Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    119
Maşallah canım, şimdiden nazlı kuş ♡

Geçmiş olsun sana da hemoroid zor bir durum. Bende sanırım zorlandığım icin oldu dün kuru kayisi yogurt falan karistirdim yedim öyle cukabildim tuvalete insallah olmaz bidaha.
Ben genel cerrahide çalıştım bir süre sadece hemoroid ameliyati yapıyordu doktorum lazerle yakiyoruz diyorlar ama yalan koterizasyon ile yakıyorlardı hasta 3 4 saate cikiyordu hasteneden çok rahatsiz ediyorsa seni bu duurum bir araştır istersen.
Lazer defilde koterizasyonu

Çok şükür darısı geri kalanlarımıza inş :)

Ayy suan çok rahatladım cok sagol benim doktorum cok yogun oldugu icin 20 marta anca randevu alabildim oyuzden detayliyi yapan doktor sınır 4 seninki sınırın altinda sorun yok dese de korktum sınıra yakın diye takip falan da bisey demedi. Icim rahatladi suan sagol

Ayy bende bundan istiyorum arkadaslar d acok rahatlatti beji sgaolsunlar ama seninki daha iyk gecmis masallah

Maşallah bebeğine de sana da inşallah bundan sonraki süreç de böyle guzel devam eder hepimizin

Çok tüketilmesi erken doğumu tetikliyormuş. :S

Valla enfeksiyon geçirdim ilaç kullandım ama hala hep idrar hissim var geçmiyor bilmiyorum 2 damla bile olsa gidicem illa zor bi şey
Ben de içim rahat etsin diye detaylı için yarına randevu aldım. Çarşamba da kendi doktoruma gideceğim. Bugün işe bile zor geldim. Çalışan anneler çok zorlanıyor musunuz siz de . Yürürken alt kemiklerim ağrıyor ya .otururken sorun yok da.

Ağrı kan gelmesinden sonra bi yarım saat sürdü sonra normale döndü birde peçeteye geldi sadece. Bukadar ciddi bisey oldugunu dusunmedim makattan geldigini fark edince ama soylicem doktora inşallah yasamam bidaha
Canım çok geçmiş olsun . ;Pırasa yemiştim ilk hamileliğimde fayda etmişti baya bağırsaklarıma.

Geçmiş olsun özelde mi bu doktor ki devlet bile olsa ben hep şehir hastanesine gittim böyle bir muamele görmedim sakın doğuma tercih etmeyin benim fikrim çünkü o an o kadar muhtaç şefkate ihtiyacı oluyor ki insanın bir güzel söz bekliyor iyi bır sey duymak istiyor merhametli bir hekim olması benim için çok önemli inşallah Rabbim şefkatli merhametli insanlarla karşılaştırsın

Kızlar çalışan anneler için doğum izinlerini düzenleme olacakmış dün haberlerde duydum umarım ücretli de ücretsiz de gözle görülür artış olur
Gerçekten ben de heyecanla bekliyorum inşallah doğum izinlerinde artış sağlarlar. Diğer türlü resmen bebeği 4 aylıkken bırakıp işe gitmemiz talep ediliyor inanılır gibi değil

Kendi doktorumdan geldim kizlar. Yazamadım bir türlü. Doktorum da ölçüm yaptı. 9.2 çıktı. Sınır 10du. Pozisyon bile farkettirebiliyormuş. O kadar yüksek çıkmadı suan ama tabi takipte kalacağız yine de dedi. Böyle şeyler genelde enfeksiyon kaynaklı olabiliyor toxoplasma vs gibi hastalıklardan kaynaklanabiliyor kan alacağız haftasonuna kadar çıkar arayacağız seni dedi. Yukselmemesi gerek yükselip yukselmedigini takip edeceğiz eğer yükselirse tıp fakültesinde emar cekilecek bebeğe dedi. Ama genellikle yükselmiyor haberin olsun yükselen çok az dedi. Önümüzdeki hafta tekrar detaylı doktoruna gideceğim ölçüm yapıp rapor yazacak. O raporla yine bana geleceksin yine bende bakacağım dedi. Böyle takip ettiğim 2-3 gebem daha var dedi. 4 Nisan'da da şeker ölçümü yapılacak. Benden haberler böyle. İçimi biraz olsun rahatlattı sağolsun. İnşallah yükselmez dua edip bekleyecegiz bakalım kan tahlil sonucu ne gelecek.

Çok sevindimmm cokk güzel haberlerle gelmene kuzum benim. Sağlıklı olsun da cimcime maşallah Allah hepimize sağlıkla almayi nasip etsin evlatlarımızı.
Bu mesajını kaydettim canım benim doğumdan sonra toparlanip kendimi hazır hissettiğim zaman insallah gideceğim bende. Operasyon geçirmeden olmayacak benim anlaşılan. Bu yazdıkların önemliydi teşekkür ederim.

Kızlar çalışan anneler için doğum izinlerini düzenleme olacakmış dün haberlerde duydum umarım ücretli de ücretsiz de gözle görülür artış olur
Dört gözle düzenlemeyi bekliyorum. İnşallah bize denk gelir. Hatta ücretli izin 1 yıl olacak felan diyorlar. Mümkün mü acaba :) keşke inşallah amin.

Evet canım özel doktoruydu bırak doğumu bidaha muayne bile olmam canım inşallah hepimiz iyi drlarla karsilari güzel doğumlar yaparız tamda bu yüzden merhametli ve iyi ahlaklı Dr ariyorum muayne bişey değil de doğum masasında bununla karşılaşmak zorunda kalmadım şükür erkenden belli etti kendini bende değiştirdim hemen drumu

Ben sucuklu tosta aşırı düşkünüm tabi sucuk salam sosis şarküteri ürünleri bu yüzden sık sık yemek istemiyorum bir sorun olmasın diye

Aminnnn
Olsun herşey yolunda en azından gözün aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…