Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
Canım benimde oluyordu doktor baktı bir sorun görmedi . Ama benim sancılar sanırım gazdan dolayı . İş yerinde 2 gün yemek yedim çok dokundu felaket gaz yaptı . Gaz sorunu gidince o da gitti . Ama yine bağırsaklarla ilgili birşey olunca sert oluyor karnım
İnsallah oyle biseydir benimde.serklaj olunca cok tedirginim atamiyorum bu hissi. Stresle kendimide daha kotulestiriyorum ayrica. 2 de randevum artik ogrenecegim ne oldugunu 😔

İnsallah oyle biseydir benimde.serklaj olunca cok tedirginim atamiyorum bu hissi. Stresle kendimide daha kotulestiriyorum ayrica. 2 de randevum artik ogrenecegim ne oldugunu 😔
Kalbini ferah tut canım hiçbir şey değildir inşallah. Gazdan olabilir, yorulunca olabilir, çok yediğim zaman da oluyor benim. İnşallah öyle bir şeydir güzel haberlerle gel inşallah ❤️

Selam kızlar nasılsınız umarım Allah korktuklarımizdan emin eylesin feraha çıkarsın hepimizi amin
Kan ve idrar testi istedi Dr um protein çıkmış idrarda 24 saat idrarda protein testi yapılacakmış gebelik zehirlenmesi olabilir önlem almamız gerekiyor bakalım hemen dedi
Allah affetsin ama yoruldum valla 😔 tam kafamdan bazı şeyleri atıyorum yine birşey ihtimali çıkıyor. Dualarınıza beni de alın inşaallah

Selam kızlar nasılsınız umarım Allah korktuklarımizdan emin eylesin feraha çıkarsın hepimizi amin
Kan ve idrar testi istedi Dr um protein çıkmış idrarda 24 saat idrarda protein testi yapılacakmış gebelik zehirlenmesi olabilir önlem almamız gerekiyor bakalım hemen dedi
Allah affetsin ama yoruldum valla 😔 tam kafamdan bazı şeyleri atıyorum yine birşey ihtimali çıkıyor. Dualarınıza beni de alın inşaallah

Canım ya sen başından beri çok sinandin gerçekten. İnşallah şu 9 ayı sağlıkla atlatacaksin bebeğini kucagina alacaksın ❤️ Hepimizin sınavı farklı farklı gerçekten. Gönlümüz ferah olsun, sağlıkla atlatalım her şeyi 🙏🏻

Ah kader arkadaşım benim :KK74:
Rabbim dermansız dert vermesin. Gececek, ins hepsi geçecek. 🤲🏼

Dr ultrasonda muayene ederken spot idrarda çıkan 3+ protein için vücuttaki bi enfeksiyondan olur dedi, vücutta su azalmıştır idrar azalmıştır protein görülebilir dedi, sonracığıma vajinal akıntın varsa onda da protein vardır dedi ki; benim renksiz, kokusuz, berrak bi akıntım var ta hamileliğin başından beri. Hala günde 2-3 defa çamaşır değiştiyorum. 🤷‍♀️

Sabahleyin verdiğim idrar sonucu çıkmış. Hiç protein yok. Bakalım 24 saatlik idrarın sonuçlarında ne çıkacak.. 🤲🏼

Tansiyon yükseliyor mu ? Dr tek başına idrarda protein gebelik zehirlenmesi teşhisi koymaz tansiyonla beraber olunca önemli dedi.

Hayırlı haberlerle gel bacım 🤲🏼
Rabbim korktuklarından emin eylesin.

15 gün önce çocuğum baş aşagı duruyordu. Bugün gittim. Makat pozisyonu, oturur vaziyette duruyor karnımda :KK23:

Dr rahim ağzı uzunluğunu 31 mm ölçtü. Detaylıda dosyasına baktım 37 mm imiş. Bu günden güne azalan bi şey mi, normal mi, Dr lar mı farklı ölçüyor bilmiyorum. Dr olumsuz bi şey demedi sadece iki Dr kendi aralarında konuşurken anlayabildiğim bu :eek:

Kızlarrr katlanabilir küvet mı yoksa normal küvet mi bebişler için sizce deneyimli anneler yardım
Ben normal almistim ilkinde hala duruyor sapasağlam kuzum. Katlanır kova, kuvetlerden memnun olmayanları da gördüm. Ben yine ilk olsa almazdım sanırım tercih senin 😘❤️

Allah yardımcın olsun inşallah canım benim ❤️ biliyorum zor en başından beri çok şeyler yaşadın, çok şeyler atlattın.. o kadar iyi anlıyorum ki yorgunluğunu. Ama sabret inşallah sonu güzel olacak ve evladını güzelce alacaksın kucağına.. Hep dualarimdasin, Allah yardımcın olsun inşallah kuzum. 🤲❤️
Kızlar çok şükür açlık kan 96, birinci saat 128 2. saat yine 96 çıktı. Hepsi referans değerlerde alt sınıra yakın çıktı. Daha doktora göstermedim ama sanırım şeker çıkmadı bende 🙏🏻
Hadi inşallah canım gözün aydın sevindim ❤️ 😍

Kizlar cok sukur haberler iyi 🌸
Karin sertligim tamamen bebegin buyumesi ve gaz sebebiyetliymis.
Kafasi ve ayaklari kaburgamin tam bitiminde bu beden ikimize dar geliyormus 😂 ki bunlar iyi gunlerin bile asil sorunlar 30. Haftadan sonra baslayacak o yuzden simdi napiyosan yap dedi😂
Erken dogum ihtimalini sordum. Suanda oyle bir riskin yok. Rahim agzin kapali attigimiz dikisin simdi faydasini goruyoruz dedi.
1 kilo 33 gr olmus teyzeleri 🥹
Birde yuzunu eliyle kapattigi yetmiyor gibi tek ayaginida atmisti yuzune😂
Ama malum bolge sereserpe ortadaydi edepsiz cocuk 😂😒

Kafasi ve ayaklari kaburgamin tam bitiminde bu beden ikimize dar geliyormus 😂 ki bunlar iyi gunlerin bile asil sorunlar 30. Haftadan sonra baslayacak o yuzden simdi napiyosan yap dedi😂
Erken dogum ihtimalini sordum. Suanda oyle bir riskin yok. Rahim agzin kapali attigimiz dikisin simdi faydasini goruyoruz dedi.
Aman aman maşallah hepimiz güzel haberler yazalım hep buralara 🦋 maşallah maşallah

Yiğidin malı meydandadır diyim :-)
Sen kendin 50 kg bile yoksun. Ne yapsın yani çocuk sığamıyor :p
Çok şükür bin şükür 😌😘

essanli essanli IMG_0890.webp

Bak gördün mü hiç bir şey yokmuş şükür 😍❤️ artık bundan sonraki günlerinin tadını çıkar kuzum erken doğumu aklından çıkar ve evladını, kendini düşün. Güzelce alacaksın kucağına inşallah 🥰 maşallah maşallah napsin alan dar olunca neyi nereye koyacağını bilememistir çocuk 🤣🤣🤣🥰❤️

Back
X