- 8 Kasım 2024
- 388
- 705
- 18
- 25
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #8.601
Olsun bundan sonra dikkat et canım canın çeker se ye ama aşırıya kaçma derimBen 2 gün abarttıkca abarttım ama bilmiyordum
Ooo maşllah ben korkudan yiyemiyorum vallahiEmin olmadiginiz şeyleri araştırın, gereksiz tehlikeliyse tüketmeyin, canınız falan çekiyorsa çok küçük miktarlarda tüketin kızlar herşey öyle tık diye zarar vermez, kişiden kişiye değişir, ben hurmayı son ay belki beş altı kilo yedim, ahududu yaprağı çayıyla ada çayıyla birlikte doğum başlatsın diye ama bir işe yaramadi, herkeste aynı etkiyi yapmaz belki, şifa niyetine bi parça yediginiz seyden sıkıntı yaşayacağınızi zannetmem.
Geçmiş olsunOkuyorum da çok yazamıyorum herşeye cevap, iki gündür gribim beynim akıyor, yarına rahatlarim inşallah
Haklısın öyle haklısın ki. Ama bebeği aldirmaktan falan bahseden oldu ima eden.. o yüzden ister istemez kafaya takıyorsun. Bende güzel düşünüp güzel sonuçlar almak istiyorum bunu yapmak için çabalıyorum. İnşallah evlatlarimizi sağlıkla kucagımıza alırız hepimiz de canım benimMaalesef herkesin her duruma karşı söyleyecek bir lafı var sen onları kulak arkası et. Olumlu yorumları dikkate al. Hayatta gerçekten neyi çağırırsan o geliyor. Nitekim dilek kapısının ne zaman açık olduğunu bilemiyoruz bazen düşüncelerimizi o kadar çok tekrar ediyoruz ki onu çağırıyormuşuz gibi oluyor bu benim şahsi fikrim ama.
Doktor bana da geçen ay gittiğimde kalbinde baloncuk mu boşluk mu var demişti (şu an tam hatırlayamıyorum). Detaylıya girdiğinizde söyleyin dra dedi. Bunun için de olumsuz yorum yapanlar oldu ama ben olumsuz düşünmek istemiyorum.
En nihayetinde hepimizin hayatında psikolojik, maddi, sağlık sıhhat vb. açılardan sıkıntılar var. Kendimizi negatife çekerek hayatımızı daha fazla zorlaştırmayalım. Eğer düşersek kaldırmaya insan da pek olmuyor ne yazık ki. Biz Allahtan hep en iyisini daha fazlasını isteyelim Rabbimin gücü her şeye yeter
İnşallah kuzum benim inşallah çok sağolÇok teşekkür ederim kuzum evet gebelikte olur dedi doktor da ama biraz erken başlamış sinir sıkışması olabilir dedi
Kuzum inan bak şu mübarek günlerde hepimizin duaları seninle güzel kızında hiççççbir şey çıkmayacak Allah'ın izniyle
Sabahları zaten iki kolum da iptal olmuş olarak uyanıyorum amaaaa gün içine de yayıldığı için doktor MR çekilebilir dedi onu da ben istemedim
Aslında hepsini de düzenli almaya çalışıyorum fakat ödemden kaynaklı sinir sıkışması olmuş olabilir dedi ortopedist
Sanırım biraz ödem tuttum, sodyumum düşük diye ben habire tuz yedim
Doktor ödeme bağlı sinir sıkışması olduğunu düşünüyor
Evet evet ölçüyorum genel olarak düşük tansiyonluyum en yüksek 11/7 oluyor.
Genel olarak 9/6-5 civarında tansiyonum aslında
Aşırı geriliyorum gerçekteninşallah can sıkıcı şeyler söylemezler de bi an önce geçer gider
Multivitamin demir ve magnezyum kullanıyorum acaba hepsini değiştirip mi denesem? Teşekkür ederim kuzum valla onu da deneyeyim
Hepinize ayrıca teşekkür ederim kızlar çok yardımcı oldunuz
Sevindim senin bebeğinde bir şey olmamasına canım benim. Ama benimki sınırda. Ve zaten kendi doktorumun senelerdir arkadaşı bilgisine güvenip tavsiye edip gönderdiği doktor. 10 mm altında olması gerekiyormuş. Benimki 10.1 mm çıktı maalesef. Sarı işaretle yazmış o detayı raporda. Fotosunu attım doktoruma hemen pazartesi sabah gel bende bakayım dedi. İnşallah her şey yolunda gider inşallah yükselmez daha fazla. Sabah gideceğim nasipse. Bakalım doktorum ne diyecek ne önerecek.A acemianne92 canım benimde ilk hamileligimde detaylı ultrasonda böbrek genişlemesi çıkmıştı. Kendi doktoruma gidene kadar içim içimi yedi. Cahillik googleye bakma deliliginde bulundum hepten icim karardi. Doktoruma gittiğimde ise 10mm altında hiç soylemesine bile gerek yokmuş bu detayı dedi. Belki de senin doktorunda hiç onemsemeyecek bile. İnşallah her şey yolunda gidecek sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına
Arada oluyor kuzum bende çok yoruldugumda. Regl ağrısı gibi kasıklarımda belimde karnimda. Yorulunca öyle oluyor. Dikkat et çok yorma kendini yüklenme kendineKızlar birkaç saattir regl olacakmışım gibi hafif hafif vuran bi sancı var acaba normal mi bu? Acı eşiğim de yüksek olduğu için kestiremiyorum ne kadar hafif olduğunu
(Bacağımın kırıldığını 2 gün sonra farkettim oradan hesap edin çok ağrımıyodu çünkü.)
Amin inşallah canım benim inşallah çok teşekkür ederim. İnşallah bir şey olmayacakCanım inşallah hiçbir sıkıntı olmadan bu süreç geçip gidecek merak etme dualarımız seninle ♡ Bu gruptaki herkes sağlıkla kucağına alsın sağlıkla da büyüsün bütün bebisler inşallah. Allah endişenizi büyük sevinçlere çevirsin
İnşallah canım bizim de detaylı zamanı yaklaşıyor. Bana zaman çok hızlı geçti gibi geliyor, neredeyse yarıladık
Bu arada o sol kasık ağrısı acisi arası sey arada bende de oluyor. Dinlenince uyuyunca geçiyor pazartesi ben de soracağım doktora
Geçmiş olsun, çok çirkin bir davranış özel de devlet de olsa kimsenin kimseye böyle davranma hakkı yok. Devlette belki yoğunluk fazla, nöbet ertesidir, biriyle tartismistir şöyledir böyledir anlık birsey midir diyeceğim ama özel hastanede de bu neyin gerginliği. İnsanlar zaten daha fazla bilgi alabilmek, doktoruna daha kolay ulaşabilmek, standartlar biraz daha yüksek olabilsin diye özel hastaneyi tercih ediyor. Şikayet etmekle çok iyi yapmışsın. İnş gönlüne göre birini bulabilirsin
Çok geçmiş olsun canım benim. Ben de geçen rahatsız usutmus gibiydim limonla kendime geldim. İnşallah sende çabuk atlatirsinOkuyorum da çok yazamıyorum herşeye cevap, iki gündür gribim beynim akıyor, yarına rahatlarim inşallah
Bende ciltte aşırı kuruluk ve bazı yerlerde egzama başladı böyle bi şey yaşayan var mıSırt ağrılarına aşınayım bir aydır cidden alıştım ama dinlenince geçiyordu şimdi çok şiddetli degil ama geçmiyor
Hala geçmedi parol içtim üçüncü günümBende de olmuştu birkaç gün ama geçti sonra buz koyabilirsin çok ağrıyorsa parol içebilirsin demişlerdi asmde. Geç kaldım belki yazmak için ama umarım geçmiştir artık
10 mm miymis bana detaylı yapan doktor sunir4 mm dedi bebegimin sag böbregi 3.2 çıktı diğerini söylemedi raporada yazmamış sadece sağ böbrek 3.2 mm diye kalın harflerle yazmış.A acemianne92 canım benimde ilk hamileligimde detaylı ultrasonda böbrek genişlemesi çıkmıştı. Kendi doktoruma gidene kadar içim içimi yedi. Cahillik googleye bakma deliliginde bulundum hepten icim karardi. Doktoruma gittiğimde ise 10mm altında hiç soylemesine bile gerek yokmuş bu detayı dedi. Belki de senin doktorunda hiç onemsemeyecek bile. İnşallah her şey yolunda gidecek sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına
Bazen bana da oluyor o sancı gaz sancısı olabilir diye yorumlayip biraz karnımı ovalıyorum .Kızlar birkaç saattir regl olacakmışım gibi hafif hafif vuran bi sancı var acaba normal mi bu? Acı eşiğim de yüksek olduğu için kestiremiyorum ne kadar hafif olduğunu
(Bacağımın kırıldığını 2 gün sonra farkettim oradan hesap edin çok ağrımıyodu çünkü.)
Yarın aşı günüm ve ben cok korkuyorumHala geçmedi parol içtim üçüncü günümkolumu kaldırırken fena bir kas ağrım var
Valla enfeksiyon geçirdim ilaç kullandım ama hala hep idrar hissim var geçmiyor bilmiyorum 2 damla bile olsa gidicem illa zor bi şeyCanım anneler idrar yolu enfeksiyonu mu oldum acaba doktora da gitmedim ama bugün her tuvalete gidişimde sanki bir miktar kalıyor idrarım gibi hissediyorum . Nasıl oluyordu bu enfeksiyon geçiren arkadaşlar bu bitmeme hisside dahilmiydi . Cumaya detaylı randevusu alacaktım öncesinde kendi doktoruma gitmesem mi diyorum ama
Vallhi çok sevinirim bende mersinde ünlü bir doktor var onla online devam etmiştim geldiğinde yaparız dedi gittiğimde de 25,26 haftalık falan olucam muhtemelenBende zaman konusunda emin değilim Perşembe cam sakura da kontrolüm var sorup yazarım
Aşkım korkma aşı anında en ufak bir acı olmuyor sonrasında oluyor ama öyle yataklara düşürebilecek gibi değil 2. Gün biraz fazla 3. Daha daha az şöyle acıyı tarif edeyim omzunu kapı koluna çarpmışsın gibi ama dayanılmaz değilYarın aşı günüm ve ben cok korkuyorumannemi aradım sabah annemi alıp öyle gidicem tek başıma gidersem ağlayamamdiye birde simdi mesajini gorunce daha da korktum
1.5 çok az canım en az 2 içmek lazımİçiyorum bakalım suya yüklendim . Sanırım az içiyorum 1.5 ancak .(( 3 e tamamlamam lazım aslında ama tuvalete gidiyorum sürekli işte zor oluyor . Tabi ramazanda bakalım iş yerinde yeme içme nasıl olacak :/
Ben igneden korkmam normalde kan alma damar yolu vs. Ama ilk okulda zorla asi yaomislardi kaçmaya calistim yakaladilar falan sonrasinda kolum şişmişti nasıl kastıysam kendimi travma kaldi herhalde o zamandan beri de hic aşı olmadımAşkım korkma aşı anında en ufak bir acı olmuyor sonrasında oluyor ama öyle yataklara düşürebilecek gibi değil 2. Gün biraz fazla 3. Daha daha az şöyle acıyı tarif edeyim omzunu kapı koluna çarpmışsın gibi ama dayanılmaz değilhiç korkma herkeste aynı etkiyi vermez verse bile 10 üzeri 5 acı yani çok değil ama kolu kaldırırken kas olduğu için zorlanıyorsun bi şey olmaz de geç rahat ol
Kuzucum ben oruç tutmadığım için yine aynı rutin devam ediyorum. Sabah uyanır uyanmaz içiyorum o sırada kahvaltıyı hazırlıyorum bi yarım saat sonra falan kahvaltımı yapıyorum. Ama oruç tutuyor olsaydım ya da tutarsam inşallah sahurdan bi saat önceye alarm kurar içer geri uyurum sonra kalkıp sahur yaparım sanırımCanım kızlar..
Tiroid ilacı kullananlar, ramazanda ilacınızı ne zaman içiyorsunuz?
Normalde sabah namazda içiyordum. Ama şimdi sahurda içeyim desem öyle bi vakit yok. Yemekten 45 dk önce içmek gerekmiş. Sahura kalkıp yatışımız zaten 1 saat.
Maşallah bu saate kadar oturunca da devamlı bi yeme modu. Meyve vs. Aç karna içmek gerek. Ben bu ilacı ne zaman içeceğim ?
Yasaklı listeni paylaşır mısın canımBana doktorum yasaklı listesine hurma yazmıştı canım bence artık tüketme .Kızlar araştırmadan her şeyi yemeyin bir de. Mutlaka google'a yazın riske atmayın
Damar yolu almakta benim travmam oldu damarım yok çünkü gözükmüyor aşı çok kolay damar yolu daha zor yani damar yolunda endişe etmiyorsan aşıyı hiç etme o tarafa bakma inan sivrisinek ısırıyor bu kadar kız daha doğum yapacağızBen igneden korkmam normalde kan alma damar yolu vs. Ama ilk okulda zorla asi yaomislardi kaçmaya calistim yakaladilar falan sonrasinda kolum şişmişti nasıl kastıysam kendimi travma kaldi herhalde o zamandan beri de hic aşı olmadımbakalim rahatlattın içimi biraz insallah cok kasmam kendimi de dedigin gibi atlatirim
Bende aynı şekil yine salgın var herhalde Allahım bütün hamişleri koruGeçmiş olsunbende hapşırıyorum ha bire umarım gribe yakalanmam çok geç iyileşiyorum atlatamıyorum bir türlü
Haklisin valla daha dogum varDamar yolu almakta benim travmam oldu damarım yok çünkü gözükmüyor aşı çok kolay damar yolu daha zor yani damar yolunda endişe etmiyorsan aşıyı hiç etme o tarafa bakma inan sivrisinek ısırıyor bu kadar kız daha doğum yapacağız
EvetHaklisin valla daha dogum varcok da nazlanmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?