ben de transfere hazırlanıyorum bu arada beni de aranıza alın🥲 doktor oksapar verdi ilk bebeğimi düşük yaptım kürtaj oldum o yüzden önlem amaçlı oksapar kan sulandırıcı verdi

iyiki varsınız biraz rahatladım çok teşekkür ederim, inşallah bir mucize olur test günümde🤲🏼gerçekten burda herkes bir birini çok iyi anlıyor bu süreçten geçmeyen maalesef bizim duygularımızı anlayamaz😢 inşallah bir gün bizde mucizemize kavuşuruz annelik duygularını yaşarız🤲🏼
Canım ins. Test gününde pozitif alırsın🙏 ama pes etmek yok kendini kaldır bak benimde Şubat'ta negatifti Mart pozitif oldu çok şükür 🙏 yani ben kendimi hazirlamisken ara vermeden tekrar denemek istedim😔 sende umarım o gücü çabucak kendinde bulursun rabbim yardımcın olsun🙏

Ben de transfere hazırlanıyorum bu arada beni de aranıza alın🥲 doktor oksapar verdi ilk bebeğimi düşük yaptım kürtaj oldum o yüzden önlem amaçlı oksapar kan sulandırıcı verdi

Çok üzgünüm 😢 kaybın için geçmiş olsun 💐
Rabbim bir daha göstermesin dilerim herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun bu sefer herşey sağlıklı ilerler Allah’ın izniyle 🤲❤️ tabi ki canım hoşgeldin 🤗
Yaş kaç
Kaçıncı deneme
Kaçıncı gün embriyosu
Transfer günü bunları yaz kaydedeyim inşallah hepimiz pozitifleri görürüz Allah’ın izniyle 🤲🥹💕

Kızlar Oksapar oda sicakliginda mı saklanıyor buzdolabında mı?
ve yaparken dikkate et lütfen,içinde hava oluyor öcne o havayı acık ittir bi damla falan iğne ucundan çıksın. Ben bi kez havasını almadan yaptım, ayy nası garip bi his içim gıcıklandı karnımın içine hava bastım sanki. Ha bi zararı yokmuş o ayrı ama daha da morartabilir hava basılması. Oksapar biraz yakıyor ve en çok o morartıyor :(

bu göbeğimizdeki morlukklar için krem kullanmamızda sakınca var mı acaba, zararı var mıdır? Benim evde Hirudoid var mesela morluk kremi ama ne biliyim deriden embriyoya zarar verirmi? Osuruktan nem kapar olduk :DAnnem diyor ki "aman annem boşver emilir falan karnından zararı vardır sürme" :D

Back
X