acaba mı diye düşünmekten günler geçmiyorBenimde adetime bugünle beraber 3 gün kaldı hayırlısı bekliyorum bı kasık ağrısı var ama kav gündür bilemedim pekte zannet.iyorum ama senin kaset teseler gün geçince görünüyorlar erken yapmışsın bence biraz daha bekle derim adette olacağın gün veya adeti bir gün geçince sabah ilk idrarla yapmanı tavsiye ederim benim de günum.var ama adetilerim biraz düzensiz ama hafta sonuna kadar olmam gerekiyor takvimde üç gün sonra diyor
İnşallah kandada pozitif sonuç alırsınİnşallah canım isteyen herkese de sağlıklı hayırlı bir şekilde nasip olsun daha kan vermedim ama bakalım
Cok hafif gölge var gibi yarın tekrar yapın benceMerhaba kızlar. Bat 19 aralık o günden beri kahverengi lekelenmem var 5-6 gündür test yapıyorum tertemiz negatif çıkıyor. Az önce tekrar yaptım sanki bir gölge görüyorum sizde bakar. 10 dakika olmadan çektim fotoyuEki Görüntüle 3540940 mısınız
Eki Görüntüle 3540939
Ah canım bende bu ay üzülmicem dedim resmimi atsam inanamazsın gözlerim ağlamaktan davul gibi içim çıktı sonucu gördüğümden beri Allaha isyan asla etmiyorum sadece her ay negatifi görünce umudumu kaybediyorum ve yorulduğumu hissediyorum artıkÇıkmış canım az önce geldim dr dan . Bu ay negatif malesef. Önümüzdeki aylara bakıcaz inşallah
Üzülme cnm inan gününü bekliyor hiç beklemedigin anda girecek hayatına sabırla beklemekten başka çaremiz YokAh canım bende bu ay üzülmicem dedim resmimi atsam inanamazsın gözlerim ağlamaktan davul gibi içim çıktı sonucu gördüğümden beri Allaha isyan asla etmiyorum sadece her ay negatifi görünce umudumu kaybediyorum ve yorulduğumu hissediyorum artık
Bende gölge gördüm gibi ama gecikmeniz varsa kan testi yaptırın istersenixMerhaba kızlar. Bat 19 aralık o günden beri kahverengi lekelenmem var 5-6 gündür test yapıyorum tertemiz negatif çıkıyor. Az önce tekrar yaptım sanki bir gölge görüyorum sizde bakar. 10 dakika olmadan çektim fotoyuEki Görüntüle 3540940 mısınız
Eki Görüntüle 3540939
Hiç beklemediğim Bi gün yok ki böyle kafamdan atıp olursa olur olmazsa olmaz diyemiyorum aklımın hep Bi köşesinde ya anne olamazsam onla yatıp kalkıyorum böyle tedaviyi herşeyi silip kendimi kapatasım war artıkÜzülme cnm inan gününü bekliyor hiç beklemedigin anda girecek hayatına sabırla beklemekten başka çaremiz Yok
Ayyy sabahı dört gözle bekliyorum inşallah vardırCok hafif gölge var gibi yarın tekrar yapın bence
2 gün gecikmem var bakalım yarın ilk idrarla tekrar deniycem inşallah vardırBende gölge gördüm gibi ama gecikmeniz varsa kan testi yaptırın istersenix
Ya hanimlar ilişki sonrası ertesi gün bende sarı bir akıntı oldu bu normal birşey mi? İlk deneme ayımız o yüzden çok yabancıyım bir bieln açıklayabilir mi? Hamile olunca akıntınız nasıldı birde ilk haftalarda?u
Üzülme demek elbet boş biliyorum ama emin ol en ummadığın zamanda geliyor en güzel haberler. Hey ay yeni umut yeni güzellik . Asla kaybetme ümidini neşeni . Sadece duaya sarılAh canım bende bu ay üzülmicem dedim resmimi atsam inanamazsın gözlerim ağlamaktan davul gibi içim çıktı sonucu gördüğümden beri Allaha isyan asla etmiyorum sadece her ay negatifi görünce umudumu kaybediyorum ve yorulduğumu hissediyorum artık
Benim hamilelik belirtilerimde şiddetli bir şekilde bacak ağrısı olmuştu + baş ağrısı. Regl olacak gibi bacaklarıma vurmuştu yumurtlamadan 4-5 gün sonra. 1 hafta sonrası da gebelik çıkmıştı testteHamileliğin başlarında bacak ağrısı olur mu kızlar sol bacağım ağrıyor niyeyse
Benim adetim 2 gğn gecikti test yaptım çıktı dün bacak ağrısı yaşadım ondan kaynaklı mı acaba diye sordumBenim hamilelik belirtilerimde şiddetli bir şekilde bacak ağrısı olmuştu + baş ağrısı. Regl olacak gibi bacaklarıma vurmuştu yumurtlamadan 4-5 gün sonra. 1 hafta sonrası da gebelik çıkmıştı testte
Evet bacak ağrısı bende de olmuştu zaten regl ile cok benzer belirtiler. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBenim adetim 2 gğn gecikti test yaptım çıktı dün bacak ağrısı yaşadım ondan kaynaklı mı acaba diye sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?