2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

acaba mı diye düşünmekten günler geçmiyor

İlk çocuğumu kaybettiğimden bu yana 6 aydır deniyorum. İlk defa bu ay adet günüm 2 gün geçti. Sabah inovita stick gebelik testi yaptım ama kontrol çizgisi dışında hiçbir şey görmedim. Adetlerim çok düzenlidir, neden böyle oldu bilmiyorum.
Hiç adet geciktikten sonra negatif görüp birkaç gün sonra pozitif gören var mı? Acaba testte mi sorun var bilemiyorum. Birkaç gün sonra yeni test yapıp, yine de adet olmazsam kan vermeye gitmeyi planlıyorum ona göre dr'a görünürüm...
Stress mi oluyorum diye düşünüp bu ay ovulasyon takip etmedim. ama son 5 ayda hep cep telefonundaki uygulamayla aynı olacak şekilde yumurtladım ve çatladı. Bu da aynıdır diye düşünüyorum. Bilemiyorum umutlu olmaya da korkuyorum, umutsuzda olmak istemiyorum.

Çıkmış canım az önce geldim dr dan . Bu ay negatif malesef. Önümüzdeki aylara bakıcaz inşallah
Ah canım bende bu ay üzülmicem dedim resmimi atsam inanamazsın gözlerim ağlamaktan davul gibi içim çıktı sonucu gördüğümden beri Allaha isyan asla etmiyorum sadece her ay negatifi görünce umudumu kaybediyorum ve yorulduğumu hissediyorum artık

Üzülme cnm inan gününü bekliyor hiç beklemedigin anda girecek hayatına sabırla beklemekten başka çaremiz Yok

Üzülme cnm inan gününü bekliyor hiç beklemedigin anda girecek hayatına sabırla beklemekten başka çaremiz Yok
Hiç beklemediğim Bi gün yok ki böyle kafamdan atıp olursa olur olmazsa olmaz diyemiyorum aklımın hep Bi köşesinde ya anne olamazsam onla yatıp kalkıyorum böyle tedaviyi herşeyi silip kendimi kapatasım war artık

Üzülme demek elbet boş biliyorum ama emin ol en ummadığın zamanda geliyor en güzel haberler. Hey ay yeni umut yeni güzellik . Asla kaybetme ümidini neşeni . Sadece duaya sarıl

Hamileliğin başlarında bacak ağrısı olur mu kızlar sol bacağım ağrıyor niyeyse

Kızlar peçeteye gelen açık kırmızı mı desem pembe mi desem bilemedim bi leke geldi ve adetime daha 10 gün var hiçbir belirtim yoktu ama sanki gaz varmış gibi baskı var bu gün sadece yerleşme kanaması olabilir mi normalde geç olurdu erken olmazdı adetim bu yerleşme kanaması mı acaba ?

Selam kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum, 17 kasımda 8 haftalık gebeliğimde bebeğimin 6.haftasında gelişimi durmasından dolayı düşük başladı ve zorunlu kürtaj oldum. 2 dönem regl sürecimi tamamlayınca denemeye başlayabilirsin dedi doktor ve bu ay da düzenli regl oldum.
Sat 18 ocak / Bat 12 şubat

Hamileliğin başlarında bacak ağrısı olur mu kızlar sol bacağım ağrıyor niyeyse
Benim hamilelik belirtilerimde şiddetli bir şekilde bacak ağrısı olmuştu + baş ağrısı. Regl olacak gibi bacaklarıma vurmuştu yumurtlamadan 4-5 gün sonra. 1 hafta sonrası da gebelik çıkmıştı testte

Benim adetim 2 gğn gecikti test yaptım çıktı dün bacak ağrısı yaşadım ondan kaynaklı mı acaba diye sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…