Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar bebeklere okumalik kitap almak istiyorum varmı tavsiye su bebek üniversitesi şuan için uygunmu
ya açıkçası ben neobebek hoşgeldin bebeğim setini aldım. içinde iki hışırtılı kitap, iki dişlik kitap vardı zeka kartları vardı hatırladığım da. hiçbirisinde yazı yok yalnızca kontrastlı resimler var açıkçası ben okurken zorlanıyorum yani çok uzun konuşamıyorım çocuğa çünkü ne uyduracağım mantıksız oluyor. kartları da bu sebeple kullanamadım sadece gösterip susacak mıyım… şimdiki aklım olsa büyükler diye satılan yazılı kitaplardan alırım. bebek üniversitesinde de kısa kısa yazılar var.

Kızlar sizinde bebişin kakasi kokuyor mu hatta bizim ki yumurta gibi kokuyor kakasını yaptığını uzaktan anlıyoruz

İş bankasi yayınlarının hikaye kitapları var trednyolda güzele benziyor okumalik bir kactane ondan alayım ozaman bime gelmişti bir ara bir iki tane aldım onlarda çok kısa bişey anlamıyoruz

Evet bende aldırıyorum 2 gündğr geçiyor fark ettim canım çok sağol

Kızlar bebeklere okumalik kitap almak istiyorum varmı tavsiye su bebek üniversitesi şuan için uygunmu

Bu vakitlerde bebeklere kendi kitaplarinizi bioe okuyabilirsiniz onemli olan farkli kelimeler duymasi diyorlar. O sebepten is bankasinin kitaplarini alabilirsiniz biraz buyuyunce birlikte okuraunuz

Bu vakitlerde bebeklere kendi kitaplarinizi bioe okuyabilirsiniz onemli olan farkli kelimeler duymasi diyorlar. O sebepten is bankasinin kitaplarini alabilirsiniz biraz buyuyunce birlikte okuraunuz
Çok teşekkür ederim trednyolda indirimde şuan almak isteyenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…