- 10 Kasım 2024
- 1.461
- 8.366
- 73
- 30
Zaten sağlıklı olanda budurBEnim ilk günler iştahim iyiydi şimdi az yiyorum zorlayinca midem çok bulaniyor az yedigim icin cok sık açikiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten sağlıklı olanda budurBEnim ilk günler iştahim iyiydi şimdi az yiyorum zorlayinca midem çok bulaniyor az yedigim icin cok sık açikiyorum
Evet ya bi deneyim dedim ama olmuyor demekki midem çok bulanıyor şuanCanım riske atma kendini Bende çok tutmak istedim ama biseyler yemesekte su içmek zorundayiz.![]()
Başta olur böyle sonradan yakalaması gerekir. Daha erken üzülmemiz içinya bi de kızlar bu sat’a göre geride olması bi sorun teşkil eder mi ya? Bende ileri derecede kronik trombosit düşüklüğü ve demir eksikliği var. Acaba bebek beslenemiyor mu benden yetmiyor mu vücudumdaki vitaminler diye düşünüyorum.
Sata göre gerideyse geç yumurtlamış olabilirsinya bi de kızlar bu sat’a göre geride olması bi sorun teşkil eder mi ya? Bende ileri derecede kronik trombosit düşüklüğü ve demir eksikliği var. Acaba bebek beslenemiyor mu benden yetmiyor mu vücudumdaki vitaminler diye düşünüyorum.
Yok hayır bebek zamanla buyudukce haftasi öne bile geçiyor kafana takma yani bi bakmissin öne geçmiş annesiya bi de kızlar bu sat’a göre geride olması bi sorun teşkil eder mi ya? Bende ileri derecede kronik trombosit düşüklüğü ve demir eksikliği var. Acaba bebek beslenemiyor mu benden yetmiyor mu vücudumdaki vitaminler diye düşünüyorum.
Chatgbti yükledimNerede baktın canım ? Bende bakmak istiyorum
Ay ben bu chat gpt yi indirdim geri sildim bilemedim ya tuaf geldi banaChatgbti yükledimdaha sonra ultrason fotoğrafını yolladım ramzi teorisine göre yorumlarmisin diyorum vajinal mi karından mi onu belirtiyorsun
![]()
Çok teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınızYok hayır bebek zamanla buyudukce haftasi öne bile geçiyor kafana takma yani bi bakmissin öne geçmiş annesi![]()
Kontrole gittiğinde idrar testi ver istersen bide bol su iç
Başta olur böyle sonradan yakalaması gerekir. Daha erken üzülmemiz için![]()
Sata göre gerideyse geç yumurtlamış olabilirsin![]()
Bisey olmaz bence 50'li li kilolardakiler daha şansli bence 60'lardaym ben alsam 70-80beni baya bi zorlarBen 55 dim iki kilo alarak 57 oldum diyetisyene gideceğim bu hızla ilerleyemem![]()
Bide zor dayanirsn kuzum ben normaldede çok çabuk acikan biriyim şimdi daha sik acikiyorum az önce basim dönmeye basladi yemedim bşyler diye hemen atistirdim simdi gözümün önü ışıdıEvet ya bi deneyim dedim ama olmuyor demekki midem çok bulanıyor şuan
Bende 68 ile hamile kaldım bakalım kaçta bitecek bide ikiz alacağım kiloyu tahmin edemiyorumBisey olmaz bence 50'li li kilolardakiler daha şansli bence 60'lardaym ben alsam 70-80beni baya bi zorlar![]()
Bende 7 haftalık görüntüyü gönderdim 5+2 vardı ona küçük dediBende sordum ama kese küçük olduğu için yorumlamadı. Plesantanın nereye yerleştiği belli değilmiş
Veririz inşallah yaBende 68 ile hamile kaldım bakalım kaçta bitecek bide ikiz alacağım kiloyu tahmin edemiyorum![]()
Bende yüklemiş bulundumAy ben bu chat gpt yi indirdim geri sildim bilemedim ya tuaf geldi bana
Dur eşimde vardır bir sorayım .. çevremde herkes erkek seninki diyor ama bilmiyorum . Hamileliğime kadar hep kız çocuklarına aklım giderdi hatta iş arkadaşlarım dalga geçerdi kesin senin erkek olucak diye . Hamile kaldım bir erkek düşüncesi yüklendi tabi ben yıllardır ikisinede hasretim ne olursa olsun sağlıklı olsun kolaylıkla olsun hayırlı olsunBende yüklemiş bulundumoğlumun ultrasonlari hep duruyordu onu yolladım onada erkek dedi sildim hemen
Kaşar peyniri, muz ,havuç ,elma ,ceviz çok iyi geliyormuş .. canım haklısın kahvaltı şartKızlar benim bebek 5 gün önce 8+2 olması gerekirken 7+4 çıkmıştı. 1 hafta geriden geliyordu.
Kahverengi lekelenme için 5 gün sonra tekrar gel dedi doktorum ve lekelenme 5 günde 1 kere yaşadım. (Eskiden her gün geliyordu)
5 günde bebeğim 9+1 olmuş. Bugün sata göre tam 9 haftalık olmamız lazım.
Bebek tam 11 gün büyümüş oluyor 5 günde.
Yani haftasını yakaladı çok şükür. Benimle aynı durumu yaşayanlar için tavsiyem bol bol peynir süt tüketin çünkü ben öyle yaptım. Kahvaltiyi asla ihmal etmedim.![]()