• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Yok transfer günü sayılmıyor ben 2 defa dondurulmuş 2 defa da doğal siklus olmuş oldum bu son transferim doğal siklus çatlatma iğnesi vuruluyor etkisi 10-12 gün sürüyor yalancı pozitif çıkartabilir bilmiyorum sizin taze transferde vuruluyor mu
Yumurta toplamamdan 2 gün önce iki tane vurundum canım bugün iğnenin 11. Günü

Merhaba herkese buraya 2025 şubat ayında transfer olan arkadaşları bekliyorum en son ocak ayında tablo yapılmış. 😅 Bana transfer olduğunuz tarih, yaşınız, transfer sonuç tarihiniz ve transfer edilen embriyonuz nedir mesaj atarsaniz tabloya ekleyebilirim ☺️ Sonuç tarihlerini de daha rahat görmüş oluruz. Kendimle başlıyorum. Herkesin pozitif sonuc almasını nasip etsin Rabbim hayırla sağlıkla🤲🏻☺️

Anne adayı🤰❤️YaşTransfer günüEmbriyoSonuç tarihi🤰Sonuç❤️
B birhemsiree 267 şubat5BB+19 şubat😥
@OLENA MIRA334 şubat4AA17 şubat🤰😍
@mavms yesl266 şubat5. Gün18 şubat🤰😍
@saripapatya10364 şubat3. Gün17 şubat😍🤰
@nur411338 şubat3BB,4BB20 şubat😥
@ssgz2011
@mrvmra317 şubat5.gün (çift)19 şubat😍🤰
@UzayKeki306 şubat3AB18 şubat
@Jane Jetgil315 şubat4BC17 şubat😥
@meryemcck_256 şubat3. Gün18 şubat🤰😍
@ftmbg356 şubat5. Gün18 şubat😍🤰
@6ayse1336 şubat4AB16 şubat🤰😍
@gulsn61303 şubat5. Gün15 şubat🤰😍
@oyez281 şubat5. Gün14 şubat🤰😍
@sevgili394010 şubat3. Gün22 şubat😥
@kbyndr353 şubat3. Gün14 şubat🤰😍
@yogismom373 şubat5. Gün14 şubat🤰😍
@aslanbebe323 şubat5. Gün17 şubat😍🤰
@backpacker123293 şubat4AA15 şubat🤰😍
@elifbsraaa1271 şubat3. Gün13 şubat🤰😍
@ozlemkiz344 şubat5. Gün (çift)16 şubat😥
@albet263 şubat5AB12 şubat🤰😍
@limonyildizi3712 şubat4AA24 şubat
@ebru181354 şubat3. Gün (çift)15 şubat😥
@tugbayusuff443 şubat5. Gün13 şubat😥
@zeynepcimsakin2810 şubat4BB22 şubat
@hayalimsinbebek233 şubat3. Gün15 şubat😥
@cigdem84408 şubat5.Gün (çift)20 şubat
@BBayanfluu2810 şubat5. Gün (çift)20 şubat😥
@payni3313 şubat5. Gün(çift)24 şubat
@duygukarakok3815 şubat3. Gün27 şubat
@LaLw12276 şubat4AA16 şubat😍🤰
@Nergizz28524212 şubat5. Gün22 şubat
@Nurnye248 şubat5. Gün (çift)18 şubat🤰😍
@helloilko2819 şubat3AB (çift)28 şubat
@poncikobella3918 şubat5. Gün01 mart
@memurhanim3513 şubat5. Gün (çift)24 şubat
@umutemek3114 şubat3.gün26 şubat
@waitforyourmiracle2717 şubat29 şubat
@ryhnwomen345 şubat5. Gün17 şubat🤰😍
@birmasummormenekse113110 şubat4BB22 şubat😍🤰
@esma253236 şubat4BB18 şubat😥
@Sdfkzgl3014şubat5.gün24 şubat
@mira tt2710 şubat6. Gün21 şubat
@bluequeen3713 şubat4. Gün25 şubat
@baytarpinar3614 şubat3. Gün26 şubat
@mortalcombatbaby5 şubat4AA19 şubat😍🤰
Benide ekler misiniz rüca etsem

24 ünde transfer olan arkadaşlardan erken gebelik testi yapan oldu mu? Benim çok sık ağrım giriyor regl olacak gibi o yüzden yapmak istiyorum ama çıkar mı bilmiyorum
Ben de 24ünde transfer oldum ama doktorun söylediği güne kadar yani 8 marta kadar test yapmayı düşünmüyorum. Bir de sizlerin bu süreci nasıl gidiyo yatıyo musunuz sürekli ya da çalışan arkadaşlar falan var mı?

Ben de 24ünde transfer oldum ama doktorun söylediği güne kadar yani 8 marta kadar test yapmayı düşünmüyorum. Bir de sizlerin bu süreci nasıl gidiyo yatıyo musunuz sürekli ya da çalışan arkadaşlar falan var mı?
Ben evdeym canm 27 sinde transfer oldum ama evin içinde dolanıyorum yürüyorum yemeğimi yapıyorum çamaşır yıkadım bugün onlrı astım tabi makineden tek tek çıkardım ve çırpmadan astım sıf zaman geçsin diye zaten çamaşıırım azdı ama hareket olsun zaman geçsin başka neler yapıyosa arkadaşlar sölesin bizde yapalım :))

Arkadaşlar tüp bebek transferi sonrası keseyi ne zaman gördünüz . Benim transfer hariç 14.günüm betam 2500 yükselmiş
Bu hafta cuma gitsem gözükür mü acaba kese 🤔🤔 kendi tüp bebek doktoruma gidemiyorum artık şehir dışında . O yüzden sizlere soruyorum süreci 🌸

Ben evdeym canm 27 sinde transfer oldum ama evin içinde dolanıyorum yürüyorum yemeğimi yapıyorum çamaşır yıkadım bugün onlrı astım tabi makineden tek tek çıkardım ve çırpmadan astım sıf zaman geçsin diye zaten çamaşıırım azdı ama hareket olsun zaman geçsin başka neler yapıyosa arkadaşlar sölesin bizde yapalım :))
Ben geçen hafta evdeydim iş yapmadan evde yürüdüm az az. Cuma günü geldim işe sadece.
Bugün tekrar işe başladım masa başı oturuyorum çoğunlukla ama belim ağrıdı biraz.. Kendimi kastigim icin mi psikolojik mi bilmiyorum. Haliyle tedirgin oluyo insan. Bu hafta çalışacağım umarım olumlu yönde etkiler.

Ben geçen hafta evdeydim iş yapmadan evde yürüdüm az az. Cuma günü geldim işe sadece.
Bugün tekrar işe başladım masa başı oturuyorum çoğunlukla belim ağrıdı biraz ama kendimi kastigim icin mi psikolojik mi bilmiyorum. Haliyle tedirgin oluyo insan. Bu hafta çalışacağım umarım olumlu yönde etkiler.
En azından kafan rahat olurr canm uğraşın olur bnde yarın bi çarşıya yapıyım zaman geçsin diyprum evde yatmaktan geçmiyor hiç

Benim doktorum normal günlük hayatında ne yapıyorsan devam et dedi. Köpeğim var sürekli onunla dışardayım, evimin işinide görüyırum yani. Test günümü beklicem bende 8 mart. Ama kasıklarım ağrıyor arkadaşlar. Normalde zaten 6 sı regl günüm. Ben daha önce normal yolla hamile kaldığımda regl olacakmışım gibi ağrılarım vardı. Kasık, bacak ağrısı gibi.. yani şimdi bilemiyorum bende hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum o yüzden direkt gününde bakayım varsa var yoksa yok.

Sıfırdan başlayacağız eşim bırakmak felan istiyor
Bizler bi şekilde sabrediyoruz. Ama erkek için süreç biraz psikolojik açıdan zor. Ben eşimi ikna edene kadar tüp bebeğe 6 ay geçti. En baştan başlamak da yıpratacaktır. Ama üzülme Allah dilediğin ne versa nasip etsin enmkısa zamanda inşallah.

Bende 24 ünde oldum transfer erken gebelik testide yaptım izin aldım bende evde kafayı yicem sizin 5. Gün embriyo muydu

Sıfırdan başlayacağız eşim bırakmak felan istiyor
Hepimiz çok zor süreçlerden geçiyoruz. Bizi en iyi biz anlarız. Ama ne olursa olsun moral bozmayın lütfen. Henüz zamanı gelmemiş demek ki. Daha çok yeni öğrendiniz sonucu eşinizin de öyle hissetmesi normal. Aynı şeyleri baştan yaşayacağını düşünmek çok zor ve bizi üzen en çokta bu aslında. Bugün ağlayın acınızı yaşayın içinizi boşaltın ama toparlanın tekrar. Bebeğinizin için pes etmeyin. Dualarım sizinle umarım en kısa sürede sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize 🙏🏻🌸

Hepimiz çok zor süreçlerden geçiyoruz. Bizi en iyi biz anlarız. Ama ne olursa olsun moral bozmayın lütfen. Henüz zamanı gelmemiş demek ki. Daha çok yeni öğrendiniz sonucu eşinizin de öyle hissetmesi normal. Aynı şeyleri baştan yaşayacağını düşünmek çok zor ve bizi üzen en çokta bu aslında. Bugün ağlayın acınızı yaşayın içinizi boşaltın ama toparlanın tekrar. Bebeğinizin için pes etmeyin. Dualarım sizinle umarım en kısa sürede sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize 🙏🏻🌸
Amin çok teşekkür ederim bu güzel mesajınız için ❤ yılmak yok devam edecem kavuşana kadar

Bende 27 şubat transfer oldm canm taze transfermi nerde oldunjzz ??
Bndede hiç bi belirti yokk ama transfer günü sayılmıyor diye biliyorum canm 4. Günümüz olması lazım bugün
Benim dondurulmuş 5. Gün 5Aa embriyosu Diyarbakır bahçeci Zeki akkum’da oldum ilk günde sayılıyor sonuçta Rahimde o gün

Back