Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
25 e kadar yolu var diye biliyorum. Ama yine de bu aralar biraz otur laydciğim dinlen :) çok emin olmamakla beraber hafta ilerledikçe herkesin bi tık düşüyor sanırım ya forumda okuduğum kadarıyla. Durul pozisyonu da önemli değil. İçeriye yer açtı bebiş ister amuda kalkar ister tekme atar herkesin hayatına kimse karışamaz

Bir de ilacın içeriğinde folik asit var folik asit benim yüzümde kızarıklığa sebep oluyor herkeste oluyor mu bilmiyorum ama zaten hassas cildim var ne zaman folik asit içerikli kullansam yüzüm kıpkırmızı bende şuruba dönmek istiyorum

Kızlarrr katlanabilir küvet mı yoksa normal küvet mi bebişler için sizce deneyimli anneler yardım
Canım ben set almıştım katlanabilir küvet kova ve tas. Küvetten memnunum yine kullanacağım ama kova devriliyor çok su koyunca tasikiyir katlanıyor her yer su oluyor. Bütün markalar aynı mıdır bilmiyorum ama kovası hariç memnunum doyebilirim

Okurken gözlerim doldu. Onu o kadar iyi anlıyorum ki Rabbim yar ve yardımcısı olsun evladına en sağlıklı en afiyetli şekilde kucağına almayı zamanında alabilmeyi nasip etsin. Ben de 12. haftamda 1:30 aylık geçmeyen bir kanamalı gebelik geçirdim düşük riski mi oldu 2:30 ay yattım onu çok iyi anlıyorum Rabbim Düşmanıma evladini kaybetme korkusu vermesin.
Bu arada başıma çok kötü şeyler geldi

Çok şükür canım sevindim senin adına inşaallah hep iyi haberler alırsın.

hiç dikkat etmedim açıkçası daha önce kızımda hiçbir şey yaşamadığım için nefes daralması tansiyon yükselmesi düşmesi gibi hislerim vardı ama hamilelikte normal diye düşündüm takip etmedim ölçmedim. bakalım şimdiden sonra daha dikkatli olacağım bakalım 24 saatlik idrar sonucu nasıl veriliyor ne oluyor ne çıkacak hayırlısı

Canın saolsun ya. Sınırlı gün geçer

İlaç verecekleri malum mu ?

Çoğumuza takviyeler yeterli olmuyor bendede öyle b12 demir kansızlık yerlerde çünkü bebişler herşeyi vakkum gibi çekiyorlar
Benim başıma çok garip bir şey geldi onu paylaşmak istiyorum. Şimdi ben açlık şekeri verirken aile hekimim de birden idrar tahlili de verdim sonra ertesi gün lökositim üç enfeksiyonum da 1311 çıktı ve bayağı yüksek dedi doktor bana acil antibiyotik iğne yazdı hemen gidip bunu vurulacaksın dedi. Sonra ben de kendi Doktorumu aradım durumu anlattım gel buraya bakalım bazen aile hekimimlerinde yanlış çıkıyor dedi. Sonra gittim orda da idrar tahlili verdim orada bekledim 3 saat çıkmasını çıktı ve orada bakteri bir olarak gözüküyordu değerler de sıfır beş arasındaydı doktorda bu yok denecek kadar az antibiyotike gerek yok dedi. Ben de açık açık hocam çok arada kaldım ne yapacağım bilemiyorum deyince o da istersen bir hastaneye daha git dedi şimdi de bir hastaneye gittim idrar sonucu verdim ayriyeten de demirim yerlerde B12 yerlerde olduğu için bugün yaklaşık 6 milyar para verip damardan demir aldım inşallah bir işe yarar âmin. Orada da şöyle bir ibare var “ her sahada nadir lökosit 3 -4 epitel hücresi az amorf ürat ve kalsiyum oksalat kristalleri görüldü.” Bu ne demek Allah için ya dünya para harcadım. Enfeksiyon var mı yok mu

Canım merhaba soramadım başıma çok garip bir şey geldi yukarıda yazdım okumak istersen okursun şu an olayın şokundayım inan o zaman sormak aklıma bile gelmedi biraz gergindim

Kızlar devlette kontroldeyim ve belli sabit bir doktorum yok.
Progestan kullanıyordum ne zaman bıraksam ortalama 6 ila 8 hafta sonra kanama yaşadım her seferinde. Şimdi yine progestan bitmek üzere ve rahim ağzında şimdilik sorun yok şükür.
Önceki gebeliğimde 30. Haftada erken doğum riski yaşadım. Şimdi bunda da kanamalar yaşadıkça tedirgin oluyorum.
Sizce doktor gerek yok bırak deyip yeni kutu yazmasa da acaba ben progestana devam mı edeyim? Yoksa akışa bırakıp kanama olacakmış hissinim pençesinde mi sıkışayım?Ben ne yapayım akıl verin

Ya canım çok şükür şu sindirim gaz olayı varya o mahvediyor bizi ama iyi olacak inşallah sevindim

Ay canım sorma ya beni var ya bugün delirttiler başıma gelenleri bir bilsen yukarıda yazdım zaten. Doktorlarımın ikisi de çok pimpirikli bir tanesi aile hekimindeki resmen bir deli falan olabilir yani tavırları falan da çok garip. Aşırı stres yaptım bugün gerçekten

Evham yapma canım eğer kötü bir durum olsa doktor sana bunu söylerdi enfeksiyon varsa ilaç yazardı bebiş te tedirgin olur

Allah kolaylık versin valla zor diyet uygulamaları bakalım benim doktor diyet uygulayacak mı buradaki arkadaşlar sınırda dedi

Merhaba bende de protein çıktı ama sizde kaç çıktı protein ?

Valla ben bir şey demek istemiyorum ama. benim 12. haftada iki ay süren bir kanamam oldu ve doktorum prog Están iğne ve prog Están ilaç verdi ikisini de kullandım şu an 27. haftadayım ve hala bana kullan diyor ne olur ne olmaz diye 3.04 günde bir alıyorum

Evham yapma canım eğer kötü bir durum olsa doktor sana bunu söylerdi enfeksiyon varsa ilaç yazardı bebiş te tedirgin olur
Ya ben aslında Aham yapan bir insanım yapmayan bir insanım dersem şimdi yalan söylemiş olurum da ama bana salak kadın afedersiniz dedi ki eğer antibiyotik kullanmazsan bu kadar enfeksiyona kanama bile olabilir dedi ben zaten daha önce kanamam oldu ve iki ay yattım bebeğini kaybetme korkusu yaşayan bir insanım yani sen bana bunu söylersen ben tabii ki de dünyam başıma yıkıldı rengim bembeyaz oldu ellerim titremeye başladı biraz böyle hafif ağlayacak gibi oldum eşim yanımdaydı diye tam kendimi de salamadım çünkü eşim biraz fazla duygusal Hemen koşa koşa doktora gittim falan kendi doktoruma yani zor bir süreç geçirdim normalde enfeksiyon birtık daha az çıksaydı bu kadar korkmazdım da çok yüksek bir enfeksiyon çıkınca ve kadın da böyle bir şey söyleyince ben şok oldum. Dengesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…