- 25 Mart 2022
- 194
- 625
- 53
- 34
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #12.101
İnsallah oyle biseydir benimde.serklaj olunca cok tedirginim atamiyorum bu hissi. Stresle kendimide daha kotulestiriyorum ayrica. 2 de randevum artik ogrenecegim ne oldugunuCanım benimde oluyordu doktor baktı bir sorun görmedi . Ama benim sancılar sanırım gazdan dolayı . İş yerinde 2 gün yemek yedim çok dokundu felaket gaz yaptı . Gaz sorunu gidince o da gitti . Ama yine bağırsaklarla ilgili birşey olunca sert oluyor karnım
Kalbini ferah tut canım hiçbir şey değildir inşallah. Gazdan olabilir, yorulunca olabilir, çok yediğim zaman da oluyor benim. İnşallah öyle bir şeydir güzel haberlerle gel inşallahİnsallah oyle biseydir benimde.serklaj olunca cok tedirginim atamiyorum bu hissi. Stresle kendimide daha kotulestiriyorum ayrica. 2 de randevum artik ogrenecegim ne oldugunu
Selam kızlar nasılsınız umarım Allah korktuklarımizdan emin eylesin feraha çıkarsın hepimizi amin
Kan ve idrar testi istedi Dr um protein çıkmış idrarda 24 saat idrarda protein testi yapılacakmış gebelik zehirlenmesi olabilir önlem almamız gerekiyor bakalım hemen dedi
Allah affetsin ama yoruldum vallatam kafamdan bazı şeyleri atıyorum yine birşey ihtimali çıkıyor. Dualarınıza beni de alın inşaallah
Ah kader arkadaşım benimSelam kızlar nasılsınız umarım Allah korktuklarımizdan emin eylesin feraha çıkarsın hepimizi amin
Kan ve idrar testi istedi Dr um protein çıkmış idrarda 24 saat idrarda protein testi yapılacakmış gebelik zehirlenmesi olabilir önlem almamız gerekiyor bakalım hemen dedi
Allah affetsin ama yoruldum vallatam kafamdan bazı şeyleri atıyorum yine birşey ihtimali çıkıyor. Dualarınıza beni de alın inşaallah
Hayırlı haberlerle gel bacımİnsallah oyle biseydir benimde.serklaj olunca cok tedirginim atamiyorum bu hissi. Stresle kendimide daha kotulestiriyorum ayrica. 2 de randevum artik ogrenecegim ne oldugunu
Ben normal almistim ilkinde hala duruyor sapasağlam kuzum. Katlanır kova, kuvetlerden memnun olmayanları da gördüm. Ben yine ilk olsa almazdım sanırım tercih seninKızlarrr katlanabilir küvet mı yoksa normal küvet mi bebişler için sizce deneyimli anneler yardım
Ben normal almistim ilkinde hala duruyor sapasağlam kuzum. Katlanır kova, kuvetlerden memnun olmayanları da gördüm. Ben yine ilk olsa almazdım sanırım tercih senin
Allah yardımcın olsun inşallah canım benimSelam kızlar nasılsınız umarım Allah korktuklarımizdan emin eylesin feraha çıkarsın hepimizi amin
Hadi inşallah canım gözün aydın sevindimKızlar çok şükür açlık kan 96, birinci saat 128 2. saat yine 96 çıktı. Hepsi referans değerlerde alt sınıra yakın çıktı. Daha doktora göstermedim ama sanırım şeker çıkmadı bende
Aman aman maşallah hepimiz güzel haberler yazalım hep buralaraKizlar cok sukur haberler iyi
Karin sertligim tamamen bebegin buyumesi ve gaz sebebiyetliymis.
Kafasi ve ayaklari kaburgamin tam bitiminde bu beden ikimize dar geliyormuski bunlar iyi gunlerin bile asil sorunlar 30. Haftadan sonra baslayacak o yuzden simdi napiyosan yap dedi
Erken dogum ihtimalini sordum. Suanda oyle bir riskin yok. Rahim agzin kapali attigimiz dikisin simdi faydasini goruyoruz dedi.
1 kilo 33 gr olmus teyzeleri
Birde yuzunu eliyle kapattigi yetmiyor gibi tek ayaginida atmisti yuzune
Ama malum bolge sereserpe ortadaydi edepsiz cocuk
Yiğidin malı meydandadır diyimKizlar cok sukur haberler iyi
Kafasi ve ayaklari kaburgamin tam bitiminde bu beden ikimize dar geliyormuski bunlar iyi gunlerin bile asil sorunlar 30. Haftadan sonra baslayacak o yuzden simdi napiyosan yap dedi
Erken dogum ihtimalini sordum. Suanda oyle bir riskin yok. Rahim agzin kapali attigimiz dikisin simdi faydasini goruyoruz dedi.
İnsallah canimAman aman maşallah hepimiz güzel haberler yazalım hep buralaramaşallah maşallah
Sagolasin ladycigimYiğidin malı meydandadır diyim
Sen kendin 50 kg bile yoksun. Ne yapsın yani çocuk sığamıyor
Çok şükür bin şükür
Bence normal, katlanabiliri kaldırmak kolay olsa da kullanışlı gelmiyor banaKızlarrr katlanabilir küvet mı yoksa normal küvet mi bebişler için sizce deneyimli anneler yardım
Banyoda kullancaksan bunu öneririm canım küvetten daha konforluKızlarrr katlanabilir küvet mı yoksa normal küvet mi bebişler için sizce deneyimli anneler yardım
Bak gördün mü hiç bir şey yokmuş şükürKizlar cok sukur haberler iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?