- 7 Aralık 2015
- 456
- 864
- 103
- 28
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #8.661
Çok şükür çok sevindim canım takipde olması güzel inşallah yükselmeyecek gönlünü ferah tut rabbim sanada evladına da ferahlık ve şifa versin hayırla sağlıkla kolaylıkla al kucağınaKendi doktorumdan geldim kizlar. Yazamadım bir türlü. Doktorum da ölçüm yaptı. 9.2 çıktı. Sınır 10du. Pozisyon bile farkettirebiliyormuş. O kadar yüksek çıkmadı suan ama tabi takipte kalacağız yine de dedi. Böyle şeyler genelde enfeksiyon kaynaklı olabiliyor toxoplasma vs gibi hastalıklardan kaynaklanabiliyor kan alacağız haftasonuna kadar çıkar arayacağız seni dedi. Yukselmemesi gerek yükselip yukselmedigini takip edeceğiz eğer yükselirse tıp fakültesinde emar cekilecek bebeğe dedi. Ama genellikle yükselmiyor haberin olsun yükselen çok az dedi. Önümüzdeki hafta tekrar detaylı doktoruna gideceğim ölçüm yapıp rapor yazacak. O raporla yine bana geleceksin yine bende bakacağım dedi. Böyle takip ettiğim 2-3 gebem daha var dedi. 4 Nisan'da da şeker ölçümü yapılacak. Benden haberler böyle. İçimi biraz olsun rahatlattı sağolsun. İnşallah yükselmez dua edip bekleyecegiz bakalım kan tahlil sonucu ne gelecek.
Rica ederimÇok sevindimmm cokk güzel haberlerle gelmene kuzum benim. Sağlıklı olsun da cimcimemaşallah Allah hepimize sağlıkla almayi nasip etsin evlatlarımızı.
Bu mesajını kaydettim canım benimdoğumdan sonra toparlanip kendimi hazır hissettiğim zaman insallah gideceğim bende. Operasyon geçirmeden olmayacak benim anlaşılan. Bu yazdıkların önemliydi teşekkür ederim.
Güzel haberlerle gelmene çok sevindim canımKendi doktorumdan geldim kizlar. Yazamadım bir türlü. Doktorum da ölçüm yaptı. 9.2 çıktı. Sınır 10du. Pozisyon bile farkettirebiliyormuş. O kadar yüksek çıkmadı suan ama tabi takipte kalacağız yine de dedi. Böyle şeyler genelde enfeksiyon kaynaklı olabiliyor toxoplasma vs gibi hastalıklardan kaynaklanabiliyor kan alacağız haftasonuna kadar çıkar arayacağız seni dedi. Yukselmemesi gerek yükselip yukselmedigini takip edeceğiz eğer yükselirse tıp fakültesinde emar cekilecek bebeğe dedi. Ama genellikle yükselmiyor haberin olsun yükselen çok az dedi. Önümüzdeki hafta tekrar detaylı doktoruna gideceğim ölçüm yapıp rapor yazacak. O raporla yine bana geleceksin yine bende bakacağım dedi. Böyle takip ettiğim 2-3 gebem daha var dedi. 4 Nisan'da da şeker ölçümü yapılacak. Benden haberler böyle. İçimi biraz olsun rahatlattı sağolsun. İnşallah yükselmez dua edip bekleyecegiz bakalım kan tahlil sonucu ne gelecek.
Çok sevindim güzel haber almana inşallah hep böyle güzel haberlerle devam eder ve rahat geçer gebeliginKendi doktorumdan geldim kizlar. Yazamadım bir türlü. Doktorum da ölçüm yaptı. 9.2 çıktı. Sınır 10du. Pozisyon bile farkettirebiliyormuş. O kadar yüksek çıkmadı suan ama tabi takipte kalacağız yine de dedi. Böyle şeyler genelde enfeksiyon kaynaklı olabiliyor toxoplasma vs gibi hastalıklardan kaynaklanabiliyor kan alacağız haftasonuna kadar çıkar arayacağız seni dedi. Yukselmemesi gerek yükselip yukselmedigini takip edeceğiz eğer yükselirse tıp fakültesinde emar cekilecek bebeğe dedi. Ama genellikle yükselmiyor haberin olsun yükselen çok az dedi. Önümüzdeki hafta tekrar detaylı doktoruna gideceğim ölçüm yapıp rapor yazacak. O raporla yine bana geleceksin yine bende bakacağım dedi. Böyle takip ettiğim 2-3 gebem daha var dedi. 4 Nisan'da da şeker ölçümü yapılacak. Benden haberler böyle. İçimi biraz olsun rahatlattı sağolsun. İnşallah yükselmez dua edip bekleyecegiz bakalım kan tahlil sonucu ne gelecek.
Yani bir tabak yemekten zarar gelmez öyle düşünüyorum sonuçta bir oturuşta kerevizin hepsini yemiyoruz. Lif ve c vit açısından da çok yüksek ve dediğim gibi bir tabakta ne kadar kan akışını hızlandırabilir ayda bir yesen sorun olmaz bence. Zaten her şeyin fazlası sorun teşkil ediyor vücudumuz içinYa sorma internette çok tüketilmesi kan akış hızını artırır rahimde kasılma erken düşüğe neden olabilir yazıyor. Şimdi bu yazıyı okuduktan sonra gel de ye
Ücretli izin süresinin 12 ay olması konusu gündemde ama kimbilir ne zaman....Kızlar çalışan anneler için doğum izinlerini düzenleme olacakmış dün haberlerde duydum umarım ücretli de ücretsiz de gözle görülür artış olur
ayy keşke öyle bişeyler olsa nerede o günler umarım biz doğurana kadar oturturlar sistemeDört gözle düzenlemeyi bekliyorum. İnşallah bize denk gelir. Hatta ücretli izin 1 yıl olacak felan diyorlar. Mümkün mü acaba :) keşke inşallah amin.
1 ocak 2025 itibariyle geçerli deseler de olurayy keşke öyle bişeyler olsa nerede o günler umarım biz doğurana kadar oturturlar sisteme
ücretsiz izin almayı göze aldım artık ama bunu yapamayan çalışmak zorunda kalan bir sürü kadın var. ev alma planımız var onu devreye sokarsak 4 yıldır aradığım çocuğumu 4 ayda bırakmak zorunda kalacağım bu çok dokunuyor mesela1 ocak 2025 itibariyle geçerli deseler de olur
Keşke amin inşallah
Çok sağol canım.amin inşallahÇok şükür çok sevindim canım takipde olması güzel inşallah yükselmeyecek gönlünü ferah tut rabbim sanada evladına da ferahlık ve şifa versin hayırla sağlıkla kolaylıkla al kucağına
Rica ederimama ben gebelik oldugu icin suan koterizasyon dedim en etkilisi tabikide lazer ama lazer diyip fazladan para alip yine benim dedigim aletle yakanlar da var.
İnşallah canım benim inşallahGüzel haberlerle gelmene çok sevindim canıminşallah bir sıkıntı olmayacaktır merak etme içini ferah tut bak bunları duymak bile rahatlatıyor
Hadi bakalım kan sonuçların a temiz çıksın inşallah
Amin inşallah hepimizin canım benim inşallahÇok sevindim güzel haber almana inşallah hep böyle güzel haberlerle devam eder ve rahat geçer gebeligin
Estağfurullah ne kusuruÇok sağol canım.amin inşallahaynen sürekli takip edeceğiz dedi. İçimizi biraz olsun ferahlatacak bir şeyler söyledi ya şükür. İnşallah canım hepimiz alalım inşallah evlatlarımızı sağlıkla
Kusura bakma canım kafam dolu olunca algılayamamısım şimdi anladım. Ya şimdi gebelikte ne bileyim çok mecbura kalmadıkça cesaret edemem. Ama mecbura kalırsam olurum ne yapalım. Bakalım şu test sonucum çıksın doktorumla konuşayım bebeğe bir zararı oluyorsa hemoroidin çaresine bakalım illa derse yapariz. Şimdi tek yaptığım kabız olmamaya çalışmak. Çok teşekkür ederim
İnşallah canım benim inşallahbakalım nasıl çıkacak. Doktora da söyledim dedim benim ailemde var zihinsel engelli dayım var, zihinsel engelli teyzem vardı dedim. Böyle bir durum olunca da çok korktum haliyle dedim. O kadar haklısın ki kim olsa korkar üzülür dedi. Keşke böyle bir durum yaşanmasaydi tabi ama takipte kalacağız dedi. Elimizden geleni yapacağız dedi ne desin işte.. inşallah bakalım şu sonuçlar çıksın neler olacak canım benim çok teşekkür ederim.
Amin inşallah hepimizin canım benim inşallahevlatlarımız sağlıkla gelsinler içimiz rahat tamamlayalım bundan sonraki süreçleri inşallah
İnşallah seninki daha iyi geçer haberini merakla bekliyor olacağımAyy bende bundan istiyorumarkadaslar d acok rahatlatti beji sgaolsunlar ama seninki daha iyk gecmis masallah
Benim öyle sürekli ayakta bir işim yok o yüzden rahatım açıkçası hafif ağrılarım var yine de ama dayanılmaz değilBen de içim rahat etsin diye detaylı için yarına randevu aldım. Çarşamba da kendi doktoruma gideceğim. Bugün işe bile zor geldim. Çalışan anneler çok zorlanıyor musunuz siz de . Yürürken alt kemiklerim ağrıyor ya .otururken sorun yok da.
Aa doğru. Ben eskiden beri sucuk vs yemediğim için hiç aklıma bile gelmedi tostun öyle yapıldığıBen sucuklu tosta aşırı düşkünüm tabi sucuk salam sosis şarküteri ürünleri bu yüzden sık sık yemek istemiyorum bir sorun olmasın diye
Çok tüketilmesi erken doğumu tetikliyormuş. :S
12 de oldum aşımıİnşallah seninki daha iyi geçer haberini merakla bekliyor olacağım
Benim öyle sürekli ayakta bir işim yok o yüzden rahatım açıkçası hafif ağrılarım var yine de ama dayanılmaz değil
Aa doğru. Ben eskiden beri sucuk vs yemediğim için hiç aklıma bile gelmedi tostun öyle yapıldığıevet siz yine de bir süre uzak durun doğumdan sonra devam edersiniz inş
Uykudan kaldirmalik çok olmaz şu evrede de gün içinde benimde yok desen yok, dün akşam acı yemiştim, acıdan sonra net bikac güzel hareket yakaladım, bugün tatlı yedim yine öyle keskin tatlara tepki veriyor bı yirmi dk sonrasında falanKızlar
Sizin bebişlerde çok düzensiz mi hareket ediyor. Önceki haftalarda daha fazla hareket ediyordu sanki 22. Hafta itibari ile sanki daha azaldı hareketleri bu da beni korkutuyor açıkçası. Gün içinde çok azaldı hareketleri gece de öyle beni uykumdan uyandıracak hareketleri olmuyor
Aynen canım benim inşallahEstağfurullah ne kusuruaynen öyle bol bol sıvı no kabız
Çok geçmiş olsun canım benim12 de oldum aşımıhiiiiiiiiçç acımadı yaparken, sonrasında minicik bir sızlama yaşadım şuanda hafif devam ediyor ama çok şükür ağrı kramp gibi bisey henüz olmadı abartmışım bende biraz sanırım
İnsan o bilinmezlikten korkuyor12 de oldum aşımıhiiiiiiiiçç acımadı yaparken, sonrasında minicik bir sızlama yaşadım şuanda hafif devam ediyor ama çok şükür ağrı kramp gibi bisey henüz olmadı abartmışım bende biraz sanırım
Evet ya bende görüyorum çok tatlı şeyler yapıyor maşallah eli yatkınAynen canım benim inşallahbu arada yaptıklarına bayılıyorum takipteyim seni çok marifetlisin maşallah ellerine sağlık çok güzeller hepsi de ya.
Çok geçmiş olsun canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?