2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Canım benim bata 3 gün vardı sabah ve öğlen negatif olan testim akşam zorda olsa görünüyordu iki gün daha bekle canım bazen döllenmeden dolayı geçte çıkabilir inşallah güzel haber alırsın
Allah razı olsun siz de inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bir de bir şey soracağım bu bi belirti mi bilmiyorum ama bugğn midem bulanıyor üşütmüşüm gibi siz de var mıydı

Yok bilmiyorum ama yumurtlama takvim kullanıyorum oda 12 ama adetim duzesiz oludgu icin bazen geç oluyirum Ocak 12 .13 .14. Arasi
Takvimde hiç belli olmuyor mesela ben geçen aylarda ovude pik gördükten 11 gün sonra regl olsum normalde 14-15 olmalı. Bi gebelik teski yap olmazsa da bir sonraki ay kesinlikle ovülasyon kitleriyle kontrol et canım

Beni de ekler misiniz listeye önümüzdeki aylar denemeye devam

Sat 20 aralık bat15 ocak idi hala gelmedi

Takvimde hiç belli olmuyor mesela ben geçen aylarda ovude pik gördükten 11 gün sonra regl olsum normalde 14-15 olmalı. Bi gebelik teski yap olmazsa da bir sonraki ay kesinlikle ovülasyon kitleriyle kontrol et canım
Anladım evet haklısın bakalım hayırlısı yok herhalde geçen ay kimyasal di hemen anladım hamile olduğumu içime doğdu gogusum sanki nasıl.desem sızlama vardı bacaba geçtikten sonrami sizlamaya başladı onu hatırlamıyorum o yüzden de emin değilim ama geçen ay iceme.cok doğdu bu ay da adetten sonra korundum çünkü burda aynı şeyleri yaşarsın korun dendi cezam vardı doktora gidemedim 2nhafta gittiğimde korunmana gerek yok diyince doktor güven verdi korunmadim iki ilişki oldu oda tutarmi gecmi kaldım çözemedim öyle bir durum oldu o yüzden öteki aya hazilayayim kendimi ama bu ay olsun çok isterim çünkü kimyasal beni çok üzdü hele kayiplarim en ki de böyle olunca bu ay sağlıkla inşallah kalırsam ki Allah isteyen böyle sürekli düşük yapan kardeşlerime nasip etsin içinde benide inşallah

Allah razı olsun siz de inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bir de bir şey soracağım bu bi belirti mi bilmiyorum ama bugğn midem bulanıyor üşütmüşüm gibi siz de var mıydı
Bende yoktu canım bende daha Yeni başladı mide bulantısı.

Ben dün yaptım negatif çıktı canim 4 gün vardi adetime normal kaset test

Yaa Allâh hayırla en sağlikli şekilde kucagımıza almayı nasip etsin Allâh sabır versin

İnşallah yarın gidicem canım

Evet catlamadan dolayı bende sonradan farkettim catlamadan dolayı oldugunu

Merhaba kızlar. Bat 19 aralık o günden beri kahverengi lekelenmem var 5-6 gündür test yapıyorum tertemiz negatif çıkıyor. Az önce tekrar yaptım sanki bir gölge görüyorum sizde bakar. 10 dakika olmadan çektim fotoyu mısınız

Var cnm hayırlı olsun şimdi tam HCG salgılanmaya başladı sende demkki sağlıkla gelsin inşallah

Ben dün yaptım negatif çıktı canim 4 gün vardi adetime normal kaset test
Benimde adetime bugünle beraber 3 gün kaldı hayırlısı bekliyorum bı kasık ağrısı var ama kav gündür bilemedim pekte zannet.iyorum ama senin kaset teseler gün geçince görünüyorlar erken yapmışsın bence biraz daha bekle derim adette olacağın gün veya adeti bir gün geçince sabah ilk idrarla yapmanı tavsiye ederim benim de günum.var ama adetilerim biraz düzensiz ama hafta sonuna kadar olmam gerekiyor takvimde üç gün sonra diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…