- 10 Aralık 2017
- 1.090
- 2.360
- 133
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #8.641
Maşallah canım, şimdiden nazlı kuş ♡Kızlar günaydın,
1 saattir detaylı muayenedeyiz çok şükür kızımın her şeyi yolunda ancaksırt üstü yatıyor inatla, suratını inceleyemedik görsel de alamadık haliyle ama önemli değil haftasıyla uyumlu her şey. Darısı tüm bekleyenlere olsun
Geçmiş olsun sana da hemoroid zor bir durum. Bende sanırım zorlandığım icin oldu dün kuru kayisi yogurt falan karistirdim yedim öyle cukabildim tuvalete insallah olmaz bidaha.Bende de var yaklaşık bir haaftadir. Ağız kenarlarimda özellikle. Bir de vücudumun belli bölgelerinde yuvarlak yuvarlak kuruluklar var. Bol bol krem sürüyorum ama geçer inşallah.
O kabızlık gecenlerde yetti canıma. Bende zaten hemoroid var orada bir afedersin uç var. Ne zaman kabız olsam kanardi. 2-3 gün sürdü geçen. Her buyukte kanadı. Bende danışacaktim doktoruma ama yapabileceği pek bir şey yok sanirim kabız olmamam bol su içmem gerekiyor doğumdan sonra belki bir operasyon yapılır oraya. Sana da geçmiş olsun sor bakalım doktoruna ne diyecek.
Çok şükür darısı geri kalanlarımıza inş :)Kızlar günaydın,
1 saattir detaylı muayenedeyiz çok şükür kızımın her şeyi yolunda ancaksırt üstü yatıyor inatla, suratını inceleyemedik görsel de alamadık haliyle ama önemli değil haftasıyla uyumlu her şey. Darısı tüm bekleyenlere olsun
Ayy suan çok rahatladım cok sagolKızımda 4 sene önceydi 22. Haftada yaptırmıştım. 6.4mm çıkmıştı detaylida ki doktor fazla demişti. Ama kendi doktorum 10mm aşarsa sıkıntı dedi. Çok şükür bir sıkıntı yaşamadık doktorumun dediği gibi oldu
Burda ishal ve kusma salgını da var. Geçen hafta sınıfımin yarısı yoktu. İnşallah kapmayiz bende bundan endişe ediyorum. Çünkü bu durumda bile çocuğunu gönderen velilerim var sağolsun
Ayy bende bundan istiyorumTostun ne sıkıntısı var yahu ben yiyorum kendim yapıp
İsterseniz yaptırdığınız yeri arayıp bildirin belki farklı bir ağrı kesici önerebilirler
Herkeste farklı etki yapıyor. Arkadaşlar yazmış ama ben de yazayım bir buçuk gün ağrıdı benim sadece o gece üstüne yatamadım kolumu yarım kaldırdım. Ağrı kesici kullanmama gerek bile kalmadı. İnşallah senin ki de seni üzmez. Aşı olurken hissetmiyorsun bile sen kendini kasmamaya çalış yeter
Maşallah bebeğine de sana daKızlar günaydın,
Ya sorma internette çok tüketilmesi kan akış hızını artırır rahimde kasılma erken düşüğe neden olabilir yazıyor. Şimdi bu yazıyı okuduktan sonra gel de yeKerevizin ne gibi bir sakıncası var ki ben tüketiyorum
Çok tüketilmesi erken doğumu tetikliyormuş. :SKereviz yasak mıymış. Ee ben sırf kereviz yiyorum resmen onunla yaşıyorum sürekli canım istiyor. İlk gebeliğimde de çooook yemiştim nedense hamile olunca bi kereviz yiyesin geliyor anlamıyorum neden. Ne zararı varmış ki ?
Ben de içim rahat etsin diye detaylı için yarına randevu aldım. Çarşamba da kendi doktoruma gideceğim. Bugün işe bile zor geldim. Çalışan anneler çok zorlanıyor musunuz siz de . Yürürken alt kemiklerim ağrıyor ya .otururken sorun yok da.Valla enfeksiyon geçirdim ilaç kullandım ama hala hep idrar hissim var geçmiyor bilmiyorum 2 damla bile olsa gidicem illa zor bi şey
Canım çok geçmiş olsun . ;Pırasa yemiştim ilk hamileliğimde fayda etmişti baya bağırsaklarıma.Ağrı kan gelmesinden sonra bi yarım saat sürdü sonra normale döndü birde peçeteye geldi sadece. Bukadar ciddi bisey oldugunu dusunmedim makattan geldigini fark edince ama soylicem doktora inşallah yasamam bidaha
Geçmiş olsun özelde mi bu doktor ki devlet bile olsa ben hep şehir hastanesine gittim böyle bir muamele görmedim sakın doğuma tercih etmeyin benim fikrim çünkü o an o kadar muhtaç şefkate ihtiyacı oluyor ki insanın bir güzel söz bekliyor iyi bır sey duymak istiyor merhametli bir hekim olması benim için çok önemli inşallah Rabbim şefkatli merhametli insanlarla karşılaştırsınKizlar bugün canımızı sıkan bı olay yaşadık ben normal doğum istediğim için son zamanlarda kadın Dr. Arayisindaydim etrafımda bı kaç kişi ersoyda doğum yapmış önermişti bizde aynı hocaya randevu aldık adı Esra Aydın Şahin bilerek yazıyorum etrafinizda giden olursa uyarın diye ilk muayenede ben ultrason için yattığımda bana kendimi kasmamami söyledi bebeği rahat göremiyorum diye bende ona rahat oldugimu söyledim sonrasında tekrardan ayaklarımdan bı salladı beni kasiyosun kendini diye tekrar hayır dedim neyse biz eşimle bı rahatsız olduk detaylı ultrason a girmezsen seni doğuma almam dedi bizde okey dedik zaten gireceğiz problem yok yanımızda asistanını azarladı durdu dedikki gününde değildir olabilir detaylıya girin gelin bana raporu getirin ücretsiz muayene de görüşürüz dedi bizde detaylidan sonra randevu aldık oda bugundu bı kaç dakika geç kaldık muayeneye asistan aradı dedimki geliyorum en geç 15 dkkya ben hoca hanıma danışayım size döneyim dedi tamam dedim hemen tekrar aradı asistanı konuşurken elinden çekti aldı telefonu bı merhaba bile demeden raporun önümde açık şuan boşuna gelmene gerek yok dedi dün ultrason a girdiğin için tekrar sokmayacagim dedi peki dedim ama 15 dkkya ordayım yüzyüze görüşelim dedim yok gelme ben cikiyorum vaktim doldu zaten herşey yolunda bebek sağlıklı gelme dedi peki dedim bı soru sorucam oruç tutmamda bı sıkıntı olurmu arada tutsam dedim yok deyip suratıma kapattı telefonu eşime anlattım durumu oda hemen hastaneyi aradı ve hocayı şikayet ettik sonuçta pazartesi gel görüşelim diyebilirdi 1800 TL muayene ücreti ödedim ben ücretsiz muayene hakkimdi benim bı başka hocaya gelin ücretsiz muayene telafi edelim dedi yönetici ama kabul etmedik tabiki ama çok sinirlendim bu kadar kaba ve aksi bı insan olamazsın ben kendimi sana emanet edemem doğum koltuğunda güven vermiyo bı kere eşim biz böyle muameleyi devlet hastanesine gidince bile görmüyoruz diye çok çıkıştı karşı tarafa ama aşırı sinirlendik biraz uzun oldu hakkınızı helal edin bizmi abarttik yoksa gerçekten böyle bişey kabul edilebilirmi
Gerçekten ben de heyecanla bekliyorumKızlar çalışan anneler için doğum izinlerini düzenleme olacakmış dün haberlerde duydum umarım ücretli de ücretsiz de gözle görülür artış olur
Çok sevindimmm cokk güzel haberlerle gelmene kuzum benim. Sağlıklı olsun da cimcimeKızlar günaydın,
Bu mesajını kaydettim canım benimGeçmiş olsun sana da hemoroid zor bir durum. Bende sanırım zorlandığım icin oldu dün kuru kayisi yogurt falan karistirdim yedim öyle cukabildim tuvalete insallah olmaz bidaha.
Ben genel cerrahide çalıştım bir süre sadece hemoroid ameliyati yapıyordu doktorum lazerle yakiyoruz diyorlar ama yalan koterizasyon ile yakıyorlardı hasta 3 4 saate cikiyordu hasteneden çok rahatsiz ediyorsa seni bu duurum bir araştır istersen.
Lazer defilde koterizasyonu
Dört gözle düzenlemeyi bekliyorum. İnşallah bize denk gelir. Hatta ücretli izin 1 yıl olacak felan diyorlar. Mümkün mü acaba :) keşke inşallah amin.Kızlar çalışan anneler için doğum izinlerini düzenleme olacakmış dün haberlerde duydum umarım ücretli de ücretsiz de gözle görülür artış olur
Evet canım özel doktoruydu bırak doğumu bidaha muayne bile olmam canım inşallah hepimiz iyi drlarla karsilari güzel doğumlar yaparız tamda bu yüzden merhametli ve iyi ahlaklı Dr ariyorum muayne bişey değil de doğum masasında bununla karşılaşmak zorunda kalmadım şükür erkenden belli etti kendini bende değiştirdim hemen drumuGeçmiş olsun özelde mi bu doktor ki devlet bile olsa ben hep şehir hastanesine gittim böyle bir muamele görmedim sakın doğuma tercih etmeyin benim fikrim çünkü o an o kadar muhtaç şefkate ihtiyacı oluyor ki insanın bir güzel söz bekliyor iyi bır sey duymak istiyor merhametli bir hekim olması benim için çok önemli inşallah Rabbim şefkatli merhametli insanlarla karşılaştırsın
Ben sucuklu tosta aşırı düşkünüm tabi sucuk salam sosis şarküteri ürünleri bu yüzden sık sık yemek istemiyorum bir sorun olmasın diyeTostun ne sıkıntısı var yahu ben yiyorum kendim yapıp
İsterseniz yaptırdığınız yeri arayıp bildirin belki farklı bir ağrı kesici önerebilirler
Herkeste farklı etki yapıyor. Arkadaşlar yazmış ama ben de yazayım bir buçuk gün ağrıdı benim sadece o gece üstüne yatamadım kolumu yarım kaldırdım. Ağrı kesici kullanmama gerek bile kalmadı. İnşallah senin ki de seni üzmez. Aşı olurken hissetmiyorsun bile sen kendini kasmamaya çalış yeter
AminnnnKızlar günaydın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?