Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Yamukmuş bide benmki tövbe yarabbim ya djdhdjjdjd şimdi beboyu taşırken aklı başına gelir dik durur
Benim de ters bacim🤣 geriye egik ajdjdjdj. Neyse su zamana kadar sorun cikarmadigi icin ses etmiyorum yuklendim yillardir yeterince ajdjdjdj

Valla yükseleni bilemeyiz ama istisnasız hepimizin bebeğinin Venüs'ü de akrep olacak😄 kinci olurlar biraz ve sevince saplantılı severler hatta sadece venüs değil bazılarımızın mars merkür falan da akrep olacak yani akrep stelyumu eyvah eyvah ermiş guru falcı falan olacak galiba bizimkiler 😄😄
Bazılarımızın bebisi merkuru retro olucak :/

Bazılarımızın bebisi merkuru retro olucak :/
Ayyyy cok sey biliyorsunuz bizi de aydinlatin ayol🥰🥰🥰 hic anlamam o retrolardan vs. Cok mu kotu bisi bu retrolar? Hep retroda gelen retroda gider filan gibi yazilar goruyorum instada kadjdjdj

Bende de kanama alanı yok ama sebep için düşük tehdidi olabilir de olmayabilirde dedi yat demedi zaten okula giden çocuğum var yatmak zor artık hayırlısı herşey olacağına varır diyip bekleyecem. İnşallah en kısa zamanda lekelenmelerin geçer herkes rahat sakin sağlıklı hamilelik geçirir ☺️
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla geçiririz bu süreci

Güzel ama en unisex isim bence Deniz, çok zor, asla belli değil kadın mı erkek mi. Kağıt üstünde çok belirsiz bir isim yani o yüzden tercih etmem, ama gerçekten güzel.
Evet ya dogru😅 kuzenlerimden biri doga biri gunes, is hayatina girdikleri gunden beri maillerdeki gunes bey doga hanim hitabetlerine tilt oluyolar🤣🤣

Ahh ne güzel günlerdi allahımm. Hala izliyorum😂
Vallahi her sey biz cocukken daha guzeldi. Simdikiler el kadar ve tabletleri var, tiktok kaydiriyorlar filan ajdjdjd. Biz o heyecanla kalkip pazar sabahi kahvalti beklerken izlenen cizgi filmlerin esiriydik😍

Evet ya dogru😅 kuzenlerimden biri doga biri gunes, is hayatina girdikleri gunden beri maillerdeki gunes bey doga hanim hitabetlerine tilt oluyolar🤣🤣
Kardeşimin de adı Göksel. Eskiden çok şikayet ediyordu erkek adama bu isim konur mu diye ama şimdi cok seviyor djhdjd kızlar bayılıyomus havalı buluyomus. Z kuşağı😜

Back
X