Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Benımde öyle detaylıdan beri hep fazla cıkıyo seker yüklene ve genetik test temizdi doktorum kontrollu gitmek istiyo ama eğer bugunde yüksek çıkarsa tekrar detaylı ultrasona yönlendircek
Gözüküede bişey yok mide cebi bagırsak böbrek ama herşeyi elemek için bugunde yüksekse detaylıya giricem baştan
Bence yapısal ama yinede doktor ne derse yapacagız bizim içinde iyi olur fazladan görmüş oluruz bebişi

bende de aynı durum canım 32+4 um bende aksam sag kasım makat bölgemem agrı snra belıme vurmyay basladı 15 dk falan surdu snrdan tuvalte cıktm gectı . suanda belıme vuryr ve cok harektlı . allah sonumuzu hayr etsın ınşalhh

Sıksık ve düzenli kasılman oluyorsa dogum habercisiymiş
Doktorum her muayeneden sonra şunları söyluyo
Alt tarafa dogru şiddetli bası hissi
Düzenli kasılma
Kanama
Su gelmesi
Bebek hareketşnde azalma vs varsa hiç beklemeden gel demişti
İnş sende öyle biley yoktur

Yalancı sancılar olabilir artık simdi dakika tut düzenli mi kac dakikada bir geliyor önemli olan o

Bebek dün akşamdan beri hareket etmedi uyudum sabah tuvalete kalktım bir anda regl sancısı gibi karnıma vurdu sonra alt tarafa bası hissi oluştu dediğin gibi ama kanama su gelmesi yok Allah korusun ayağa kalktım yürüyorum biraz geçti gibi yatınca daha çok oluyor umarım yoktur daha 29 haftalık

Bizim detaylıda böbrek genislemeside vardı takip ediyor eskisine göre azalma olmuştu bu su fazlalığının riskleri neler tam bilmiyorum sen yine gidince haberdar edersin

Evet sağ kasık ve makat bölgemde ağrı dolgunluk bir anda başladı diye korktum belime vurmadı daha sanki rahmim makat bölgem çıkacak gibi bir his

Yalancı kasılmalar düzensiz doğum kasilmalari düzenli örnek saat 8de sancı geldi nefes alıp verdiniz geçti 10 da bir daha geldi sonra 10.30 11.00 11.20 gibi düzenli azalacak nefes egzersizleriyle kendinizi sakinlestirin
İlk sancı saat 8 de olmuştu şuan tekrar başladı bu düzenli sancı demek mi sancıdan kastım regl sancısı gibi vurup geçiyor

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın doktor ne dedi

Yok korkma canım kimi bebek kilolu doğar iri doğar yanında ek bulgular yoksa endişelenme. Yeğenim 2 hafta önce doğum yaptı doğurmadan önceki son kontrolde 4200 dediler bebek 3600 doğdu. Ultrasonda çok yanılıyor.

Muhakkak ultrasonda yanlışlık oluyor canım dert etme. Nasıl geçti gecen sonuçların falan şimdi nasılsın?

Kızlar ben mesajları okuyorum ve niye panik olduğunuzu anlamıyorum , ben mi çok rahatım diye düşünmeye başladım bebeğin önde olmasının ne sakıncası var , niye bu kadar panik oluyorsunuz ? Benim bebeğim de 2 hafta önde. Perinatoloji kontrolünde ilerliyoruz biz ve bununla ilgili bir sıkıntıdan bahsetmedi hiç doktorum. Benim eşim 4,5 kilo doğmuş yani biraz da yapısal bence. Bebeğin geride olmasına üzülmeyi bir nebze anlıyorum ama bebek ileride diye niye stres oluyorsunuz ?
Bakın geçen sene Eylül ayında doğum yapmış arkadaşımın değerlerini koyuyorum size örnek olarak. Bu bebek 56 cm ve 4300 doğdu. Şu an 1 yaşını geçti ve hiç bir sıkıntısı yok.sat ve usg ye göre çıkan haftaları ve bebeğin kilosunu boyunu görebilirsiniz. Şu an Sadece boyu uzun yaşıtlarına göre. Ama sonuçta hepimiz bir birimizden farklı boylarda ve kilodayız , robot değiliz ki

Eklentiler

• f60bc1bb-9366-4e90-9cc5-844109af7760.jpeg
    51,9 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…