• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    10
Kızlar günaydın 😍 birazdan doktora gideceğiz. Hem ikili test yaptıracağız hem de görebilirse bu hafta 14. Haftadayız cinsiyeti öğrenmeye çalışacağız. Sabaha kadar uyuyamadim heyecandan 🥹❤️
Bizim için dua eder misiniz🙏
Günaydınn, hayırlı sağlıklı sonuçlar alırsın inşaallah. Cinsiyeti için ben bile heyecanlandımm, belli olunca haber eeeett🤩🤩

İyi akşamlar kızlar nasılsınız ben 11. Haftaya giiryorum bugun ilk kez istifra yaşadım öğleden sonradan beri ne yesem çıkarıyorum sonradan böyle kusma olur mu bir lokma yiyemiyorum
geçmiş olsun, 6. haftadan beri her gün kusuyorum 8. hafta itibariyle her lokmamı her yudumumu çıkarmaya başladım açlıktan elim ayağı kesildi. Doktor prilam kullanmaya başlamamı söyledi, şükür şu an günde 3 4 kere kusuyorum akşam yediklerim midemde kalıyor. Sizinki de devam ederse doktorunuza danışabilirsiniz, doktorum bu şiddetli bulantıların elektrolit dengesini bozabileceği ve susuz kalabileceğimden ötürü ilaç kullanmaktan daha tehlikeli olduğunu söyledi. Devam ederse muhakkak doktorunuza danışın.

İlerde geçiyor benim şuan yorgunluk kalmadı 14. Haftam eskiden kafam kalkmıyordu. Ama beslenmeme vs çok dikkat ediyorum bebek biraz parazit iliğimize kadar sömürüyor bu yüzden ben takviyelere çok dikkat ediyorum ilk zamanlar ağlayarak çalıştım
takviye olarak ne alıyorsunuz?

Dökülmüyor maalesef kremler sürdüm ama kuruyunca yine kabuklanıyor :/
şey yapsana ayak törpüsü yada ponza taşıyla temizle. sonra vazelin yada herhangi bir krem sür, çorap giy. mis gibi olur
yazın benimde öyle oluyor bazen böyle yaparak ölü deri gitmiş oluyor

Anneler isim konusunda ne yapıyorsunuz.. Eşimle ben isimde anlaşamıyoruz. Benim seçtiğim isimlerle onun seçtiği isimler okadar farklıki. Sabah sabah gergin anlar yaşadık😂😂

Kızlar doktorun yanından ayrıldık her şey yolunda dedi. Ama cinsiyeti göstermedi 15 gün sonra ikili test sonucu çıkınca belli eder kendini dedi. Size görseli atsam yorum yapar mısınız 🥹❤️

Eklentiler

• 1740993261058315306169266694551.webp
    1740993261058315306169266694551.webp
    86,5 KB · Görüntüleme: 27
Anneler isim konusunda ne yapıyorsunuz.. Eşimle ben isimde anlaşamıyoruz. Benim seçtiğim isimlerle onun seçtiği isimler okadar farklıki. Sabah sabah gergin anlar yaşadık😂😂
yaaa öyle oluyor. senin beğendiğiniz o beğenmiyor, onun beğendiğini sen
en son ortak noktada buluşursunuz :)

İsim konusunda bizde tartışma yok çünkü eşim ısrar etmiyor bu olsun diye😄bizde durumlar daha zor mesela Türkiye'de koyulan isimler Azerbaycan'da çok komik buluyorlar ve ya orda koyulan isimleri eşime söyleyince saçmalama diyor🤦🏻‍♀️yeni çıkan isimleride hiç beğenmiyorum ne koyucam hiç bilmiyorum

Kızlar doktorun yanından ayrıldık her şey yolunda dedi. Ama cinsiyeti göstermedi 15 gün sonra ikili test sonucu çıkınca belli eder kendini dedi. Size görseli atsam yorum yapar mısınız 🥹❤️
Hiç anlamıyorum ya ikili test bende 6 güne çıktı 15 gün çok fazla

uyku halin geçmedi mi hala , benim uykum sanki normala döndü
bulantılarım fena benimde ya. dün temizlik yapayım dedim ohhh dedim iyiyim enerjim de iyi akşam 5 gibi bi çöktüm :D bulantı , yorgunluk hepsi bir oldu.
prenses gibi hamilelik geçirenlere özeniyorum ya :)
benim öyle olmuyor.

🙄 daha geçmedi. Doktor 13.-14 haftalara doğru bitecek diyo dayanalım 🥺 oğlumda hiç bu kadar olmamıştım ben bunda tüm belirtileri yaşadım 😒

geçmiş olsun, 6. haftadan beri her gün kusuyorum 8. hafta itibariyle her lokmamı her yudumumu çıkarmaya başladım açlıktan elim ayağı kesildi. Doktor prilam kullanmaya başlamamı söyledi, şükür şu an günde 3 4 kere kusuyorum akşam yediklerim midemde kalıyor. Sizinki de devam ederse doktorunuza danışabilirsiniz, doktorum bu şiddetli bulantıların elektrolit dengesini bozabileceği ve susuz kalabileceğimden ötürü ilaç kullanmaktan daha tehlikeli olduğunu söyledi. Devam ederse muhakkak doktorunuza danışın.
çok geçmiş olsun tez vakitte düzelir inşallah

yaaa öyle oluyor. senin beğendiğiniz o beğenmiyor, onun beğendiğini sen
en son ortak noktada buluşursunuz :)
Ortak bulduğumuz isim var ama oda "evet bu!!" diye bir his oluşmuyor😂 Canım sıkıldı yaaahu:63: Diretmeye devam edicem😅

Merhaba Arkadaşlar. Bursa’dan olan var mı aramızda. Hangi doktora gidiyorsunuz? Ben Doruk Hastanesi Adnan Orhan’a gidiyorum ama onda da tamamlayıcı sağlık sigortası yok. Sağlık sigortası geçerli bir doktor arıyorum.

İsim konusunda bizde tartışma yok çünkü eşim ısrar etmiyor bu olsun diye😄bizde durumlar daha zor mesela Türkiye'de koyulan isimler Azerbaycan'da çok komik buluyorlar ve ya orda koyulan isimleri eşime söyleyince saçmalama diyor🤦🏻‍♀️yeni çıkan isimleride hiç beğenmiyorum ne koyucam hiç bilmiyorum
Negüzel sen nasıl istiyorsan öyle koy😁 Yeni isimleri bende hiç sevmiyorum. Özellikle Atlas gibi isimler :KK57:😂

Back