Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
Progestanı da mı 3 4 günde bir alıyorsun?
Bir de fitil olarak mı ağzıdan mı?
Ben fitil alıyorum ama bilemedim. Kullanayım ya sanki. Bir zararı var mı ki

Progestanı da mı 3 4 günde bir alıyorsun?
Bir de fitil olarak mı ağzıdan mı?
Ben fitil alıyorum ama bilemedim. Kullanayım ya sanki. Bir zararı var mı ki
Yani şöyle söyliyim ben doktoruma bu endişelerimin söylediğimde ne olur ne olmaz kullan bu bir kadınlık hormonu demişti ve ben de 3.04 günde bir bazen haftada bir de olsa alıyorum. Ama sen eğer kadın doğum doktorundan emin değilsen istersen bir Perinatolojiye gidip fikir alabilirsin

Arada çok büyük bir fark var ama ya bu kadar olması çok mantıksız geldi bana yani insanlar araştırmasa veya Allah korusun durumu olmasa hamile olduğu halde boşuboşuna antibiyotikler içecek iğneler yiyecek bebeğine zarar verecek yani. Ben bunu bir yandan da şunun için yazdım aile hekimimlerinde eğer bu tarz bir şey yaşayan varsa kesinlikle başka bir hastanede teyitlesin diye.❤

Gün sonunda kaderimizdekini kabul ediyoruz değiştiremiyoruz
Ben olsam bir duş alırdım , kişisel hijyenime dikkat ederdim
İç çamaşırlarımı ütülerdim
Normalde 3 litre fln su içiyorum 4.5 litre gibi bir suyu yanıma hazırlardım ve onu içerdim bol bol işerdim , her tuvalette içeriyi yıkamadan yıkayıp kurulardım
Günde 2-3 kere iç çamaşırı değiltirirdim
Pazartesiye tekrardan sağlık ocağına yada hastaneye gidip test verirdim
Bence anlık ve bulaş oldu biryerlerden
Pazartesi hala varsa bir süre fitil kullanıcaksın zaten yoksa yola devam

Merhaba canım benimde aynı senin gibi dinamik bi yapıda olduğu için değişiyor

Canım bugün zaten yazmıştım ben orada gittiğim iki tane farklı hastanede de enfeksiyon çıkmadı zaten şöyle söyleyebilirim kendi evim dışında kaynanam veya annem dahil olsa enfeksiyondan korktuğum için evlerinde idrar yapmıyorum tuvaletim geldiğinde ya kalkalım diyorum ya da çok zorunda kalırsam tuvaleti silmeden kesinlikle oturmuyorum kendi evimle eşimle aynı tuvaleti bile kullanmıyorum öyle söyliyim o yüzden çok şaşırmıştım zaten yokmuş dediğim gibi aile hekimiminde yanlış çıktı sonuçlar bunu ben bilgilendirmek adına söylüyorum

Eser miktar yazıyor
Eser miktarda protein hamileler için normal diye biliyorum bende eser miktardan da fazla bu durumda önemli olan tansiyon takibi yapılması yanında eğer yüksek tansiyon da eşlik ederse o zaman bir sıkıntı olur aynı zamanda şeker takibi de yapılmalı

Kesinlikle. İdrar tahlili için orta akım idrar gerek. İlk başta biraz klozete yapıp, sonra numune kabını doldurmalı. Ama ben bugün hastenede idrar verirken bunu hiç yapamadım

Zaten aşagıyı göremiyorum. Kabın çapı da küçücük. Nasıl denk getiricem ?? Hastane tuvaletinden de biraz iğrendim. Hemen çıkayım diye yalap şalap bir şey oldu
Eser miktar yazıyor
Ooooo! Eser miktar hiç önemli değil. Hamilelerde görülürmüş. Dr fazla pimpirikli galiba.

Allah kolaylık versin valla zor diyet uygulamaları bakalım benim doktor diyet uygulayacak mı buradaki arkadaşlar sınırda dedi
Amin canım zorluğu oluyor illaki ama fırsata çevirmeye çalışıcam bu durumu çok sağlıksız besleniyorum normalde
Bakalım sana vercek mi, verirse burdan yaz birbirimize destek olalım

Bir keresinde sağlık ocağında tiroide baktırmıştım 5 çıkmıştı. Hemen panikledim normal hastaneye gittim orada 1.5 gibi bir şey çıkmıştı. Doktora sormuştum nasıl böyle bir fark olabilir diye. O da sağlık ocağında bazen sağlık ocağındaki saklama koşulları yüzünden fark olabiliyor demişti. Tabii hepsinde böyle olacak değil ama bazen denk geliyor sanırım geçmiş olsun

Bu arada ben de damardan demir yüklemesi yaptıracağım ama sizinki neden o kadar tuttu ben ilaçlara 1.500 tl verdim yüklemeye 700 verecektim sonra işim çıktı yaptıramadım. Aç tok gitmenin önemi var mı demir yükleme için herhangi bir şey söylediler mi.

Cihazdan cihaza fark edebilir canım. Bi de yatıp dinlendikçe de uzayabilen bir şey.
Ayrıca riskli görürse progestan verebilir doktorun o da çok fayda sağlıyor :)
Ben gebeliğimin başından beri kullanıyorum rahim uzunuluğumda ara ara değişiyor

Bana 2 çeşidi var dediler sizinki 5 kere de yapılacak galiba ben tek seferliğinden aldım 6 bin TL’ye yakın fiyatı

Benim bebiş 4 gün geriye düşmüş ya hiç tadım yok sabahtan beri. 929 gram. Çoğunuz 1 kiloyu aşmış. Karnım da küçük zaten bilmiyorum nasıl olacak. Hiç derdim tasam bitmiyor ya zaten 2 haftaya 1 ya idrar yolu ya vajinal enfeksiyon var. Tiroidim hala düzensiz. Tansiyonum arada çıkmaya başladı. Bebeğin karın çevresi küçüktü bu defa kafa ve bacak da küçük geldi. Zaten işten ayrıldım zorunlu. Yani strese girmeyeyim dedikçe 3.ayda kanamadan beri yüzüm gülmedi gerçekten.

Canım buna lütfen çok üzülme 4 gün 1 hafta bazen öne gidiyorlar bazen geriye bol ceviz ye kaşar ye yumurta ye organik zeytinyağı ye inan düzelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…