• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    119
Kızlar günaydın,
1 saattir detaylı muayenedeyiz çok şükür kızımın her şeyi yolunda ancak 😅 sırt üstü yatıyor inatla, suratını inceleyemedik görsel de alamadık haliyle ama önemli değil haftasıyla uyumlu her şey. 🥰🥰 Darısı tüm bekleyenlere olsun 🌸💖
Maşallah canım, şimdiden nazlı kuş ♡

Bende de var yaklaşık bir haaftadir. Ağız kenarlarimda özellikle. Bir de vücudumun belli bölgelerinde yuvarlak yuvarlak kuruluklar var. Bol bol krem sürüyorum ama geçer inşallah.

O kabızlık gecenlerde yetti canıma. Bende zaten hemoroid var orada bir afedersin uç var. Ne zaman kabız olsam kanardi. 2-3 gün sürdü geçen. Her buyukte kanadı. Bende danışacaktim doktoruma ama yapabileceği pek bir şey yok sanirim kabız olmamam bol su içmem gerekiyor doğumdan sonra belki bir operasyon yapılır oraya. Sana da geçmiş olsun sor bakalım doktoruna ne diyecek.
Geçmiş olsun sana da hemoroid zor bir durum. Bende sanırım zorlandığım icin oldu dün kuru kayisi yogurt falan karistirdim yedim öyle cukabildim tuvalete insallah olmaz bidaha.
Ben genel cerrahide çalıştım bir süre sadece hemoroid ameliyati yapıyordu doktorum lazerle yakiyoruz diyorlar ama yalan koterizasyon ile yakıyorlardı hasta 3 4 saate cikiyordu hasteneden çok rahatsiz ediyorsa seni bu duurum bir araştır istersen.
Lazer defilde koterizasyonu

Kızlar günaydın,
1 saattir detaylı muayenedeyiz çok şükür kızımın her şeyi yolunda ancak 😅 sırt üstü yatıyor inatla, suratını inceleyemedik görsel de alamadık haliyle ama önemli değil haftasıyla uyumlu her şey. 🥰🥰 Darısı tüm bekleyenlere olsun 🌸💖
Çok şükür darısı geri kalanlarımıza inş :)

Kızımda 4 sene önceydi 22. Haftada yaptırmıştım. 6.4mm çıkmıştı detaylida ki doktor fazla demişti. Ama kendi doktorum 10mm aşarsa sıkıntı dedi. Çok şükür bir sıkıntı yaşamadık doktorumun dediği gibi oldu

Burda ishal ve kusma salgını da var. Geçen hafta sınıfımin yarısı yoktu. İnşallah kapmayiz bende bundan endişe ediyorum. Çünkü bu durumda bile çocuğunu gönderen velilerim var sağolsun 🙄
Ayy suan çok rahatladım cok sagol🥰 benim doktorum cok yogun oldugu icin 20 marta anca randevu alabildim oyuzden detayliyi yapan doktor sınır 4 seninki sınırın altinda sorun yok dese de korktum sınıra yakın diye takip falan da bisey demedi. Icim rahatladi suan sagol 🥰

Tostun ne sıkıntısı var yahu ben yiyorum kendim yapıp 😋

İsterseniz yaptırdığınız yeri arayıp bildirin belki farklı bir ağrı kesici önerebilirler

Herkeste farklı etki yapıyor. Arkadaşlar yazmış ama ben de yazayım bir buçuk gün ağrıdı benim sadece o gece üstüne yatamadım kolumu yarım kaldırdım. Ağrı kesici kullanmama gerek bile kalmadı. İnşallah senin ki de seni üzmez. Aşı olurken hissetmiyorsun bile sen kendini kasmamaya çalış yeter☺️🌸
Ayy bende bundan istiyorum 🤣🤣 arkadaslar d acok rahatlatti beji sgaolsunlar ama seninki daha iyk gecmis masallah 🤪🤭

Kızlar günaydın,
Maşallah bebeğine de sana da ♥️♥️ inşallah bundan sonraki süreç de böyle guzel devam eder hepimizin

Kereviz yasak mıymış 🙄😮. Ee ben sırf kereviz yiyorum resmen onunla yaşıyorum sürekli canım istiyor. İlk gebeliğimde de çooook yemiştim nedense hamile olunca bi kereviz yiyesin geliyor anlamıyorum neden. Ne zararı varmış ki ?
Çok tüketilmesi erken doğumu tetikliyormuş. :S

Valla enfeksiyon geçirdim ilaç kullandım ama hala hep idrar hissim var geçmiyor bilmiyorum 2 damla bile olsa gidicem illa zor bi şey 😳
Ben de içim rahat etsin diye detaylı için yarına randevu aldım. Çarşamba da kendi doktoruma gideceğim. Bugün işe bile zor geldim. Çalışan anneler çok zorlanıyor musunuz siz de . Yürürken alt kemiklerim ağrıyor ya .otururken sorun yok da.

Ağrı kan gelmesinden sonra bi yarım saat sürdü sonra normale döndü birde peçeteye geldi sadece. Bukadar ciddi bisey oldugunu dusunmedim makattan geldigini fark edince ama soylicem doktora inşallah yasamam bidaha
Canım çok geçmiş olsun . ;Pırasa yemiştim ilk hamileliğimde fayda etmişti baya bağırsaklarıma.

Kizlar bugün canımızı sıkan bı olay yaşadık ben normal doğum istediğim için son zamanlarda kadın Dr. Arayisindaydim etrafımda bı kaç kişi ersoyda doğum yapmış önermişti bizde aynı hocaya randevu aldık adı Esra Aydın Şahin bilerek yazıyorum etrafinizda giden olursa uyarın diye ilk muayenede ben ultrason için yattığımda bana kendimi kasmamami söyledi bebeği rahat göremiyorum diye bende ona rahat oldugimu söyledim sonrasında tekrardan ayaklarımdan bı salladı beni kasiyosun kendini diye tekrar hayır dedim neyse biz eşimle bı rahatsız olduk detaylı ultrason a girmezsen seni doğuma almam dedi bizde okey dedik zaten gireceğiz problem yok yanımızda asistanını azarladı durdu dedikki gününde değildir olabilir detaylıya girin gelin bana raporu getirin ücretsiz muayene de görüşürüz dedi bizde detaylidan sonra randevu aldık oda bugundu bı kaç dakika geç kaldık muayeneye asistan aradı dedimki geliyorum en geç 15 dkkya ben hoca hanıma danışayım size döneyim dedi tamam dedim hemen tekrar aradı asistanı konuşurken elinden çekti aldı telefonu bı merhaba bile demeden raporun önümde açık şuan boşuna gelmene gerek yok dedi dün ultrason a girdiğin için tekrar sokmayacagim dedi peki dedim ama 15 dkkya ordayım yüzyüze görüşelim dedim yok gelme ben cikiyorum vaktim doldu zaten herşey yolunda bebek sağlıklı gelme dedi peki dedim bı soru sorucam oruç tutmamda bı sıkıntı olurmu arada tutsam dedim yok deyip suratıma kapattı telefonu eşime anlattım durumu oda hemen hastaneyi aradı ve hocayı şikayet ettik sonuçta pazartesi gel görüşelim diyebilirdi 1800 TL muayene ücreti ödedim ben ücretsiz muayene hakkimdi benim bı başka hocaya gelin ücretsiz muayene telafi edelim dedi yönetici ama kabul etmedik tabiki ama çok sinirlendim bu kadar kaba ve aksi bı insan olamazsın ben kendimi sana emanet edemem doğum koltuğunda güven vermiyo bı kere eşim biz böyle muameleyi devlet hastanesine gidince bile görmüyoruz diye çok çıkıştı karşı tarafa ama aşırı sinirlendik biraz uzun oldu hakkınızı helal edin bizmi abarttik yoksa gerçekten böyle bişey kabul edilebilirmi
Geçmiş olsun özelde mi bu doktor ki devlet bile olsa ben hep şehir hastanesine gittim böyle bir muamele görmedim sakın doğuma tercih etmeyin benim fikrim çünkü o an o kadar muhtaç şefkate ihtiyacı oluyor ki insanın bir güzel söz bekliyor iyi bır sey duymak istiyor merhametli bir hekim olması benim için çok önemli inşallah Rabbim şefkatli merhametli insanlarla karşılaştırsın 🌸

Kızlar çalışan anneler için doğum izinlerini düzenleme olacakmış dün haberlerde duydum umarım ücretli de ücretsiz de gözle görülür artış olur 💕🙏
Gerçekten ben de heyecanla bekliyorum 🌺 inşallah doğum izinlerinde artış sağlarlar. Diğer türlü resmen bebeği 4 aylıkken bırakıp işe gitmemiz talep ediliyor inanılır gibi değil

Kendi doktorumdan geldim kizlar. Yazamadım bir türlü. Doktorum da ölçüm yaptı. 9.2 çıktı. Sınır 10du. Pozisyon bile farkettirebiliyormuş. O kadar yüksek çıkmadı suan ama tabi takipte kalacağız yine de dedi. Böyle şeyler genelde enfeksiyon kaynaklı olabiliyor toxoplasma vs gibi hastalıklardan kaynaklanabiliyor kan alacağız haftasonuna kadar çıkar arayacağız seni dedi. Yukselmemesi gerek yükselip yukselmedigini takip edeceğiz eğer yükselirse tıp fakültesinde emar cekilecek bebeğe dedi. Ama genellikle yükselmiyor haberin olsun yükselen çok az dedi. Önümüzdeki hafta tekrar detaylı doktoruna gideceğim ölçüm yapıp rapor yazacak. O raporla yine bana geleceksin yine bende bakacağım dedi. Böyle takip ettiğim 2-3 gebem daha var dedi. 4 Nisan'da da şeker ölçümü yapılacak. Benden haberler böyle. İçimi biraz olsun rahatlattı sağolsun. İnşallah yükselmez dua edip bekleyecegiz bakalım kan tahlil sonucu ne gelecek.

Kızlar günaydın,
Çok sevindimmm cokk güzel haberlerle gelmene kuzum benim. Sağlıklı olsun da cimcime 🥰 ❤️ maşallah Allah hepimize sağlıkla almayi nasip etsin evlatlarımızı. 🤲
Geçmiş olsun sana da hemoroid zor bir durum. Bende sanırım zorlandığım icin oldu dün kuru kayisi yogurt falan karistirdim yedim öyle cukabildim tuvalete insallah olmaz bidaha.
Ben genel cerrahide çalıştım bir süre sadece hemoroid ameliyati yapıyordu doktorum lazerle yakiyoruz diyorlar ama yalan koterizasyon ile yakıyorlardı hasta 3 4 saate cikiyordu hasteneden çok rahatsiz ediyorsa seni bu duurum bir araştır istersen.
Lazer defilde koterizasyonu
Bu mesajını kaydettim canım benim ❤️ doğumdan sonra toparlanip kendimi hazır hissettiğim zaman insallah gideceğim bende. Operasyon geçirmeden olmayacak benim anlaşılan. Bu yazdıkların önemliydi teşekkür ederim. 🥰❤️

Kızlar çalışan anneler için doğum izinlerini düzenleme olacakmış dün haberlerde duydum umarım ücretli de ücretsiz de gözle görülür artış olur 💕🙏
Dört gözle düzenlemeyi bekliyorum. İnşallah bize denk gelir. Hatta ücretli izin 1 yıl olacak felan diyorlar. Mümkün mü acaba :) keşke inşallah amin.

Geçmiş olsun özelde mi bu doktor ki devlet bile olsa ben hep şehir hastanesine gittim böyle bir muamele görmedim sakın doğuma tercih etmeyin benim fikrim çünkü o an o kadar muhtaç şefkate ihtiyacı oluyor ki insanın bir güzel söz bekliyor iyi bır sey duymak istiyor merhametli bir hekim olması benim için çok önemli inşallah Rabbim şefkatli merhametli insanlarla karşılaştırsın 🌸
Evet canım özel doktoruydu bırak doğumu bidaha muayne bile olmam canım inşallah hepimiz iyi drlarla karsilari güzel doğumlar yaparız tamda bu yüzden merhametli ve iyi ahlaklı Dr ariyorum muayne bişey değil de doğum masasında bununla karşılaşmak zorunda kalmadım şükür erkenden belli etti kendini bende değiştirdim hemen drumu

Tostun ne sıkıntısı var yahu ben yiyorum kendim yapıp 😋

İsterseniz yaptırdığınız yeri arayıp bildirin belki farklı bir ağrı kesici önerebilirler

Herkeste farklı etki yapıyor. Arkadaşlar yazmış ama ben de yazayım bir buçuk gün ağrıdı benim sadece o gece üstüne yatamadım kolumu yarım kaldırdım. Ağrı kesici kullanmama gerek bile kalmadı. İnşallah senin ki de seni üzmez. Aşı olurken hissetmiyorsun bile sen kendini kasmamaya çalış yeter☺️🌸
Ben sucuklu tosta aşırı düşkünüm tabi sucuk salam sosis şarküteri ürünleri bu yüzden sık sık yemek istemiyorum bir sorun olmasın diye

Kızlar günaydın,
Aminnnn🤲🏻🫶🏻
Olsun herşey yolunda en azından gözün aydın canım 😍🥰

Back