- 3 Mart 2025
- 25
- 8
- 1
- 28
- Konu Sahibi birhemsiree
- #1.981
Benim 5. Gün dondurulmus oldu test vermeyi düşünüyorum artık kafayı yicem diye korkuyorumİzin almakla iyi yapmışsınız bence. Benim 3.gün embriyosu taze transfer. Sizin ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 5. Gün dondurulmus oldu test vermeyi düşünüyorum artık kafayı yicem diye korkuyorumİzin almakla iyi yapmışsınız bence. Benim 3.gün embriyosu taze transfer. Sizin ?
Çok çok geçmiş olsun kaç haftalıktı neden olmuş doktor bişi dedi miDüşük yaptım bugün,elendim.
Ben de çok merak ediyorum ama bence biraz daha beklemek en iyisiBenim 5. Gün dondurulmus oldu test vermeyi düşünüyorum artık kafayı yicem diye korkuyorum
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsünArkadaşlar tüp bebek transferi sonrası keseyi ne zaman gördünüz . Benim transfer hariç 14.günüm betam 2500 yükselmiş
Bu hafta cuma gitsem gözükür mü acaba kesekendi tüp bebek doktoruma gidemiyorum artık şehir dışında . O yüzden sizlere soruyorum süreci
![]()
Ben de aynen böyle düşünüyorumBenim doktorum normal günlük hayatında ne yapıyorsan devam et dedi. Köpeğim var sürekli onunla dışardayım, evimin işinide görüyırum yani. Test günümü beklicem bende 8 mart. Ama kasıklarım ağrıyor arkadaşlar. Normalde zaten 6 sı regl günüm. Ben daha önce normal yolla hamile kaldığımda regl olacakmışım gibi ağrılarım vardı. Kasık, bacak ağrısı gibi.. yani şimdi bilemiyorum bende hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum o yüzden direkt gününde bakayım varsa var yoksa yok.
Allah en kısa zamanda kendiliğinden versin bu kötü deneyimi de unutursun sizeBenim negatif geldi çok üzgünüm![]()
Erken gebelik testi yapmıs mıydın acaba hayırlı olsun saglıkla büyüsünKızlaaarrr test sonucum çıktı
Transfer hariç 12.günüm
Değerim 900
![]()
Çok sağol arkadaşımErken gebelik testi yapmıs mıydın acaba hayırlı olsun saglıkla büyüsün
Hayırlı olsun.. çok sevindim.. inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bişey sormak istiyorum sana. Normal hiç hamile kaldın mı? Düşüğün de tüp bebekti dimi?Çok sağol arkadaşım
Allah isteyen herkese nasip etsinevet 4.gününden itibaren kaset test yapamaya başlamıştım çok çok silik çıkıyordu . Transferin 12.günü de kan verdim 900 dü değerim . Ekliyorum senin için testleri böyleydi arkadaşım
Hayırlıı olsunn canm maşallh değernde çok güzel gelmişşşş testtede günden güne koyulaşmışş canmm maşallah diyelimm belirtin varmıydıı benimde 4. Günüm bugün ama hiç bi belirt yıkÇok sağol arkadaşım
Allah isteyen herkese nasip etsinevet 4.gününden itibaren kaset test yapamaya başlamıştım çok çok silik çıkıyordu . Transferin 12.günü de kan verdim 900 dü değerim . Ekliyorum senin için testleri böyleydi arkadaşım
Sizi çok iyi anlıyorum.cok zor bir süreç tekrar başlamak maddi manevi .ama mücadeleye devam asla Pes etmeyin .kaçıncı tedaviniz bilmiyorum ..eşinize kendinize biraz zaman verin bugün ki üzüntü ile normal öyle düşünceler.. rabbim bir gün inşallah bizimde yüzümüzü güldürecek sağ salim kucagimiza alacağız inanın ve asla umudunuzu kaybetmeyin.Benim negatif geldi çok üzgünüm![]()
Ben 4. Gün ve 5. Günde kaset test yaptım hiçbişey çıkmamıştı. Şimdi bi kötü oldumHayırlıı olsunn canm maşallh değernde çok güzel gelmişşşş testtede günden güne koyulaşmışş canmm maşallah diyelimm belirtin varmıydıı benimde 4. Günüm bugün ama hiç bi belirt yık
Sizin ilk tüp bebek miBen de çok merak ediyorum ama bence biraz daha beklemek en iyisi
benimde 6. gün erken gebelik testiyle aşırı silik bir çizgi vardı 12. gün 406 çıktı asla kötü hissetmeyin kendinizi. Çok çok erkenBen 4. Gün ve 5. Günde kaset test yaptım hiçbişey çıkmamıştı. Şimdi bi kötü oldum
Normal hiç hamile kalamadımHayırlı olsun.. çok sevindim.. inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bişey sormak istiyorum sana. Normal hiç hamile kaldın mı? Düşüğün de tüp bebekti dimi?
Arkadaşım bugün transferin 14.günü beta 2500 ama tek bir belirti yok . Hatta ben bile bazen endişeleniyorum olmadığı için . Ama hiçbir belirti yok arkadaşım . İnşallah pozitif haberi alırsın . Burada paylaşırsın sendeHayırlıı olsunn canm maşallh değernde çok güzel gelmişşşş testtede günden güne koyulaşmışş canmm maşallah diyelimm belirtin varmıydıı benimde 4. Günüm bugün ama hiç bi belirt yık
Keseyi gördm kalp atışı da haftaya inşallahkızlar kese görğp kalp atışı duyanlar var mı
Valla içim rahatlıyor böyle sizlerle konuşunca sizzler bişeuler söyletince kendi kendime karnımda gramğ olduna inandırmaya çalışıyorum ama yok hiç bir belirti yokk ağrı sızı hiç bişey normal hayatımdaki gibiyimArkadaşım bugün transferin 14.günü beta 2500 ama tek bir belirti yok . Hatta ben bile bazen endişeleniyorum olmadığı için . Ama hiçbir belirti yok arkadaşım . İnşallah pozitif haberi alırsın . Burada paylaşırsın sende![]()
Bugün gördük transferden sonra ki 18. Gün bugün. Kese küçüktü. Haftaya tekrar gidicem kontrole.kızlar kese görğp kalp atışı duyanlar var mı
Sizin transfer sonrası kaçıncı gününüzdü. Kesede yolk sac gördü mü acaba.Keseyi gördm kalp atışı da haftaya inşallah