Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    155
Heyecandan gidip gidip geliyordum tansiyonum yükseliyordu, doktor korkacak bir şey yok diyordu halbuki korku falan kalmamıştı doğsun diye heyecandan yükseliyordu, ayy neyse bakalım ikinci de o kadar bekleyecek mı 😂😂
Ay sorma ya ben de her gece acaba o gece bu gece mi diye yatıyordum.yuruyusler ılık duşlar Merdiven in çık hurma ye ananas ye pilates topunda zıpla bir takım vajinadan alınan takviyeler efendime söyleyeyim "Paris'e gidip gelmeler" bebek doğsun diye 🤣 ama sıpa yine 41 e kadar kaldı içerde.

Valla kız bebekler erken gelir, ikinciler erken gelir diyorlar benimki hem kız hem ikinci ama yine umutlanip sabirsizlanmak istemiyorum ben 7 ağustosa kadar yolu var diye düşünüyorum kafamda erken gelirse de başımın üstünde yeri var 🙈

Canım geçmiş olsun 🌸
Benim basurum o kadar kötülemişti ki (3 ayrı meme çıktı), doktor proctogyvenol kullan demişti eğer dışarıdaysa vajinaya değdirmeden bu kremden sürebilirsin. Suya oturmak sanki yapılmaması gereken bir şeydi 🤔 sabah akşam dalinle yıkayıp bol bol ılık su döküyordum maşrapayla.
Canım seninki gerçekten baya zorlamış ben doğal yontemlerle rahatlatabiliyirsam mümkün olduğunca ilaç kullanmamaya çalışıyorum. Şimdi şükür idare edilir halde ama teşekkür ederim ihtiyacım olursa sorarım doktora bu ilacı 🥰

aryakusum aryakusum şeker ölçmeye devam di mi ?

Ben ilk kez cihaz kullanıyorum. İğnesi canımı yakıyor. :110: Bu normal mi ?.. Canım mı tatlı diyeceğim ama bilemedim.

Strip aldım yaklaşık 400 lira. İğnesi 150 civarı. Allah devamlı kullananlara kolaylık versin. Hoş onlarınkini devlet karşılıyordur ama

Kızlar böyle küçücük şeyleri kafanıza takmayın lütfen 🥺 bebek öyle etkileniyor ki anlayamıyoruz bile nasıl etkilendiğini kilo bu alınır verilir her ultrason makinesi farklı ölçer yeterki sağlıklı olsunlar ☺️ iki gün önce eşimle biraz problemler yaşadık hem ağladım hem sinirlendim hormonlarında etkisiyle birden fazla şey düşünürek o geceyi kendime zehir ettim dün sabah uyandım karnım sürekli kasılıyor ve ağrıyor işe gittim duramadım neredeyse ağrıdan, hemen doktorumun yanına çıktım önce biraz derdimi dinledi sonra bebeğe baktı bebek çok stresli görünüyor naptın çocuğa ne yaşadın bu kadar dedi. Sonra kafama dank etti ben salak mıyım benim herşeyimden oda etkileniyor değdi mi ağladığına üzüldüğüne çocuğa eziyet ettiğine dedim. Rapor verdi eve gönderdi ilk işim eşimle o konuyu kapatıp halletmek oldu. O yüzden duymuyor bilmiyor sanmayalım avuç içi kadar şey herşeyden haberi var 🙄
Nasıl anladı streste olduğunu ? Napıyordu ki bebek. Çok haklısın gerçekten bu arada.

Aynen öyle kuzucumm. İnşallah tertemiz çıksın da için rahatlasın arkadaşım 🥰🥰

ay evettt hala deli gibi yağıyor. Sabah markete gidecektim 2 saat arabayı temizlemek zorunda kaldım 🤣 iyi ki iş yokmuş bugün
Çıktı canım benim kaderdaşım 💕 kültür tamamen teniz bir şey yok. Bütün annelere söylüyorum aile hekiminde bir şey çıkarsa başka bi hastane de teğit ettirin. ❤️

Nasıl anladı streste olduğunu ? Napıyordu ki bebek. Çok haklısın gerçekten bu arada.
Valla nasıl anladığını sormadım inanır mısın karmım çok gergindi böyle dokununca bile semsertti sanırım duruş pozisyonuyla alakalı söyledi öncesinde durumu da anlatmadım hani biliyorda söylüyor desem ultrasonla baktıktan sonra söyledim eşimle sorun yaşadığımızı

Valla nasıl anladığını sormadım inanır mısın karmım çok gergindi böyle dokununca bile semsertti sanırım duruş pozisyonuyla alakalı söyledi öncesinde durumu da anlatmadım hani biliyorda söylüyor desem ultrasonla baktıktan sonra söyledim eşimle sorun yaşadığımızı
Çok şaşırdım ya demek ki baya iyi
Bi doktormuş helal olsun.

Çok şaşırdım ya demek ki baya iyi
Bi doktormuş helal olsun.
İyiliğine çok iyi mükemmel bi doktor geçen sene de normalde 16 haftada belli olan kesin teşhisi o haftada söylenen hastalığı daha bebeğimin kalp atışını duyduğumuz 6. Haftada söylemişti 8. Haftada netleştirmişti. O yüzden baya güvenirim kendisine

Back
X