Haberlerde falanmi söyledi öğretmenim ben göremedimKizlar doğum yardımı meclisten geçmiş .yakında başvuruları almaya başlarlar.bizi kapsamıyor çünkü benim kizce erken gelmeyi tercih etti ve de kaçırmış bulunmaktayız.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haberlerde falanmi söyledi öğretmenim ben göremedimKizlar doğum yardımı meclisten geçmiş .yakında başvuruları almaya başlarlar.bizi kapsamıyor çünkü benim kizce erken gelmeyi tercih etti ve de kaçırmış bulunmaktayız.![]()
Gündüz bende ana kucağına koyuyorum bulaşık makina bosaltiyorum bide evi süpürüyom onda duruyor bı işte 10da yaptım yaptım yoksa hep yanında birini görmek istiyor yoksa sesler çıkarıyor huysuzlasiyor rahat rahd temizlik çamaşır vs yapamıyorumBenim bebeğim de öyleydi. 10 dk uyurdu Max. Gece 7-8 kere uyanırdı. Meğer doymuyormuş. Mamayı artırdım. Masaallah çok sakinleşti. Uyanıkken de anakucagina koyup işimi yapiyorum
Evet bugün akşam Kanal d haber de söyledi.Haberlerde falanmi söyledi öğretmenim ben göremedim
Merhaba bir süre silikon göğüs ucu kullanın? Hem göğüs uçlarınızda tahrişi azaltır hemde bebeğin ağzına memeyi kolay sokarsınız. Ben öyle yapmıştımBebeğim 45 günlük oldu ama ben hala emzirme işini çözemedimgöğüslerim yara ve hala iyileşmedi bebeğime de kavrama işini öğretemedim hala üst dudağı dışa bakmıyor. beşik pozisyonunda emziriyorum diğer poziyonları yapamadım. Bebeğim de sürekli ağzına alıp alıp bırakıyor ve ne yapacağımı bilmiyorum aetık. Emzirme danışmanıyla görüştüm başka pozisyon denedik ama onları da yapamadım
Daha sonra silikon ucu bıraktınız mı acaba? Nasıl yaptınız? Bebeğim normal mememi asla emmiyor silikon takınca tutuyor ama bıraktırmak istiyorum daMerhaba bir süre silikon göğüs ucu kullanın? Hem göğüs uçlarınızda tahrişi azaltır hemde bebeğin ağzına memeyi kolay sokarsınız. Ben öyle yapmıştım
Aile bakanı x hesabından da paylaşım yapmış. Hayırlı olsun hepimizeKizlar doğum yardımı meclisten geçmiş .yakında başvuruları almaya başlarlar.bizi kapsamıyor çünkü benim kizce erken gelmeyi tercih etti ve de kaçırmış bulunmaktayız.![]()
Selam ben doğumdan itibaren 1 bucuk ay kullandım.Sonra birden bıraktım.Bazen memeyi hemen tutamadı birkaç denemede tuttu ama alıştım.Hala sağ tarafı birkaç seferde tutturuyorum ama 1 dk sürmüyordur.Daha sonra silikon ucu bıraktınız mı acaba? Nasıl yaptınız? Bebeğim normal mememi asla emmiyor silikon takınca tutuyor ama bıraktırmak istiyorum da
Benim bebiş anne sütüyle besleniyor kilo alımı da çok iyi, dün doktora gittik özellikle sordum aç kaldığı için huzursuzlanmıyordur dimi diye yok yok ondan kaynaklanmaz dedi. Yine de mama deneyeyim dedim biberonla bile olsa mamayı da kabul etmedi. Bakalım inşallah bir gün huzursuzluğu bitecekBenim bebeğim de öyleydi. 10 dk uyurdu Max. Gece 7-8 kere uyanırdı. Meğer doymuyormuş. Mamayı artırdım. Masaallah çok sakinleşti. Uyanıkken de anakucagina koyup işimi yapiyorum
Maşallah ne güzel olmuşSelam ben doğumdan itibaren 1 bucuk ay kullandım.Sonra birden bıraktım.Bazen memeyi hemen tutamadı birkaç denemede tuttu ama alıştım.Hala sağ tarafı birkaç seferde tutturuyorum ama 1 dk sürmüyordur.
Tabi bıraktık. Emmesi kuvvetlenince ilk emmede takıyordum sonra çıkarıp direkt meme veriyordum derken zamanla sadece meme vermeye başladımDaha sonra silikon ucu bıraktınız mı acaba? Nasıl yaptınız? Bebeğim normal mememi asla emmiyor silikon takınca tutuyor ama bıraktırmak istiyorum da
Hocam biz heyet raporu ile en fazla kaç gün rapor alabiliyoruz bilginiz var mı.Kizlar doğum yardımı meclisten geçmiş .yakında başvuruları almaya başlarlar.bizi kapsamıyor çünkü benim kizce erken gelmeyi tercih etti ve de kaçırmış bulunmaktayız.![]()
Heyet raporu veren yer var mıHocam biz heyet raporu ile en fazla kaç gün rapor alabiliyoruz bilginiz var mı.
Nasıl yaptınız erkeklerde de deneyebilir miyiz?Kızlar bugün tuvalet iletişimini denedim. Kızımı çiş tuttum ve klozete yaptı rahatlayinca iki saat kesintisiz uyuduhavalar ısındıkça bunu daha sık deneyeceğim.
İlk seferlerde atıyor tekrar tekrar deneyince kabul ediyor.En kısa sürede başarılı olmanı diliyorumMaşallah ne güzel olmuşbenimki ağlıyor kendini geri atıyor asla almıyor mememi, inşallah ben de başarabilirim bunu
bu nasıl bir şey ben de denemek isterim ama ilk kes duydumKızlar bugün tuvalet iletişimini denedim. Kızımı çiş tuttum ve klozete yaptı rahatlayinca iki saat kesintisiz uyuduhavalar ısındıkça bunu daha sık deneyeceğim.
Türk lirasinin degeri gunden gune dusuyo. Bunlar bize 5000tl yi verene kadar para erimiş olacakAile bakanı x hesabından da paylaşım yapmış. Hayırlı olsun hepimize
Heyet raporu veren yer var mıben ücretsiz izne çıkacağım bayramdan sonra dün doğum iznim bitti. Rapor aldım 2 günlük bebek hasta diye.
Nasıl yaptınız erkeklerde de deneyebilir miyiz?
bu nasıl bir şey ben de denemek isterim ama ilk kes duydum![]()
Bu konuda sinir bozucu olmaya başladı... Elimizde para yok geldik 3.ayin sonuna nerdeyse her iftar davetinde hadi iyisiniz devlet size para da veriyor muhabbeti açıldı. Almadık diyoruz yok canım devlet verdik dedi yalan mı söyleyecek. Herkesin gözü üç kuruş parada. Faizi ile versin verecekse üç aylıkTürk lirasinin degeri gunden gune dusuyo. Bunlar bize 5000tl yi verene kadar para erimiş olacak![]()
Ne kadar mama veriyorsun. Bir ölçek fazla ver bakalım huysuzluğu gidecek miGündüz bende ana kucağına koyuyorum bulaşık makina bosaltiyorum bide evi süpürüyom onda duruyor bı işte 10da yaptım yaptım yoksa hep yanında birini görmek istiyor yoksa sesler çıkarıyor huysuzlasiyor rahat rahd temizlik çamaşır vs yapamıyorum
Benim sütüm az ama yağlı. Bebek tatmin olmuyor ama kilo alımı bunun da iyi. Ama sizin mamayı içmemiş. Benimki resmen saldırıyordu. O şekilde anladım aç olduğunuBenim bebiş anne sütüyle besleniyor kilo alımı da çok iyi, dün doktora gittik özellikle sordum aç kaldığı için huzursuzlanmıyordur dimi diye yok yok ondan kaynaklanmaz dedi. Yine de mama deneyeyim dedim biberonla bile olsa mamayı da kabul etmedi. Bakalım inşallah bir gün huzursuzluğu bitecek![]()