- 14 Aralık 2024
- 2.305
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.030
- 48
- 31
Benim de ters bacimYamukmuş bide benmki tövbe yarabbim ya djdhdjjdjd şimdi beboyu taşırken aklı başına gelir dik durur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de ters bacimYamukmuş bide benmki tövbe yarabbim ya djdhdjjdjd şimdi beboyu taşırken aklı başına gelir dik durur
Bazılarımızın bebisi merkuru retro olucak :/Valla yükseleni bilemeyiz ama istisnasız hepimizin bebeğinin Venüs'ü de akrep olacakkinci olurlar biraz ve sevince saplantılı severler hatta sadece venüs değil bazılarımızın mars merkür falan da akrep olacak yani akrep stelyumu eyvah eyvah ermiş guru falcı falan olacak galiba bizimkiler
![]()
Cefakar simluminaKoymak isteyen varsa diye ekledim ajdjdjdjdjjf
10 Kasım sadece burc ve venüs burcu akrep görünüyo. Aslında şehir de önemli ama farketmez bu ikisi içinBize 10 Kasım dolayları lazım amaaa![]()
Kiz yok sakasina dedim zaten tekerleme gibi bisi ahdjdjdjd sihirli annem yeniden cekiliyomus bu arada eski fanlarina duyrulurCefakar simluminaDudu bana sihirli annemi çağrıştırıyor bu arada ya hiç güzel gelmiyor o yüzden agdhs
Aaaa evet ben ona bakmamıştım işte amatörlükten bunlar hep. Benim ki retro galibaBazılarımızın bebisi merkuru retro olucak :/
Ayyyy cok sey biliyorsunuz bizi de aydinlatin ayolBazılarımızın bebisi merkuru retro olucak :/
Güzel ama en unisex isim bence Deniz, çok zor, asla belli değil kadın mı erkek mi. Kağıt üstünde çok belirsiz bir isim yani o yüzden tercih etmem, ama gerçekten güzel.Ya ben bir de Deniz ismine bayiliyorum, hele bir de boncuk gozlu olursa vayyyyy haline![]()
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla geçiririz bu süreciBende de kanama alanı yok ama sebep için düşük tehdidi olabilir de olmayabilirde dedi yat demedi zaten okula giden çocuğum var yatmak zor artık hayırlısı herşey olacağına varır diyip bekleyecem. İnşallah en kısa zamanda lekelenmelerin geçer herkes rahat sakin sağlıklı hamilelik geçirir![]()
Evet evet şuan yapması gerekeni yapıyor allah var yani djdhdjhfhdBenim de ters bacimgeriye egik ajdjdjdj. Neyse su zamana kadar sorun cikarmadigi icin ses etmiyorum yuklendim yillardir yeterince ajdjdjdj
Hayır çokta basit bisey aslında üremek ama djdhdjhd neyseeee demiyorum artık bisey djdhdjAyynen genetiğimizdeki kaç bin yıllık annelik programı bünyeye yüklendi bi kere agshs
Sihirli annem+şirinlerKiz yok sakasina dedim zaten tekerleme gibi bisi ahdjdjdjd sihirli annem yeniden cekiliyomus bu arada eski fanlarina duyrulur![]()
Evet ya dogruGüzel ama en unisex isim bence Deniz, çok zor, asla belli değil kadın mı erkek mi. Kağıt üstünde çok belirsiz bir isim yani o yüzden tercih etmem, ama gerçekten güzel.
Öyle olunca noluyorrr benimki 8 kasımBazılarımızın bebisi merkuru retro olucak :/
Ahh ne güzel günlerdi allahımm. Hala izliyorumBen bir de tom&jerry![]()
Vallahi her sey biz cocukken daha guzeldi. Simdikiler el kadar ve tabletleri var, tiktok kaydiriyorlar filan ajdjdjd. Biz o heyecanla kalkip pazar sabahi kahvalti beklerken izlenen cizgi filmlerin esiriydikAhh ne güzel günlerdi allahımm. Hala izliyorum![]()
Kardeşimin de adı Göksel. Eskiden çok şikayet ediyordu erkek adama bu isim konur mu diye ama şimdi cok seviyor djhdjd kızlar bayılıyomus havalı buluyomus. Z kuşağıEvet ya dogrukuzenlerimden biri doga biri gunes, is hayatina girdikleri gunden beri maillerdeki gunes bey doga hanim hitabetlerine tilt oluyolar
![]()
Oyyyyy cd si vardı baştan baştan izlerdim+casper![]()