- 5 Ağustos 2016
- 1.320
- 1.807
- 133
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #8.581
İçiyorum bakalım suya yüklendim . Sanırım az içiyorum 1.5 ancak .Bende şüphelenmiştim kasık ağrısı çok olmuştu bende. doktorum yanma, idrar renginde koyulaşma, kötü koku yoksa birde kötü kokulu akıntın yoksa sorun etme bol su iç demişti.
Oğlumda da yedim hatta dogurayim diye son haftalar kilo kilo yedim 40+6da doğurdu, simdi yiyorum gün içinde dört beş tane aralıklarla üst üste yememeye çalışıyorum tatlı diye başlayınca duramıyorum bendeKızlar hurma aşırı seviyorum sakıncası varmı bilgisi olan varmı
Bende zaman konusunda emin değilim Perşembe cam sakura da kontrolüm var sorup yazarımYa ben kıbrısta yaşıyorum burda aşı mecburiyeti yok istersen de kendin temin etmek zorundasın bulmakda oldukça güç . Bir aya türkiyeye gideceğim orda sağlık olacağı bile yapar ama işte geç mi olur onu merak ettim.
Ebeler uyarmıştı hurma son dönemlerde günde 6-7 tane yemeniz gerecek ama şimdi tüketmeneye çalışın diye. Rahim kaslarını mı gevşetiyor demişti doğumu hızlandırıyormuş anladığım kadarıyla. Ben de çok severim her gün olmamakla beraber 1 tane yiyorum arada ama benim riski bir durumum falan yok. Siz yine de doktorunuza danışın muhakkakKızlar hurma aşırı seviyorum sakıncası varmı bilgisi olan varmı
Ben 3/4 arası içiyorum gerçekten faydasını görüyorum yani içebiliyorsan iç iç ki atabilesin eğer bir şey varsa. En güzeli bu şekilde atarsın vücudundan. Yani sonuçta hamilesin oruçta tutmuyorsan sen yemene içmene bak kim ne diyebilir bence kendini kısıtlama. Birde ikizdi sanırım yanlış hatırlamıyorsam o yüzden bol sıvı almaya bak senİçiyorum bakalım suya yüklendim . Sanırım az içiyorum 1.5 ancak .(( 3 e tamamlamam lazım aslında ama tuvalete gidiyorum sürekli işte zor oluyor . Tabi ramazanda bakalım iş yerinde yeme içme nasıl olacak :/
Riskim yok çok şükür ama ben daha yemiycem aşırı tedirgin oldum :)Ebeler uyarmıştı hurma son dönemlerde günde 6-7 tane yemeniz gerecek ama şimdi tüketmeneye çalışın diye. Rahim kaslarını mı gevşetiyor demişti doğumu hızlandırıyormuş anladığım kadarıyla. Ben de çok severim her gün olmamakla beraber 1 tane yiyorum arada ama benim riski bir durumum falan yok. Siz yine de doktorunuza danışın muhakkak
Evet canım bakalım su stoğu yaptım iş yerine . Kesinlikle yapacak birşeybulacağım bakalım bir çözüm :/Ben 3/4 arası içiyorum gerçekten faydasını görüyorum yani içebiliyorsan iç iç ki atabilesin eğer bir şey varsa. En güzeli bu şekilde atarsın vücudundan. Yani sonuçta hamilesin oruçta tutmuyorsan sen yemene içmene bak kim ne diyebilir bence kendini kısıtlama. Birde ikizdi sanırım yanlış hatırlamıyorsam o yüzden bol sıvı almaya bak sen
Kerevizin ne gibi bir sakıncası var ki ben tüketiyorumBen de hurmacıyım ama hiç yiyemiyorum birşey olur mu diye . Kaç gündür canım kereviz çekiyordu bir hevesle pişirdim . Sonra yazdım internete hamilelikte tüketilmesi çok önerilmiyormuş, kaçtı hevesim bir kaç çatal aldım bıraktım
Yasakları canımız çekiyor sanırım bende öyleymBen de hurmacıyım ama hiç yiyemiyorum birşey olur mu diye . Kaç gündür canım kereviz çekiyordu bir hevesle pişirdim . Sonra yazdım internete hamilelikte tüketilmesi çok önerilmiyormuş, kaçtı hevesim bir kaç çatal aldım bıraktım
Kereviz yasak mıymışBen de hurmacıyım ama hiç yiyemiyorum birşey olur mu diye . Kaç gündür canım kereviz çekiyordu bir hevesle pişirdim . Sonra yazdım internete hamilelikte tüketilmesi çok önerilmiyormuş, kaçtı hevesim bir kaç çatal aldım bıraktım
Bende tüketiyorum o yüzden baktım da fazlası zararlı diyorlar yani her şeyde olduğu gibi. Birde tohumu zararlıymış zaten tohumunu tüketmiyoruzKereviz yasak mıymış. Ee ben sırf kereviz yiyorum resmen onunla yaşıyorum sürekli canım istiyor. İlk gebeliğimde de çooook yemiştim nedense hamile olunca bi kereviz yiyesin geliyor anlamıyorum neden. Ne zararı varmış ki ?
Bana doktorum yasaklı listesine hurma yazmıştı canım bence artık tüketme .Kızlar araştırmadan her şeyi yemeyin bir de. Mutlaka google'a yazın riske atmayın2 gündür fena yedim ben :) kayınvalidem sagolsun tok tutar dedi inşallah birşey olmaz daha yemiyorum
Uffff valla internete bakarsak cidden duvarları kemirmemİz gerekiyor. Geçen gün bir yazı gördüm peyniri bile yemiciyecekmişiz çünkü yok inek gdo lu yemle besleniyormuş o sütüne geçiyormuş mışmış mişmiş ben kapadım kulaklarımı ne bulduysam yer oldumBende tüketiyorum o yüzden baktım da fazlası zararlı diyorlar yani her şeyde olduğu gibi. Birde tohumu zararlıymış zaten tohumunu tüketmiyoruz
Hahahhaha yok artık yaaaUffff valla internete bakarsak cidden duvarları kemirmemİz gerekiyor. Geçen gün bir yazı gördüm peyniri bile yemiciyecekmişiz çünkü yok inek gdo lu yemle besleniyormuş o sütüne geçiyormuş mışmış mişmiş ben kapadım kulaklarımı ne bulduysam yer oldum
Sondu. Daha yemiycem korktum vallaBana doktorum yasaklı listesine hurma yazmıştı canım bence artık tüketme .Kızlar araştırmadan her şeyi yemeyin bir de. Mutlaka google'a yazın riske atmayın
Ben abarttım canım fazla yedimOğlumda da yedim hatta dogurayim diye son haftalar kilo kilo yedim 40+6da doğurdu, simdi yiyorum gün içinde dört beş tane aralıklarla üst üste yememeye çalışıyorum tatlı diye başlayınca duramıyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?