• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Arkadaşlar tüp bebek transferi sonrası keseyi ne zaman gördünüz . Benim transfer hariç 14.günüm betam 2500 yükselmiş
Bu hafta cuma gitsem gözükür mü acaba kese 🤔🤔 kendi tüp bebek doktoruma gidemiyorum artık şehir dışında . O yüzden sizlere soruyorum süreci 🌸
Hayirli olsun🫶🏼 dun13.gunumdu benim betam sizinkinin yarisi cikti. Kendi jinekologum bu mantikla persembe gibi kesen gozukur dedi ama tup bebek doktorum on gun sonrasi icin gormek istiyorum dedi 🌸

Hadii canımm hayırlısı inşşlahj ama 10 dk silik çıkmıştı dimii canm ovitirellede vurunmamıştıkk pozitiff gelsinn hadii iniallahh hemen yaz olurmuuu dua ediyorum senin içinn 🤲🏻🤲🏻
Aynenn Ay cok teşekkürler ederimm canım benim inşallah tutar. Hemen cıksın yazıcamm. benimde dualarım seninle 🤲🤲🤲🤲

Valla içim rahatlıyor böyle sizlerle konuşunca sizzler bişeuler söyletince kendi kendime karnımda gramğ olduna inandırmaya çalışıyorum ama yok hiç bir belirti yokk ağrı sızı hiç bişey normal hayatımdaki gibiyim 😀😀 kız inşallah cnmm hayırlı olsunn sanada çift miydi değer yüksekk bayaa
Yok arkadaşım tek embriyoydu ☺️ sende güzel haberi alacaksın inanıyorum 🫶🏻

Hayirli olsun🫶🏼 dun13.gunumdu benim betam sizinkinin yarisi cikti. Kendi jinekologum bu mantikla persembe gibi kesen gozukur dedi ama tup bebek doktorum on gun sonrasi icin gormek istiyorum dedi 🌸
Size de hayırlı olsun 🥰 cvbnız için çok teşekkür ederim . Bende artık bulunduğum şehirde cuma günü gideceğim keseyi görmek için 🥰benim tüp bebek doktorum da 12 gün sonra kalp atımı için gel demişti 🙃

Arkadaşlar tüp bebek transferi sonrası keseyi ne zaman gördünüz . Benim transfer hariç 14.günüm betam 2500 yükselmiş
Bu hafta cuma gitsem gözükür mü acaba kese 🤔🤔 kendi tüp bebek doktoruma gidemiyorum artık şehir dışında . O yüzden sizlere soruyorum süreci 🌸
Ben 6 şubatta 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi olmuştum bugün kalp atışını duyduk elhamdülillah

Hadii canımm hayırlısı inşşlahj ama 10 dk silik çıkmıştı dimii canm ovitirellede vurunmamıştıkk pozitiff gelsinn hadii iniallahh hemen yaz olurmuuu dua ediyorum senin içinn 🤲🏻🤲🏻
Sonucum cıktı canım 51.4 o kadar mutluyum ki o kadar heyecanlıyım ki allah tamamına ermemi saglasın heyecandan napacagımo sasırdıö

Sonucum cıktı canım 51.4 o kadar mutluyum ki o kadar heyecanlıyım ki allah tamamına ermemi saglasın heyecandan napacagımo sasırdıö
Yaaa hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah tamamına erdirsin, mutluluğunu paylaşıyoruz. 🥰🥰 benimde transfer günü hariç aynı 7. Günüm .. ben vermek istemiyorum çok korkuyorum günümü bekliyim diyorum oyüzden .

Yaaa hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah tamamına erdirsin, mutluluğunu paylaşıyoruz. 🥰🥰 benimde transfer günü hariç aynı 7. Günüm .. ben vermek istemiyorum çok korkuyorum günümü bekliyim diyorum oyüzden .
Canm test yaptın mı hiç benmde 4. Günüm yarın acaba alıp erken gebelik yapsammı diyorum yarın 5. Gün oluyor transfer hariç vee ovitirelleninde 12. Günü oluyor etkisi kalmamıştr heralde

Back