- 27 Nisan 2020
- 191
- 327
- 53
- 30
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #8.681
İnşallah yükselmicek enfeksiyonu şuan geçiriyorsan yükselir yoksa artmaz inşallah toxo da hayvanlardan fln gecen bir sey diye biliyorum bi müddet uzak durabilirsinKendi doktorumdan geldim kizlar. Yazamadım bir türlü. Doktorum da ölçüm yaptı. 9.2 çıktı. Sınır 10du. Pozisyon bile farkettirebiliyormuş. O kadar yüksek çıkmadı suan ama tabi takipte kalacağız yine de dedi. Böyle şeyler genelde enfeksiyon kaynaklı olabiliyor toxoplasma vs gibi hastalıklardan kaynaklanabiliyor kan alacağız haftasonuna kadar çıkar arayacağız seni dedi. Yukselmemesi gerek yükselip yukselmedigini takip edeceğiz eğer yükselirse tıp fakültesinde emar cekilecek bebeğe dedi. Ama genellikle yükselmiyor haberin olsun yükselen çok az dedi. Önümüzdeki hafta tekrar detaylı doktoruna gideceğim ölçüm yapıp rapor yazacak. O raporla yine bana geleceksin yine bende bakacağım dedi. Böyle takip ettiğim 2-3 gebem daha var dedi. 4 Nisan'da da şeker ölçümü yapılacak. Benden haberler böyle. İçimi biraz olsun rahatlattı sağolsun. İnşallah yükselmez dua edip bekleyecegiz bakalım kan tahlil sonucu ne gelecek.
Bu da kızımızKızçeler biz de sabah detaylı ultrasona girdik bulunduğum ilin şehir hastanesinde. Normalde özelde takipliyim de farklı bir dr ve hastane de görsün istedik.
Her şeyi tam, normal ve olması gerektiği gibiymiş. Hatta “harika, muhteşem” de dedi. Ama dün grupta da yazmıştım. Geçen ayki muayenede dr kalbinde parlaklık görmüştü gidince söyleyin demişti. Bu dr da aynısını söyledi.
Kendi doktorum 99% oranında düzelir demişti bugün yine dedi. Perinatolog ise doğuma kadar düzelmez 1 yaşına kadar anca dedi. 28-30 haftalar arası kontrole gelmemi söyledi. Bilemiyorum rutin bir uygulama mı anlamadım doğrusu.
Ahahahaİnşallah seninki daha iyi geçer haberini merakla bekliyor olacağım
Benim öyle sürekli ayakta bir işim yok o yüzden rahatım açıkçası hafif ağrılarım var yine de ama dayanılmaz değil
Aa doğru. Ben eskiden beri sucuk vs yemediğim için hiç aklıma bile gelmedi tostun öyle yapıldığıevet siz yine de bir süre uzak durun doğumdan sonra devam edersiniz inş
Bir kereden bir şey olmaz benceAhahahaişte bu yüzden tostu yiyemiyorum
Herşey bebişler için olsungeçen hafta bir kerelik yedim umarım ondan da bir sorun olmaz
Yok valla Hiçbir şey demediler akşama artarmıymış ağrııİnsan o bilinmezlikten korkuyorbak ne güzel atlatmışsın akşama ağrın biraz artarsa yine korkma ne yapacağını anlatmışlardır zaten asmde de
Artabilir de ama öyle aman aman bir şey değil artmayadabilirYok valla Hiçbir şey demediler akşama artarmıymış ağrıı
İki üç gün rahatsız ediyor ya inşallah sende olmaz o ağrıYok valla Hiçbir şey demediler akşama artarmıymış ağrıı
Olabülü de olmayabülü de yaniiiArtabilir de ama öyle aman aman bir şey değil artmayadabilir
İnşallah bakalımİki üç gün rahatsız ediyor ya inşallah sende olmaz o ağrı
Okudumda hangi topik hatırlamıyorum uykudan uyandım demişti birisi ondan merak ettimUykudan kaldirmalik çok olmaz şu evrede de gün içinde benimde yok desen yok, dün akşam acı yemiştim, acıdan sonra net bikac güzel hareket yakaladım, bugün tatlı yedim yine öyle keskin tatlara tepki veriyor bı yirmi dk sonrasında falanhiç bı düzeni sürekliliği yok az az hareketler, 28iden sonra düzen takip edilir şimdi düzen yok malesef takip edilecek
Sen bı ekşi bı tatlı arada için rahat etmedikce rüşvet ver işe yarıyorOkudumda hangi topik hatırlamıyorum uykudan uyandım demişti birisi ondan merak ettimay iyi bari ya içim rahatladı çok teşekkür ederim bunu yazınca heralde tedirgin olduğumu anladı bir kaç kere vurdu anne buradayım diye
Evet ben çocuğuma arada rüşvet vereyim yoksa annesi kalp krizi geçiriyorSen bı ekşi bı tatlı arada için rahat etmedikce rüşvet ver işe yarıyorbelki çok zayıfsa kendisi, uykusu da hafifse hissetmiştir de öyle çok güçlü vuruşlar olmaz henüz merak etme
Çok sevindim canım güzel haberlerle gelmene. Duzelirmis bak bir şekilde inşallah da düzelir sağlıkla gelsin bebeğin çok tatlı bu arada masallahhKızçeler biz de sabah detaylı ultrasona girdik bulunduğum ilin şehir hastanesinde. Normalde özelde takipliyim de farklı bir dr ve hastane de görsün istedik.
Her şeyi tam, normal ve olması gerektiği gibiymiş. Hatta “harika, muhteşem” de dedi. Ama dün grupta da yazmıştım. Geçen ayki muayenede dr kalbinde parlaklık görmüştü gidince söyleyin demişti. Bu dr da aynısını söyledi.
Kendi doktorum 99% oranında düzelir demişti bugün yine dedi. Perinatolog ise doğuma kadar düzelmez 1 yaşına kadar anca dedi. 28-30 haftalar arası kontrole gelmemi söyledi. Bilemiyorum rutin bir uygulama mı anlamadım doğrusu.
Aynen ya bende beceremem gibi geliyor görünce de bayılıyorum buraya atan bütün kızlar çok güzel şeyler yapıyorlar ama ben de beceremem yaEvet ya bende görüyorum çok tatlı şeyler yapıyor maşallah eli yatkın
Bir an acaba bende mi başlasam dedim de yok vallahi bende o beceri olmaz sıkılırım ama sizleri görünce bir hevesleniyorum
İnşallah canım benim. Hayvanım yok aslında hiç temasim da yok ben zaten kılından tüyünden rahatsız oluyorum o yüzden uzaktan gozlerimle seviyorum ancak. Ama eğer toxo ise nereden geldi bilmiyorum. İnşallah değildir de bakalım ne çıkacak. Cumaya kadar çıkar sanırım. Amin inşallah canım benim çok teşekkür ederimİnşallah yükselmicek enfeksiyonu şuan geçiriyorsan yükselir yoksa artmaz inşallah toxo da hayvanlardan fln gecen bir sey diye biliyorum bi müddet uzak durabilirsinRabbim gönlünü ferahlatsın her sey güzelce devam etsin inşallah
Çok şükür bakk hicbirsey olmayacak Allahın izniyle dua edelim bol bolKendi doktorumdan geldim kizlar. Yazamadım bir türlü. Doktorum da ölçüm yaptı. 9.2 çıktı. Sınır 10du. Pozisyon bile farkettirebiliyormuş. O kadar yüksek çıkmadı suan ama tabi takipte kalacağız yine de dedi. Böyle şeyler genelde enfeksiyon kaynaklı olabiliyor toxoplasma vs gibi hastalıklardan kaynaklanabiliyor kan alacağız haftasonuna kadar çıkar arayacağız seni dedi. Yukselmemesi gerek yükselip yukselmedigini takip edeceğiz eğer yükselirse tıp fakültesinde emar cekilecek bebeğe dedi. Ama genellikle yükselmiyor haberin olsun yükselen çok az dedi. Önümüzdeki hafta tekrar detaylı doktoruna gideceğim ölçüm yapıp rapor yazacak. O raporla yine bana geleceksin yine bende bakacağım dedi. Böyle takip ettiğim 2-3 gebem daha var dedi. 4 Nisan'da da şeker ölçümü yapılacak. Benden haberler böyle. İçimi biraz olsun rahatlattı sağolsun. İnşallah yükselmez dua edip bekleyecegiz bakalım kan tahlil sonucu ne gelecek.
Benim hayvanım var şükür birsey cıkmadı ama sokak hayvanları riskli diye biliyorum sebze meyvelerden yada pişmemiş et türlerinden de oluyor diye biliyorum benÇok sevindim canım güzel haberlerle gelmene. Duzelirmis bak bir şekilde inşallah da düzelir sağlıkla gelsin bebeğin çok tatlı bu arada masallahhböyle bir uygulama bildiğim kadarı ile yok ama belki görmek istemiş olabilir tekrardan. Geçer gider inşallah en kısa zamanda.
Aynen ya bende beceremem gibi geliyor görünce de bayılıyorum buraya atan bütün kızlar çok güzel şeyler yapıyorlar ama ben de beceremem yaonların ellerine sağlık
İnşallah canım benim. Hayvanım yok aslında hiç temasim da yok ben zaten kılından tüyünden rahatsız oluyorum o yüzden uzaktan gozlerimle seviyorum ancak. Ama eğer toxo ise nereden geldi bilmiyorum. İnşallah değildir de bakalım ne çıkacak. Cumaya kadar çıkar sanırım. Amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim
Rica ederimAyy suan çok rahatladım cok sagolbenim doktorum cok yogun oldugu icin 20 marta anca randevu alabildim oyuzden detayliyi yapan doktor sınır 4 seninki sınırın altinda sorun yok dese de korktum sınıra yakın diye takip falan da bisey demedi. Icim rahatladi suan sagol
Ben bugün çok zorlandım. Benim okul öncesi çocukları olduğu icin hem fiziken hem kafam çok yoruluyor. Tavuk gibi 9'da uykum geliyorBen de içim rahat etsin diye detaylı için yarına randevu aldım. Çarşamba da kendi doktoruma gideceğim. Bugün işe bile zor geldim. Çalışan anneler çok zorlanıyor musunuz siz de . Yürürken alt kemiklerim ağrıyor ya .otururken sorun yok da.
Keşke olsa ama hiç zannetmiyorum. Yılbaşından gelen zamlara bakılırsa daha çok bekleriz. Ben ücretsiz izne ayrılacağım ona göre planımı yapıyorumÜcretli izin süresinin 12 ay olması konusu gündemde ama kimbilir ne zaman....
Merhabalar şehir hastanesinde detaylı usg yok malesef oerinatolog var 2li tarama falan yapıyorlar ama detaylı usg yapmıyorlar hatta İzmir de hiç bir devlet kurumunda yapılmıyormuş.Ay Allah çıkardı seni karşıma bakdetaylı ultrason var mı iszmir şehir Hastanesi'nde
Evet normalde bir iki konuda yazardı bende farkettim dedim sanırım ağustos grubunda çoğunlukla ondan kaynaklı düşündümKızlar genelde temmuz ve ağustos gruplarında gidip geliyorum, eldorini göremiyorum şu sıralarEldorin ses ver
Merhabalar perinatolog bulabildiniz mi acaba İzmir denİzmirde detaylı için perinatoloğa gidecek olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?