- 27 Ekim 2023
- 2.197
- 2.732
- 53
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #8.621
Beni aradılar hastaneden de "ilkini de sizde doğurdum sisteminizi biliyorum online katılırım ya da hastaneye geldiğimde uğrarım aklıma birşey takilirsa" dedim tamm dediler bakarım duruma göre, cam ve sakura da arıyorlar yani digerlerini bilmiyorum, ayrıca özel bı gruba da katılmayı düşünmüyorum acikcasiEvet bu doğum seminerleri veya doğuma hazırlık platformları vs oluyormuş hiç katılan var mı arkadaşlar
Kuzum tarantaya yazmışsın ama ben de kendimce yazayım dedimYasaklı listeni paylaşır mısın canım
Camım benimde aşağıdaydı 2 hafta önceki kontrolde inşallah yukarı çıkarTeşekkür ederim kuzucum. Plesentanın aşağıda olmasının sıkıntı olduğunu biliyorum aslında ama doktor o kadar rahattı ki. Nasıl olsa çıkar falan dedi. Hatta pazartesi günü istanbula gideceğiz biraz uzun bir yolculuk olacak. Git git keyfince dolaş gez en güzel zamanların dedi. Doktordan çıkınca biraz moralim bozuldu plesenta aşağıda diye. Eşim de sen kendi moralimi bozacak bi şeyler arıyorsun bi sorun olsa doktor söylerdi dedi ve konuyu kendi içinde kapattı
Çok teşekkür ederim canım ins bende aynen senin gibi düşünüyorum o yüzden tercih ediyorum özel hastaneyi kötü muamele goreceksem neden paramı ona ziyan edeyimkiCanım inşallah hiçbir sıkıntı olmadan bu süreç geçip gidecek merak etme dualarımız seninle ♡ Bu gruptaki herkes sağlıkla kucağına alsın sağlıkla da büyüsün bütün bebisler inşallah. Allah endişenizi büyük sevinçlere çevirsin
İnşallah canım bizim de detaylı zamanı yaklaşıyor. Bana zaman çok hızlı geçti gibi geliyor, neredeyse yarıladık
Bu arada o sol kasık ağrısı acisi arası sey arada bende de oluyor. Dinlenince uyuyunca geçiyor pazartesi ben de soracağım doktora
Geçmiş olsun, çok çirkin bir davranış özel de devlet de olsa kimsenin kimseye böyle davranma hakkı yok. Devlette belki yoğunluk fazla, nöbet ertesidir, biriyle tartismistir şöyledir böyledir anlık birsey midir diyeceğim ama özel hastanede de bu neyin gerginliği. İnsanlar zaten daha fazla bilgi alabilmek, doktoruna daha kolay ulaşabilmek, standartlar biraz daha yüksek olabilsin diye özel hastaneyi tercih ediyor. Şikayet etmekle çok iyi yapmışsın. İnş gönlüne göre birini bulabilirsin
Ben ilk aserdigim zamanlarda yemiştim günde bir tane şükür bişey olmadı ama bitane yemekten bişey olmaz diye düşünüyorum şifa niyetine deyip yiyebilirsin arada benceKızlar hurma aşırı seviyorum sakıncası varmı bilgisi olan varmı
Merhaba bebişinizi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.Daha önceki yazılarınızda yumurtlama sonrası progesteron düşüklüğü yaşadığınızı görüyorum. Bende de aynı durum var.tedavi ile mi hamile kaldınız. Eğer öyle ise hangi ilaçları kullanarak hamile kaldınız. Teşekkürler.kızlar bu zamana kadar tüm oruçlarımı tutmuş biri olarak bu sene tutamamak bana da zor geliyor. Gerçekten ramazanları çok severim ramazan ruhu bile beni aşırı mutlu eder. Ama tüm vitaminlerim yerlerde. Tutarsam bebişin kul hakkına girerim diye korkup tutmuyorum. En azından namazları düzgün kılayım diyorum ama eğilip kalkması gerçekten çok güçleşmeye başladı. Bazen sabahları yataktan eşimin yardımıyla kalkmaya başladım benim göbek felaket büyüdü çünküanneme sordum bugün oturarak kılsam artık ne olur diye. O da dinimiz zorlaştırmaz kolaylaştırır en kolayı nasılsa öyle kıl hiç zorlama kendini dedi. Yaş kaç olursa olsun annelerin sözü her zaman dinlenir diyerek bugün oturarak kılmaya başladım. Rabbim kabul eder inşallah
Doktoruna mutlaka bildir bunu ama çok geçmiş olsun. Benimki 3 günü geçen kabizlikta ve kan gelmesi durumunda mutlaka haber ver demişti. Nedenini sormadım ama sen de ihmal etme onu10 mm miymis bana detaylı yapan doktor sunir4 mm dedi bebegimin sag böbregi 3.2 çıktı diğerini söylemedi raporada yazmamış sadece sağ böbrek 3.2 mm diye kalın harflerle yazmış.
Suan bir risk degil bu dedi sadece digerinden büyük oldugu için dikkate alıp yazdim dedi ama insallah ilerleyip büyümez.
Haftama göre mi 4mm sınır acaba? 10mm i kaç hafta için söylemişlerdi size.
Bazen bana da oluyor o sancı gaz sancısı olabilir diye yorumlayip biraz karnımı ovalıyorum .
Bir kac gündür de kabızlık vardı bende bugün afedersiniz tuvaletten sonra makattan kan geldi cok korktum başta vajinadan geldi sandım elim ayağım bosaldi resmen
Öyle yaptım bacım.Kuzucum ben oruç tutmadığım için yine aynı rutin devam ediyorum. Sabah uyanır uyanmaz içiyorum o sırada kahvaltıyı hazırlıyorum bi yarım saat sonra falan kahvaltımı yapıyorum. Ama oruç tutuyor olsaydım ya da tutarsam inşallah sahurdan bi saat önceye alarm kurar içer geri uyurum sonra kalkıp sahur yaparım sanırım
Benim ilaç sizinkiyle aynı değil ladyCanım kızlar..
Tiroid ilacı kullananlar, ramazanda ilacınızı ne zaman içiyorsunuz?
Normalde sabah namazda içiyordum. Ama şimdi sahurda içeyim desem öyle bi vakit yok. Yemekten 45 dk önce içmek gerekmiş. Sahura kalkıp yatışımız zaten 1 saat.
Maşallah bu saate kadar oturunca da devamlı bi yeme modu. Meyve vs. Aç karna içmek gerek. Ben bu ilacı ne zaman içeceğim ?
Arkadaşım dediki cok agrı yapıyor asla iş yapma gece uyutmaz filan aşırı korkuttu beni ama şükür agrım olmadı sadece üzerine uyumuşum kolumun o hafif agrı yaptıYarın aşı günüm ve ben cok korkuyorumannemi aradım sabah annemi alıp öyle gidicem tek başıma gidersem ağlayamamdiye birde simdi mesajini gorunce daha da korktum
Bende öyleyim. Bana afakanlar basıyor çorap filan giymiyorum sonra üşütüyorum sanırım sizin gibi oluyorum resmenValla enfeksiyon geçirdim ilaç kullandım ama hala hep idrar hissim var geçmiyor bilmiyorum 2 damla bile olsa gidicem illa zor bi şey
Merhabalar. O progesteron düşüklüğünü sadece bir ay yaşadım onda da 8 çıkmıştı sonucum. Doktorum 5 üstü olursa iyi 10 üstü olursa mükemmel demişti sonuç için. 8 e düşük diyemeyiz demişti. Diğer aylar yüksek çıktı ama hep.15-20 arası. O yüzden tedavi görmedim bu konuyla ilgiliMerhaba bebişinizi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.Daha önceki yazılarınızda yumurtlama sonrası progesteron düşüklüğü yaşadığınızı görüyorum. Bende de aynı durum var.tedavi ile mi hamile kaldınız. Eğer öyle ise hangi ilaçları kullanarak hamile kaldınız. Teşekkürler.
ahaha mesane denen bi kavram kalmadı ki. Azıcık bile gelse tuvaletim hemen beni de uyandırıyor malesefÖyle yaptım bacım.
2 saatte bi kalktığım WC nöbeti de bi işe yaradı.
Tabii ki:Yasaklı listeni paylaşır mısın canım
Ağrı kan gelmesinden sonra bi yarım saat sürdü sonra normale döndü birde peçeteye geldi sadece. Bukadar ciddi bisey oldugunu dusunmedim makattan geldigini fark edince ama soylicem doktora inşallah yasamam bidahaDoktoruna mutlaka bildir bunu ama çok geçmiş olsun. Benimki 3 günü geçen kabizlikta ve kan gelmesi durumunda mutlaka haber ver demişti. Nedenini sormadım ama sen de ihmal etme onuçok fena da ağrı yapar şimdi
Çok geçmiş olsunAğrı kan gelmesinden sonra bi yarım saat sürdü sonra normale döndü birde peçeteye geldi sadece. Bukadar ciddi bisey oldugunu dusunmedim makattan geldigini fark edince ama soylicem doktora inşallah yasamam bidaha
Maşallah insallah bende boyle hafifcik atlatırım. Bi aşıyı ne büyüttüm dimiArkadaşım dediki cok agrı yapıyor asla iş yapma gece uyutmaz filan aşırı korkuttu beni ama şükür agrım olmadı sadece üzerine uyumuşum kolumun o hafif agrı yaptı
Tabiki kolu yukarı kaldırınca hafif agrı oluyor ama herkesin vücudu kendine özel kendinizi yorar iş yaparsanız da agrı yapar birkac gün dinlenin ben evi temizledim sonra aşıya gitmiştim:) ben parol bile hazırlamıstım içmek İcin gayet rahat uyudum agrım olmadı yani
Bende de var yaklaşık bir haaftadir. Ağız kenarlarimda özellikle. Bir de vücudumun belli bölgelerinde yuvarlak yuvarlak kuruluklar var. Bol bol krem sürüyorum ama geçer inşallah.Bende ciltte aşırı kuruluk ve bazı yerlerde egzama başladı böyle bi şey yaşayan var mı
O kabızlık gecenlerde yetti canıma. Bende zaten hemoroid var orada bir afedersin uç var. Ne zaman kabız olsam kanardi. 2-3 gün sürdü geçen. Her buyukte kanadı. Bende danışacaktim doktoruma ama yapabileceği pek bir şey yok sanirim kabız olmamam bol su içmem gerekiyor doğumdan sonra belki bir operasyon yapılır oraya. Sana da geçmiş olsun sor bakalım doktoruna ne diyecek.10 mm miymis bana detaylı yapan doktor sunir4 mm dedi bebegimin sag böbregi 3.2 çıktı diğerini söylemedi raporada yazmamış sadece sağ böbrek 3.2 mm diye kalın harflerle yazmış.
Suan bir risk degil bu dedi sadece digerinden büyük oldugu için dikkate alıp yazdim dedi ama insallah ilerleyip büyümez.
Bazen bana da oluyor o sancı gaz sancısı olabilir diye yorumlayip biraz karnımı ovalıyorum .
Bir kac gündür de kabızlık vardı bende bugün afedersiniz tuvaletten sonra makattan kan geldi cok korktum başta vajinadan geldi sandım elim ayağım bosaldi resmen
Kızımda 4 sene önceydi 22. Haftada yaptırmıştım. 6.4mm çıkmıştı detaylida ki doktor fazla demişti. Ama kendi doktorum 10mm aşarsa sıkıntı dedi. Çok şükür bir sıkıntı yaşamadık doktorumun dediği gibi oldu10 mm miymis bana detaylı yapan doktor sunir4 mm dedi bebegimin sag böbregi 3.2 çıktı diğerini söylemedi raporada yazmamış sadece sağ böbrek 3.2 mm diye kalın harflerle yazmış.
Burda ishal ve kusma salgını da var. Geçen hafta sınıfımin yarısı yoktu. İnşallah kapmayiz bende bundan endişe ediyorum. Çünkü bu durumda bile çocuğunu gönderen velilerim var sağolsunBende aynı şekil yine salgın var herhalde Allahım bütün hamişleri koru
Tostun ne sıkıntısı var yahu ben yiyorum kendim yapıpOoo maşllah ben korkudan yiyemiyorum vallahive çevremde yiyen kişide olmuştu sıkıntı durumu belki korkum ondan dolayı olabilir
Benim bu aralar canım tost çok çeker ama bir kere tek yedim bu hafta fazla tüketmek istemiyorum görünce de dayanamıyorum ahahah
İsterseniz yaptırdığınız yeri arayıp bildirin belki farklı bir ağrı kesici önerebilirlerHala geçmedi parol içtim üçüncü günümkolumu kaldırırken fena bir kas ağrım var
Herkeste farklı etki yapıyor. Arkadaşlar yazmış ama ben de yazayım bir buçuk gün ağrıdı benim sadece o gece üstüne yatamadım kolumu yarım kaldırdım. Ağrı kesici kullanmama gerek bile kalmadı. İnşallah senin ki de seni üzmez. Aşı olurken hissetmiyorsun bile sen kendini kasmamaya çalış yeterYarın aşı günüm ve ben cok korkuyorumannemi aradım sabah annemi alıp öyle gidicem tek başıma gidersem ağlayamamdiye birde simdi mesajini gorunce daha da korktum
Bende de aynı şekilde aşırı kuruluk oluştu pul pul dökülüyor bir de hamileliğe bağladım ben bol bol nemlendirip yağlıyorum kendimiBende ciltte aşırı kuruluk ve bazı yerlerde egzama başladı böyle bi şey yaşayan var mı
Aşırı kuruluk iki aydır var bende. Kıyafetimi çıkarınca deri parçaları oluyo kepek gibi. Büyük boy temiz içerikli bir nemlendirici aldım duştan sonra sürüyorum 2 gün götürüyor çok iyi oldu. Hindistan cevizi yağı falanda denedimde losyon gibi iyi olmadı.Bende ciltte aşırı kuruluk ve bazı yerlerde egzama başladı böyle bi şey yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?