Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    119
Evet bu doğum seminerleri veya doğuma hazırlık platformları vs oluyormuş hiç katılan var mı arkadaşlar
Beni aradılar hastaneden de "ilkini de sizde doğurdum sisteminizi biliyorum online katılırım ya da hastaneye geldiğimde uğrarım aklıma birşey takilirsa" dedim tamm dediler bakarım duruma göre, cam ve sakura da arıyorlar yani digerlerini bilmiyorum, ayrıca özel bı gruba da katılmayı düşünmüyorum acikcasi

Yasaklı listeni paylaşır mısın canım
Kuzum tarantaya yazmışsın ama ben de kendimce yazayım dedim
Doktorum dışarda kesinlikle salata ya da pişmemiş yeşillik yememi yasakladı. Geçen balıkçıya gittik mesela salatamı evden götürdüm evde karbonatlı suda bekletip sonra tüketebilirsin dedi.
-pastorize olmayan süt ve süt ürünleri kesinlikle yasakmış. Hatta yoğurdunu kendin mayalayacaksam bile mutlaka hazır yoğurtla ve sütle mayala dedi ama ben bu kurala uymuyordum. Bağırsaklarım biraz rahatsız olduğu için şimdi dışardan mecbur hazır laktozsuz yoğurt alıyorum.
-Midye, sushi kesinlikle yasak dedi zaten sevmem.
  • sucuk salam sosis vs işlenmiş etler yasak dedi ama sucuğu bildiğin güvendiğin kasaptan alırsan yiyebilirsin dedi.
  • meyveler için de mesela portakal mı yiyeceksin ye ama portakal suyu içme dedi. O zaman vücuda çok fazla şeker yükleniyormuş. Meyveleri direkt olduğu şekliyle ye suyunu sıkıp içme dedi

Camım benimde aşağıdaydı 2 hafta önceki kontrolde inşallah yukarı çıkar

Çok teşekkür ederim canım ins bende aynen senin gibi düşünüyorum o yüzden tercih ediyorum özel hastaneyi kötü muamele goreceksem neden paramı ona ziyan edeyimki
Kızlar hurma aşırı seviyorum sakıncası varmı bilgisi olan varmı
Ben ilk aserdigim zamanlarda yemiştim günde bir tane şükür bişey olmadı ama bitane yemekten bişey olmaz diye düşünüyorum şifa niyetine deyip yiyebilirsin arada bence

Merhaba bebişinizi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.Daha önceki yazılarınızda yumurtlama sonrası progesteron düşüklüğü yaşadığınızı görüyorum. Bende de aynı durum var.tedavi ile mi hamile kaldınız. Eğer öyle ise hangi ilaçları kullanarak hamile kaldınız. Teşekkürler.

Doktoruna mutlaka bildir bunu ama çok geçmiş olsun. Benimki 3 günü geçen kabizlikta ve kan gelmesi durumunda mutlaka haber ver demişti. Nedenini sormadım ama sen de ihmal etme onu çok fena da ağrı yapar şimdi

Öyle yaptım bacım.

2 saatte bi kalktığım WC nöbeti de bi işe yaradı.

Benim ilaç sizinkiyle aynı değil lady
Benim tiroid hızlı çalışanlardan (graves )
İlacım sizlerle aynı değil bu yüzden
Benimki normalde aç karınla içilmesi gereken bir ilaçtı ilaç değiştirildi şuan yemekten hemen sonra içilmesi gerek bende sahur da içiyorum yemekten sonra

Yarın aşı günüm ve ben cok korkuyorum annemi aradım sabah annemi alıp öyle gidicem tek başıma gidersem ağlayamamdiye birde simdi mesajini gorunce daha da korktum
Arkadaşım dediki cok agrı yapıyor asla iş yapma gece uyutmaz filan aşırı korkuttu beni ama şükür agrım olmadı sadece üzerine uyumuşum kolumun o hafif agrı yaptı
Tabiki kolu yukarı kaldırınca hafif agrı oluyor ama herkesin vücudu kendine özel kendinizi yorar iş yaparsanız da agrı yapar birkac gün dinlenin ben evi temizledim sonra aşıya gitmiştim:) ben parol bile hazırlamıstım içmek İcin gayet rahat uyudum agrım olmadı yani

Merhabalar. O progesteron düşüklüğünü sadece bir ay yaşadım onda da 8 çıkmıştı sonucum. Doktorum 5 üstü olursa iyi 10 üstü olursa mükemmel demişti sonuç için. 8 e düşük diyemeyiz demişti. Diğer aylar yüksek çıktı ama hep.15-20 arası. O yüzden tedavi görmedim bu konuyla ilgili ama gebe kalmayınca aşılama yaptırmıştım negatif sonuçlanmıştı. Sonrasında kendiliğinden hamile kaldım çok şükür Rabbim size de nasip etsin en kısa zamanda sormak istediğiniz bir şey olursa özel mesaj atabilirsiniz
Öyle yaptım bacım.

2 saatte bi kalktığım WC nöbeti de bi işe yaradı.
ahaha mesane denen bi kavram kalmadı ki. Azıcık bile gelse tuvaletim hemen beni de uyandırıyor malesef

Yasaklı listeni paylaşır mısın canım
Tabii ki:

1) hurma
2) ananas
3) yeşil çay
4) adaçayı
5) melisa çayı
6) maydonoz çok az
7) nane çok az
8) tüm yeşillikler 20 dk sirkeli suda bekletilecek
9) sosis, salam, sucuk
10) çiğ yumurta
11) pastörize edilmemiş süt ürünleri, yumuşak peynir (sürülebilir olan)

Doktoruna mutlaka bildir bunu ama çok geçmiş olsun. Benimki 3 günü geçen kabizlikta ve kan gelmesi durumunda mutlaka haber ver demişti. Nedenini sormadım ama sen de ihmal etme onu çok fena da ağrı yapar şimdi
Ağrı kan gelmesinden sonra bi yarım saat sürdü sonra normale döndü birde peçeteye geldi sadece. Bukadar ciddi bisey oldugunu dusunmedim makattan geldigini fark edince ama soylicem doktora inşallah yasamam bidaha

Ağrı kan gelmesinden sonra bi yarım saat sürdü sonra normale döndü birde peçeteye geldi sadece. Bukadar ciddi bisey oldugunu dusunmedim makattan geldigini fark edince ama soylicem doktora inşallah yasamam bidaha
Çok geçmiş olsun dediğim gibi "neden" kısmını sorgulamadım sadece böyle bir durum olursa mutlaka haberim olsun demişti. İnşallah tekrarlanmaz

Maşallah insallah bende boyle hafifcik atlatırım. Bi aşıyı ne büyüttüm dimi korkuyorum ama elimde degil

Bende ciltte aşırı kuruluk ve bazı yerlerde egzama başladı böyle bi şey yaşayan var mı
Bende de var yaklaşık bir haaftadir. Ağız kenarlarimda özellikle. Bir de vücudumun belli bölgelerinde yuvarlak yuvarlak kuruluklar var. Bol bol krem sürüyorum ama geçer inşallah.
O kabızlık gecenlerde yetti canıma. Bende zaten hemoroid var orada bir afedersin uç var. Ne zaman kabız olsam kanardi. 2-3 gün sürdü geçen. Her buyukte kanadı. Bende danışacaktim doktoruma ama yapabileceği pek bir şey yok sanirim kabız olmamam bol su içmem gerekiyor doğumdan sonra belki bir operasyon yapılır oraya. Sana da geçmiş olsun sor bakalım doktoruna ne diyecek.

Kızımda 4 sene önceydi 22. Haftada yaptırmıştım. 6.4mm çıkmıştı detaylida ki doktor fazla demişti. Ama kendi doktorum 10mm aşarsa sıkıntı dedi. Çok şükür bir sıkıntı yaşamadık doktorumun dediği gibi oldu
Bende aynı şekil yine salgın var herhalde Allahım bütün hamişleri koru
Burda ishal ve kusma salgını da var. Geçen hafta sınıfımin yarısı yoktu. İnşallah kapmayiz bende bundan endişe ediyorum. Çünkü bu durumda bile çocuğunu gönderen velilerim var sağolsun

Tostun ne sıkıntısı var yahu ben yiyorum kendim yapıp
Hala geçmedi parol içtim üçüncü günüm kolumu kaldırırken fena bir kas ağrım var
İsterseniz yaptırdığınız yeri arayıp bildirin belki farklı bir ağrı kesici önerebilirler
Yarın aşı günüm ve ben cok korkuyorum annemi aradım sabah annemi alıp öyle gidicem tek başıma gidersem ağlayamamdiye birde simdi mesajini gorunce daha da korktum
Herkeste farklı etki yapıyor. Arkadaşlar yazmış ama ben de yazayım bir buçuk gün ağrıdı benim sadece o gece üstüne yatamadım kolumu yarım kaldırdım. Ağrı kesici kullanmama gerek bile kalmadı. İnşallah senin ki de seni üzmez. Aşı olurken hissetmiyorsun bile sen kendini kasmamaya çalış yeter

Bende ciltte aşırı kuruluk ve bazı yerlerde egzama başladı böyle bi şey yaşayan var mı
Aşırı kuruluk iki aydır var bende. Kıyafetimi çıkarınca deri parçaları oluyo kepek gibi. Büyük boy temiz içerikli bir nemlendirici aldım duştan sonra sürüyorum 2 gün götürüyor çok iyi oldu. Hindistan cevizi yağı falanda denedimde losyon gibi iyi olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…