Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    120
Medicana Ataşehir Prof Dr Ahmet Göçmen. Çok tatlı tecrübeli bir doktordur. Benim de ablamın da doktoruydu çok şükür ikimiz de sağlıkla kucağımıza aldık. Kesinlikle öneririm.

Ben inanıyorum ya bi kolay yolunu bulacağız mecburen. Ücretsiz ben de alacağım inşallah şartlar uygun olursa "yoksa ... yaparım" diyebileceğim bi alternatifim de yok maalesef

Sanırım devlet hastanesi doktorları sorumluluk almamak adına yani garanti olsun diye mutlaka takip öneriyolar ve çoğu da iyi senaryolar çizmiyor. Şansi görüşüm

Kızlar detaylıya girdim Bilkent şehir hastanesinde. Çok şükür bebeğin her şeyi normalmiş.
Bir sorun yok kıpır kıpır bir oğlan dedi.
Sadece kanal girişinde dedi sanırım (yanlışım varsa düzeltin lütfen) 66x49mm boyutunda miyom varmış daha da büyümeye devam eder ve yüksek ihtimalle normal doğuma engel olur ama yine de karar kadın doğum doktorunuzun dedi.

Allah yardımcımız olsun canım . Kolaylıkla geçsin sürecimiz inşallahhh

Ağrı kan gelmesinden sonra bi yarım saat sürdü sonra normale döndü birde peçeteye geldi sadece. Bukadar ciddi bisey oldugunu dusunmedim makattan geldigini fark edince ama soylicem doktora inşallah yasamam bidaha
Aynı şeyi bu gün bende yaşadım seni o kadar iyi anlıyorum ki zaten 12. Haftada kanamam oldu riskli gebeliğim o kanı gördüm ya resmen dünyam başıma yıkıldı sonra makattan olduğunu anladım yarın doktoruma bir soracağım sen nasılsın iyi misin

Ben dermataloga gittim bana 1 litrelik duş yağı verdi fiyatı çok pahalı ama çok işe yarıyor kullandığım bir markanın ürünü zaten bebek anne kullanabiliyor bende ondan memnun kaldım

Maskesiz derse girmeyin bence salgın olduğun durumlarda gerçekten ben hasta oldum engeksiyon geçti kanamam oldu düşük tehlikesi geçirdim bu işler şaka değil çok dikkatli olmak gerekiyor

Ay darısı bizim başımıza 12 marta aldım bende

Cok geçmiş olsun sana da. Makattan gelmesi de kötü bir durum olsa da şükür diyo insan o panik cok kötü. Ben normale döndüm kefir kayisi falan bugün yine çıktım lavaboya normaldi hersey. İnşallah seninde normale doner tekrarlamaz

Selam anneler. Uterin arter direnci için göztepe perinatoloji kan sulandırıcı başlamadı bana. Bugün zeynep kamile gittim oradan devam edeceğim için. Bana 12. Haftadan sonra başlanmaz bir işe yaramaz takip edilmesi lazım dedi Anlamadım neden vermedi madem gerekli bi durumken. Risklerini sordum gelişim geriliği vs dedi. İnş sağlıkla ilerleriz dualarınız bekliyorum.

Ananas niye yasaklı çok şaşırdım. Ben baya yiyorum

Cevabını hemen buldum. Rahmi uyarıcı etki yapıyormuş, artık yemem.

Gözün aydın
Yaa umarım öyle bir durum olmaz tabi önemli olan bebeşin sağlığı ama doktorun da bu konu hakkında bilgi vermesi daha iyi netleşir
Sağlıkla al kucağına inşallah normal sezaryen farketmez

Yani normal doğuma da oldukça korkutucu
Evet evet bebik iyiymiş en azından çok şükür, gerginlikle bekleyen herkes inşallah en güzel sonuçlari alır ❤‍

Çok şükür bakk hicbirsey olmayacak Allahın izniyle dua edelim bol bol
İnşallah canım benim inşallah duam hep kalbimde dilimde
Benim hayvanım var şükür birsey cıkmadı ama sokak hayvanları riskli diye biliyorum sebze meyvelerden yada pişmemiş et türlerinden de oluyor diye biliyorum ben
Aslında iyi yıkamadan hiç bir şeyi yemem ne bileyim et ürünü yemiyorum zaten yediğim şeyler nadir onları da hayatta iyi pişmemiş yiyemem et sevmediğim için. Toxoplasma mı onu da bilmiyorum onun dışında bir kaç hastalik daha saydı belki başkadır. Kan testi çıkınca göreceğiz. Sokak hayvanlarına da dokunamam yani bu bende küçüklükten beri olan bir şey severim ama dokunarak pek sevemem gözümle sadece. Zarar gelsin hiç istemem ama elleyemem de. Yani surekli düşünüyorum nerden ne sebep olmuş olabilir diye. Sanırım test sonucu çıkmadan da yorum yapmam zor olacak canım.
Maşallah canım bebeğin iyi olmasına çok çok çokkk sevindim. Bakalım kendi doktorun ne söyleyecek ikiniz için en sağlıklısı neyse o olsun inşallah güzel şekilde gelsin bebeğin de hiç farketmez
Şimdi uterun arter direnci nedir bilmiyorum hiç bir fikrim yok. Çok geçmiş olsun. Dualarım seninle inşallah sağlıkla alırsin bebeğini kucağına. Detaylıdan beri bende iyi değilim inşallah evlatlarımız sağlıkla gelir duadan başka çaremiz yok şimdilik sanırım

Kızlar bakın babam bugün benim meleğime neler almış. O kadar mutlu oldum ki görünce. Dedesi dayanamadı başladı alışverişe dedi. Güzel moral oldu onu bunların içinde düşünmek kızımın ilk alışverişi oldu böylece

Eklentiler

• IMG_20250303_225609.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 13
Yani normal doğuma da oldukça korkutucu
Evet evet bebik iyiymiş en azından çok şükür, gerginlikle bekleyen herkes inşallah en güzel sonuçlari alır ❤‍
Amin amin inşallah İkisinin de zorluğu var tabi ben ilkinde normal doğum oldu kolay değildi ama sonu güzel oldu şükür kızımı aldım sağlıkla kucağıma oğlumda nasıl olacak durum bilmiyorum normal mı sezeryan mı ilerleyen zamanlarda göreceğiniz bunu
hayırlısı olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…