Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Ayyyy cok sey biliyorsunuz bizi de aydinlatin ayol🥰🥰🥰 hic anlamam o retrolardan vs. Cok mu kotu bisi bu retrolar? Hep retroda gelen retroda gider filan gibi yazilar goruyorum instada kadjdjdj
Ben az biliyorum sadece harita çıkarabiliyorum oradan bakıp Net soruyorum ama retro iyi değil sanırım yaa biraz araştırayım 😅

Vallahi her sey biz cocukken daha guzeldi. Simdikiler el kadar ve tabletleri var, tiktok kaydiriyorlar filan ajdjdjd. Biz o heyecanla kalkip pazar sabahi kahvalti beklerken izlenen cizgi filmlerin esiriydik😍
Şimdikiler feci mesajlar içeriyor. Eşimin yeğenine gizlice telefonumu verdim youtube izlesin diye. Sevdiği çizgi filmi açtım. Bi süre sonra kulağıma saçma sapan seyler geldi yok siyah tabut yok bilmemne. Gotik bebeği siyah tabutla gömüyolar 🤦🏽‍♀️ şok oldum hemen aldım elinden bi daha da asla vermedim böyle çizgi film mi olur ya

Çocuklar hadi uyuyun biliyorsunuz hamilelikte uyku çok önemli ama ben tüm gün uyuduğum için bu kuraldan muafım afshss

Kızlar benim tüm gün migdem bulanıyor, sadece sabahtan öglene kadar değil, hatta şuan top noktada, çok fenayım. Bugün bir doktor videosu izledim, diyor ki hamilelikte bulantı sabah olur öglene dogru normale döner, akşam üstüne kalmaz, eger tüm gün devam ediyorsa, idrar yolu enfeksiyonu olabilirsiniz, haydaaaa dedim rota yeniden oluşturuluyor🤭🤭 ptesi doktor yolu göründü bana, ee mecbur çociiii de görmek zorunda kalıcam bak şimdi😬😬 tüm gün bulantı yaşayan var mı böyle

Kızlar benim tüm gün migdem bulanıyor, sadece sabahtan öglene kadar değil, hatta şuan top noktada, çok fenayım. Bugün bir doktor videosu izledim, diyor ki hamilelikte bulantı sabah olur öglene dogru normale döner, akşam üstüne kalmaz, eger tüm gün devam ediyorsa, idrar yolu enfeksiyonu olabilirsiniz, haydaaaa dedim rota yeniden oluşturuluyor🤭🤭 ptesi doktor yolu göründü bana, ee mecbur çociiii de görmek zorunda kalıcam bak şimdi😬😬 tüm gün bulantı yaşayan var mı böyle
aynı videoyu eşim de bana atmış ama yanma ve koku yok

Akşama geçiyor benm gerçekten iştah geliyor biraz.
Hay Allah yaaaa çociii görmek de süpriz oldu bakkk şimdi ya😂😂
İdrar yaparken yanma, kasık ağrısı bel ağrısı varmı ki

Bana da eşim att😂😂 ama en baskın belirtisi aynı zamanda bulantıymış gebelikte idrar yolu enfeksiyonunun. Senin bulantı tüm gün mü sürüyor
Ben de izledim o videoyu ama başka bir video daha izlemiştim orda da doktor mide bulantınız gün boyu sürüyorsa muhtemelen psikolojiktir diyordu yani öyle de olabilir

5 kasim gosteriyor sat a gore uygulama🥰 ama o gune kalmaz bence sezaryan zorunlu gibi benim, ekim sonu alirlar diye dusunuyorum sjfjfjf
1 Kasım olarak baktım. Güneş burcu ve mars burcu akrep. Venüs terazi. Merkür yay ve retro değil. Anlamlarını chatgbt ya da Google sorabilirsin 😄 aslında daha çok fazla şey var ama bunlar en temeli sanırım

1 Kasım olarak baktım. Güneş burcu ve mars burcu akrep. Venüs terazi. Merkür yay ve retro değil. Anlamlarını chatgbt ya da Google sorabilirsin 😄 aslında daha çok fazla şey var ama bunlar en temeli sanırım
Ayyy ben teraziyim ve cocugum terazi olamayacak diye cok uzulmustum ilk haftalarda🤣 bisey terazi olsun en azindan, gonlum olur ajdjdjdj. Retro da yok madem 1 kasima aldiriyorum sezaryan randevumu onayliyor musun 😛😛

Ayyy ben teraziyim ve cocugum terazi olamayacak diye cok uzulmustum ilk haftalarda🤣 bisey terazi olsun en azindan, gonlum olur ajdjdjdj. Retro da yok madem 1 kasima aldiriyorum sezaryan randevumu onayliyor musun 😛😛
Burcunun terazi olması için 23 ekim öncesi doğması gerekiyo. Ama venüs terazi olması cok güzel. Tabi sadece bunlarla bitmiyo açıları falan iyi mi hepsine birden bakıp değerlendirmek gerekiyo ama bunlar beni çok çok aşıyo 😄😄

Back
X