Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    119
Bende şüphelenmiştim kasık ağrısı çok olmuştu bende. doktorum yanma, idrar renginde koyulaşma, kötü koku yoksa birde kötü kokulu akıntın yoksa sorun etme bol su iç demişti.
İçiyorum bakalım suya yüklendim . Sanırım az içiyorum 1.5 ancak . (( 3 e tamamlamam lazım aslında ama tuvalete gidiyorum sürekli işte zor oluyor . Tabi ramazanda bakalım iş yerinde yeme içme nasıl olacak :/

Kızlar hurma aşırı seviyorum sakıncası varmı bilgisi olan varmı
Oğlumda da yedim hatta dogurayim diye son haftalar kilo kilo yedim 40+6da doğurdu, simdi yiyorum gün içinde dört beş tane aralıklarla üst üste yememeye çalışıyorum tatlı diye başlayınca duramıyorum bende

Bende zaman konusunda emin değilim Perşembe cam sakura da kontrolüm var sorup yazarım

Ben de hurmacıyım ama hiç yiyemiyorum birşey olur mu diye . Kaç gündür canım kereviz çekiyordu bir hevesle pişirdim . Sonra yazdım internete hamilelikte tüketilmesi çok önerilmiyormuş, kaçtı hevesim bir kaç çatal aldım bıraktım

Kızlar hurma aşırı seviyorum sakıncası varmı bilgisi olan varmı
Ebeler uyarmıştı hurma son dönemlerde günde 6-7 tane yemeniz gerecek ama şimdi tüketmeneye çalışın diye. Rahim kaslarını mı gevşetiyor demişti doğumu hızlandırıyormuş anladığım kadarıyla. Ben de çok severim her gün olmamakla beraber 1 tane yiyorum arada ama benim riski bir durumum falan yok. Siz yine de doktorunuza danışın muhakkak

Ben 3/4 arası içiyorum gerçekten faydasını görüyorum yani içebiliyorsan iç iç ki atabilesin eğer bir şey varsa. En güzeli bu şekilde atarsın vücudundan. Yani sonuçta hamilesin oruçta tutmuyorsan sen yemene içmene bak kim ne diyebilir bence kendini kısıtlama. Birde ikizdi sanırım yanlış hatırlamıyorsam o yüzden bol sıvı almaya bak sen

Riskim yok çok şükür ama ben daha yemiycem aşırı tedirgin oldum :)

Evet canım bakalım su stoğu yaptım iş yerine . Kesinlikle yapacak birşeybulacağım bakalım bir çözüm :/

Kerevizin ne gibi bir sakıncası var ki ben tüketiyorum

Yasakları canımız çekiyor sanırım bende öyleym

Kereviz yasak mıymış . Ee ben sırf kereviz yiyorum resmen onunla yaşıyorum sürekli canım istiyor. İlk gebeliğimde de çooook yemiştim nedense hamile olunca bi kereviz yiyesin geliyor anlamıyorum neden. Ne zararı varmış ki ?

Bende tüketiyorum o yüzden baktım da fazlası zararlı diyorlar yani her şeyde olduğu gibi. Birde tohumu zararlıymış zaten tohumunu tüketmiyoruz

Bende tüketiyorum o yüzden baktım da fazlası zararlı diyorlar yani her şeyde olduğu gibi. Birde tohumu zararlıymış zaten tohumunu tüketmiyoruz
Uffff valla internete bakarsak cidden duvarları kemirmemİz gerekiyor. Geçen gün bir yazı gördüm peyniri bile yemiciyecekmişiz çünkü yok inek gdo lu yemle besleniyormuş o sütüne geçiyormuş mışmış mişmiş ben kapadım kulaklarımı ne bulduysam yer oldum

Hahahhaha yok artık yaaa valla her şeyden az az yiyeceksin en güzeli o bende öyle yapıyorum

Emin olmadiginiz şeyleri araştırın, gereksiz tehlikeliyse tüketmeyin, canınız falan çekiyorsa çok küçük miktarlarda tüketin kızlar herşey öyle tık diye zarar vermez, kişiden kişiye değişir, ben hurmayı son ay belki beş altı kilo yedim, ahududu yaprağı çayıyla ada çayıyla birlikte doğum başlatsın diye ama bir işe yaramadi, herkeste aynı etkiyi yapmaz belki, şifa niyetine bi parça yediginiz seyden sıkıntı yaşayacağınızi zannetmem.

Okuyorum da çok yazamıyorum herşeye cevap, iki gündür gribim beynim akıyor, yarına rahatlarim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…