Benımde öyle detaylıdan beri hep fazla cıkıyo seker yüklene ve genetik test temizdi doktorum kontrollu gitmek istiyo ama eğer bugunde yüksek çıkarsa tekrar detaylı ultrasona yönlendircekBenim suyun detaylıdan beri fazla çıkıyor sınıra yakınmış bebekte öndeydi ama şekerim çıkmadı normal yiyorum dikkat etmedenkorkmayın bence bu haftalar tam bebişlerin kilo alma haftaları burdaki çogu anneye önde diyorlar
bende de aynı durum canım 32+4 um bende aksam sag kasım makat bölgemem agrı snra belıme vurmyay basladı 15 dk falan surdu snrdan tuvalte cıktm gectı . suanda belıme vuryr ve cok harektlı . allah sonumuzu hayr etsın ınşalhhKızlar sancım var ilk defa doğurmuyorumdur dimi rahim bölgem ve makat bölgeme vuruyor çocuk sanki kendini itiyor gibi oda sancı yaptı midem bulanmaya başladı. Nasıl oluyor doğum başlaması su gelirdi herhalde dimi çok korkuyorum hastahaneye de 2 gün önce dedim herşey iyi bu kadar sık gelme dedi doktor
Sıksık ve düzenli kasılman oluyorsa dogum habercisiymişKızlar sancım var ilk defa doğurmuyorumdur dimi rahim bölgem ve makat bölgeme vuruyor çocuk sanki kendini itiyor gibi oda sancı yaptı midem bulanmaya başladı. Nasıl oluyor doğum başlaması su gelirdi herhalde dimi çok korkuyorum hastahaneye de 2 gün önce dedim herşey iyi bu kadar sık gelme dedi doktor
Yalancı sancılar olabilir artık simdi dakika tut düzenli mi kac dakikada bir geliyor önemli olan oKızlar sancım var ilk defa doğurmuyorumdur dimi rahim bölgem ve makat bölgeme vuruyor çocuk sanki kendini itiyor gibi oda sancı yaptı midem bulanmaya başladı. Nasıl oluyor doğum başlaması su gelirdi herhalde dimi çok korkuyorum hastahaneye de 2 gün önce dedim herşey iyi bu kadar sık gelme dedi doktor
Bebek dün akşamdan beri hareket etmedi uyudum sabah tuvalete kalktım bir anda regl sancısı gibi karnıma vurdu sonra alt tarafa bası hissi oluştu dediğin gibi ama kanama su gelmesi yok Allah korusun ayağa kalktım yürüyorum biraz geçti gibi yatınca daha çok oluyor umarım yoktur daha 29 haftalıkSıksık ve düzenli kasılman oluyorsa dogum habercisiymiş
Doktorum her muayeneden sonra şunları söyluyo
Alt tarafa dogru şiddetli bası hissi
Düzenli kasılma
Kanama
Su gelmesi
Bebek hareketşnde azalma vs varsa hiç beklemeden gel demişti
İnş sende öyle biley yoktur
İki sancı arası kaç dk onu mu hesaplicamYalancı sancılar olabilir artık simdi dakika tut düzenli mi kac dakikada bir geliyor önemli olan o
Bizim detaylıda böbrek genislemeside vardı takip ediyor eskisine göre azalma olmuştu bu su fazlalığının riskleri neler tam bilmiyorum sen yine gidince haberdar edersinBenımde öyle detaylıdan beri hep fazla cıkıyo seker yüklene ve genetik test temizdi doktorum kontrollu gitmek istiyo ama eğer bugunde yüksek çıkarsa tekrar detaylı ultrasona yönlendircek
Gözüküede bişey yok mide cebi bagırsak böbrek ama herşeyi elemek için bugunde yüksekse detaylıya giricem baştan
Bence yapısal ama yinede doktor ne derse yapacagız bizim içinde iyi olur fazladan görmüş oluruz bebişi
Evet sağ kasık ve makat bölgemde ağrı dolgunluk bir anda başladı diye korktum belime vurmadı daha sanki rahmim makat bölgem çıkacak gibi bir hisbende de aynı durum canım 32+4 um bende aksam sag kasım makat bölgemem agrı snra belıme vurmyay basladı 15 dk falan surdu snrdan tuvalte cıktm gectı . suanda belıme vuryr ve cok harektlı . allah sonumuzu hayr etsın ınşalhh
Evet ama yukarda hareket etmedi demişsiniz hareketlere dikkat edinİki sancı arası kaç dk onu mu hesaplicam
Şimdi hareketi var az ama hareketsiz olmasıda mı problemEvet ama yukarda hareket etmedi demişsiniz hareketlere dikkat edin
Yalancı kasılmalar düzensiz doğum kasilmalari düzenli örnek saat 8de sancı geldi nefes alıp verdiniz geçti 10 da bir daha geldi sonra 10.30 11.00 11.20 gibi düzenli azalacak nefes egzersizleriyle kendinizi sakinlestirinŞimdi hareketi var az ama hareketsiz olmasıda mı problem
İlk sancı saat 8 de olmuştu şuan tekrar başladı bu düzenli sancı demek mi sancıdan kastım regl sancısı gibi vurup geçiyorYalancı kasılmalar düzensiz doğum kasilmalari düzenli örnek saat 8de sancı geldi nefes alıp verdiniz geçti 10 da bir daha geldi sonra 10.30 11.00 11.20 gibi düzenli azalacak nefes egzersizleriyle kendinizi sakinlestirin
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın doktor ne dediGeldim acile. Kan idrar verdim sonuç bekliyorum. Kusmak erken doğum belirtisi olabiliyormuş alttan baktılar öyle değil dediler. Ama ultrasonda bile neredeyse kusuyordum. Asıl moralimi bozan bebeğime sürekli çok büyük bebek diyorlar, sürekli şekerin var mı diyorlar, korkuyorum büyük diye.Halbuki dün 2300 gram çıktı bugün 2700 dediler bence kendileri yanlış ölçüyor. Ben dünden beri aşırı kötüyüm ama midem 1 aydır falan felaket. Bugün çok aşırı kötü.
Yok korkma canım kimi bebek kilolu doğar iri doğar yanında ek bulgular yoksa endişelenme. Yeğenim 2 hafta önce doğum yaptı doğurmadan önceki son kontrolde 4200 dediler bebek 3600 doğdu. Ultrasonda çok yanılıyor.30+3 de 2000 olmuş dedi bir hafta kadar önce görünüyor dedi ama 2000 30 haftaya çok değil mi nette bakıyorum2 tarama iyi gelmişti şeker yükleme de iyi geldi amniyon sıvısı bir miktar artmış çok önemli bir artış değil dedi
Muhakkak ultrasonda yanlışlık oluyor canım dert etme. Nasıl geçti gecen sonuçların falan şimdi nasılsın?Geldim acile. Kan idrar verdim sonuç bekliyorum. Kusmak erken doğum belirtisi olabiliyormuş alttan baktılar öyle değil dediler. Ama ultrasonda bile neredeyse kusuyordum. Asıl moralimi bozan bebeğime sürekli çok büyük bebek diyorlar, sürekli şekerin var mı diyorlar, korkuyorum büyük diye.Halbuki dün 2300 gram çıktı bugün 2700 dediler bence kendileri yanlış ölçüyor. Ben dünden beri aşırı kötüyüm ama midem 1 aydır falan felaket. Bugün çok aşırı kötü.
Evet regl sancısına benziyor. Ne sıklıklarla oluyor yani 8 den sonra ne zaman oldu tekrar ?İlk sancı saat 8 de olmuştu şuan tekrar başladı bu düzenli sancı demek mi sancıdan kastım regl sancısı gibi vurup geçiyor
Sabah 8 de oldu geçti 10.40 ta tekrar bir oldu şuan normal çocuğun tekmesi şiddetlendi şimdiEvet regl sancısına benziyor. Ne sıklıklarla oluyor yani 8 den sonra ne zaman oldu tekrar ?
O zaman yalancı kasılmadır bence panik olmaSabah 8 de oldu geçti 10.40 ta tekrar bir oldu şuan normal çocuğun tekmesi şiddetlendi şimdi