2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar pazar günü adet olmam gerekiyordu halen olmadım. Bir hafta önce falan 20 lik dişim çıkıyordu ağrım çok diye antibiyotik kullanmıştım sizce ondan mı gecikti acaba çünkü normalde adetim düzenli olmuştum şimdiye. Antibiyotik gecikme yapar mı? Test yapmak için de korkuyorum tek çizgi görmekten 1.5 yıldır istiyoruz çünkü

Benim de bu ay olmadı sorun olup olmadığını bile bilmeden 6 aydır deniyoruz dr a randevu aldım hormon testi yaptıracagım artık. Ne varsa cıksın ortaya regl ın de verdiği duygusallık var şu an o kadar moralim bozuk ki...eşim çok fazla abur cubur yer ondan mı acaba diyorum ona çatıyorum durup dururken. Belki de benden kaynaklı. Belki de sorun yok hiç.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah beklemek zormuş gerçekten

Yok aslında sabırlı değildim 2 kere erken gebelik testi yaptım çıkmadı adet olcam sandım bende 2 gün gecikince tekrar test yaptım

Yarın sabah sağlık ocağında kan testi vericem o zaman çıkar herhalde varsa Aralık 27 adet oldum sence cikarmi varsa
Çatlamanın ne zaman olduğunu biliyor musun çatlamadan 10-11 gün sonra çıkma ihtimali var
Antibiyotik bende gecikme yapmıştı canım ama belki etken maddesine göre değişkenlik gösterebilir sen yne de bi test yap bence
Kız kesin var varr koş hemen kan vermeyeee allahım sağlıkla nasip etsin inşallah

İnşallah sağlıkla olsun inşallah benim üç kaybim var çok zor sevinipde geri üzülmek sen sabret inşallah olur muayene git bence işe yarayan kurler var dene bende denicem.esine.yap.sprem için oacagi varsa herturlu oluyor dicemde yine sağlıklı tetbirli olalım güzel haberlerlen

Yok bilmiyorum ama yumurtlama takvim kullanıyorum oda 12 ama adetim duzesiz oludgu icin bazen geç oluyirum Ocak 12 .13 .14. Arasi

eva0108 test yaptım bata 4 gün var testim negatif bu ayda olmadı
Canım benim bata 3 gün vardı sabah ve öğlen negatif olan testim akşam zorda olsa görünüyordu iki gün daha bekle canım bazen döllenmeden dolayı geçte çıkabilir inşallah güzel haber alırsın

Biraz midem bulanıyor öğürme kadar değil ama üşüttüm gibi bekliyorum şu beş gün de geçsin öyle yapacağım bugün ağrım falan da yok sadece hafif mide bulantısı
Ben de kasıklarım ağrımaya basladı yapma hevesim kaçtı heralde regl olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…