Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    119
İnşallah yükselmicek enfeksiyonu şuan geçiriyorsan yükselir yoksa artmaz inşallah toxo da hayvanlardan fln gecen bir sey diye biliyorum bi müddet uzak durabilirsin Rabbim gönlünü ferahlatsın her sey güzelce devam etsin inşallah

Bu da kızımız sürekli eli kulağındaydı dr diyor ki telefonla görüşüyor ağzını da açıp kapatıyordu gerçekten görüşme yapıyormuş gibi

Eklentiler

• IMG_3838.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 24
Ahahaha işte bu yüzden tostu yiyemiyorum
Herşey bebişler için olsun geçen hafta bir kerelik yedim umarım ondan da bir sorun olmaz

Okudumda hangi topik hatırlamıyorum uykudan uyandım demişti birisi ondan merak ettim ay iyi bari ya içim rahatladı çok teşekkür ederim bunu yazınca heralde tedirgin olduğumu anladı bir kaç kere vurdu anne buradayım diye

Sen bı ekşi bı tatlı arada için rahat etmedikce rüşvet ver işe yarıyor belki çok zayıfsa kendisi, uykusu da hafifse hissetmiştir de öyle çok güçlü vuruşlar olmaz henüz merak etme

Sen bı ekşi bı tatlı arada için rahat etmedikce rüşvet ver işe yarıyor belki çok zayıfsa kendisi, uykusu da hafifse hissetmiştir de öyle çok güçlü vuruşlar olmaz henüz merak etme
Evet ben çocuğuma arada rüşvet vereyim yoksa annesi kalp krizi geçiriyor olabilir yani şimdi birde ilk gebelik yeni yeni tecrübe ediyorum bende

Çok sevindim canım güzel haberlerle gelmene. Duzelirmis bak bir şekilde inşallah da düzelir sağlıkla gelsin bebeğin çok tatlı bu arada masallahh böyle bir uygulama bildiğim kadarı ile yok ama belki görmek istemiş olabilir tekrardan. Geçer gider inşallah en kısa zamanda.
Evet ya bende görüyorum çok tatlı şeyler yapıyor maşallah eli yatkın
Bir an acaba bende mi başlasam dedim de yok vallahi bende o beceri olmaz sıkılırım ama sizleri görünce bir hevesleniyorum
Aynen ya bende beceremem gibi geliyor görünce de bayılıyorum buraya atan bütün kızlar çok güzel şeyler yapıyorlar ama ben de beceremem ya onların ellerine sağlık
İnşallah canım benim. Hayvanım yok aslında hiç temasim da yok ben zaten kılından tüyünden rahatsız oluyorum o yüzden uzaktan gozlerimle seviyorum ancak. Ama eğer toxo ise nereden geldi bilmiyorum. İnşallah değildir de bakalım ne çıkacak. Cumaya kadar çıkar sanırım. Amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim

Çok şükür bakk hicbirsey olmayacak Allahın izniyle dua edelim bol bol

Benim hayvanım var şükür birsey cıkmadı ama sokak hayvanları riskli diye biliyorum sebze meyvelerden yada pişmemiş et türlerinden de oluyor diye biliyorum ben

Rica ederim ben rakamlardan eminim çünkü o dönem çok büyük stres yaşamıştım. Senin çok daha küçük mm hiç sıkıntı çıkmayacak inşallah
Ben bugün çok zorlandım. Benim okul öncesi çocukları olduğu icin hem fiziken hem kafam çok yoruluyor. Tavuk gibi 9'da uykum geliyor
Ücretli izin süresinin 12 ay olması konusu gündemde ama kimbilir ne zaman....
Keşke olsa ama hiç zannetmiyorum. Yılbaşından gelen zamlara bakılırsa daha çok bekleriz. Ben ücretsiz izne ayrılacağım ona göre planımı yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…