- 24 Temmuz 2024
- 929
- 1.718
- 28
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #12.061
Ladyninkinde su içebilinir yazıyor doktor bana söyledi de ben unuttum ya maalesefBana hiç su içme denmişti çok susarsan dudaklarını ıslat dedi hemşire.
Kuzum o zaman bilemedim inan ki bana içirmedilerLadyninkinde su içebilinir yazıyor doktor bana söyledi de ben unuttum ya maalesef
Canım senelerdir mide şikayetleri olan biri olarak yazayım. Midene dokunmuş demir ilacı aç aldığın için. Kahvaltıdan iki saat sonra falan al öğle yemeğinden önce. O zaman dokunmuyor fazla. Bana da hep dokunur mide ilacı aç alinca. Bir de aç karnına tahin ye 2-3 kasık çok iyi geliyor doğal mide koruyucu oluyor. Benim günde 2ye çıkarttı demir ilacini sabah akşam almaya çalışıyorum saatlerini ayarlamaya çalışıyorum. Çok aç almamaya çalışıyorum yoksa mide yanmasi, ekşimesi, ağrısı, gazla beraber hepsi oluyor. Sut demiş arkadaşlar kimine iyi gelebilir ama süt benim mide rahatsızlığımı iyice coşturuyor mesela. Kabak tatlısı dokunur, baharat, acı zaten dokunur, portakal, mandalina dokunur bana. Dikkat etmek lazım. Ama tahin gerçekten iyi geliyor onu aç karnına yiyince bu saydıklarım daha az dokunur oldu. Arka arkaya yemeye devam edince hiç dokunmaz oldu. Aklında bulunsun bir dene istersen. Ve kesinlikle aç alma ilacını. Geçmiş olsun.Kızlar merhaba gerçekten çok sıkıldım tüm gün ne yediysem midemden yukarı bir basınç ve sırtıma vuran bir ağrım oldu olan var mı aranızda neler yapmam lazım demir ilacı kullandıktan sonra oldu bu
Yerim yerimmm o minik ağzı burnu hele şunun tipine yaa26+6dan selamlar kızlar. Bugün rutin kontrolüm vardı.
Bebik 35 cm 960 grammış. Bu da uyuklar bir hali
bende içmeyeyim o zaman napayım. Hepiniz dua edin bu şekerden korkuyorum ben çünkü güzel annelerKuzum o zaman bilemedim inan ki bana içirmediler
Bana da Dr asistani icebilecegimi söylemişti. İçtim de ara ara yudum yuduum sıkıntı olmadı kuzum.Ladyninkinde su içebilinir yazıyor doktor bana söyledi de ben unuttum ya maalesef
İstersen birde Benim dediğim gibi dene bende ne zaman bu kurala uymasam yanıyor midem çünküEvet aç iç 1 saat sonra yemek ye dediler ben de sabah 7 de içip 8 de kahvaltı yapıyorum ve mahvoldum
A ya içsem iyi olur bir su bağımlısıyımBana da Dr asistani icebilecegimi söylemişti. İçtim de ara ara yudum yuduum sıkıntı olmadı kuzum.
Bacım demek ki benim hastanedekiler bana uyuzlandıA ya içsem iyi olur bir su bağımlısıyım
AhahahhahaBacım demek ki benim hastanedekiler bana uyuzlandı
Yeşil ve kalpli olanın benzerini aldım kumaşları güzeldi, ayaklı zıbın aldım, pamuk gibiydi dokusu çok güzel inşallah seninde iyi çıkarTemudan dayanamayıp şunlardan aldımeğer güzel gelirlerse haber vereceğim sizde alın kızlarrrr bunlar nedir yahu
Oyy inşallah kuzucum. Epeydir sepetimde duruyorlardı ama karar veremiyordum. Zaten limiti de 1200 lira gibi bi şey yapmışlar her şeyi sepetten çıkartmak zorunda kaldımYeşil ve kalpli olanın benzerini aldım kumaşları güzeldi, ayaklı zıbın aldım, pamuk gibiydi dokusu çok güzel inşallah seninde iyi çıkar
İnşAllah güzel geçer günaydın benim de kolestrol trigiliserit hdl almış başını gidiyor idrar yolu enfeksiyonu var üre düşük. Kansızlık b12 hiç yok moralim çok bozuldu. Sabah namazına kalktım bi daha uyuyamadım. Sonuçları görünceKutsal tartı gününden hepinize selamlar
Zabahınan Perinatoloji ye randevum var, bana dua edin bacılar
Eki Görüntüle 3574105
Günaydın bacım, Rabbim zorunu kolay etsin, ağızlarını dillerini balla açsın da canını sıkmasınlarKutsal tartı gününden hepinize selamlar
Zabahınan Perinatoloji ye randevum var, bana dua edin bacılar
Eki Görüntüle 3574105
Bacım koyverme kendini ya. Benim çok düşüktü. Bi ay b12 tablet kullandım. Kendine gelmiş.İnşAllah güzel geçer günaydın benim de kolestrol trigiliserit hdl almış başını gidiyor idrar yolu enfeksiyonu var üre düşük. Kansızlık b12 hiç yok moralim çok bozuldu. Sabah namazına kalktım bi daha uyuyamadım. Sonuçları görünce8 buçukta şeker yüklemem var bi daha kan vericem sanki çok varda. Dünya kadar ilaç içtim yine düşük yine düşük kendi doktorumla konuşacağım iğne ve serum versin. dua istiyorum
Benimde trigiliserit , kolestrol birkaç değer daha sınır dışında telaşlandım doktor hamilelikte normal dedi. Bende , sen benden daha iyi biliyorsun diyerek düşünmeyi bıraktımİnşAllah güzel geçer günaydın benim de kolestrol trigiliserit hdl almış başını gidiyor idrar yolu enfeksiyonu var üre düşük. Kansızlık b12 hiç yok moralim çok bozuldu. Sabah namazına kalktım bi daha uyuyamadım. Sonuçları görünce8 buçukta şeker yüklemem var bi daha kan vericem sanki çok varda. Dünya kadar ilaç içtim yine düşük yine düşük kendi doktorumla konuşacağım iğne ve serum versin. dua istiyorum
Demir ilaçları türlü türlü, yeni bir ilaç kullanmaya başladıysanız ondan olabilir mi? Ben de baştan beri kaşık şurup şeklinde Ferifer kullanıyordum, doktor değiştirelim hap olsun dedi, Gyno Ferro Sanol verdi, ilk defa içtikten yarım saat sonra kıvranmaya başladım, kramplar girdi karnıma. Yan etkilerine baktım ilacın, yaygın olarak varmış bu tür sorunlar. O yüzden Ferifer şurup'a geri döndüm sonra.Kızlar merhaba gerçekten çok sıkıldım tüm gün ne yediysem midemden yukarı bir basınç ve sırtıma vuran bir ağrım oldu olan var mı aranızda neler yapmam lazım demir ilacı kullandıktan sonra oldu bu
Maşallahhh bebişimize26+6dan selamlar kızlar. Bugün rutin kontrolüm vardı.
Bebik 35 cm 960 grammış. Bu da uyuklar bir hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?