Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Bilmiyordum. Fetal doppler var bende tekme atmayınca kalbini dinleyip rahatlıyordum hep bu sefer uzun süre hareket etmeyince dikkatimi çekti takip edecem artık hareketlerini de
İnternette 2 saatte 10 hareket diyorlar ama benim doktorum gün içinde 20 hareketi varsa yeterli demişti

Bende biraz ağrı olursa korkuyorum aslında eziyet ediyoruz kendimize hazırlayıp kenara koysak en azından kafamız rahat olur

Of seni çok iyi anlıyorum. Bende erken doğurmaktan çok korkuyorum.Bu hafta hazırlicam galiba çantasını ne olur ne olmaz sancı devam ederse cuma gününe kadar bekleyip doktora gideyim bana da belki ilaç verir. Evde magnezyum var ama kafama göre içmiyim.

Bende biraz ağrı olursa korkuyorum aslında eziyet ediyoruz kendimize hazırlayıp kenara koysak en azından kafamız rahat olur
Evet öyle yapıcam galiba haftasonu annem yardıma gelecek artık yetişemiyorum hiçbir şeye. Çevremde duyuyorum çok ağrılı gebelik yaşayanlar var ve hiç doktora bile gitmeden hamileliğini geçirmiş doğurmuş. İnsan büyütüyoruz içimizde aslında ağrı kadar normal bişey yok ama elimde değil

Bana da en son kontrolde kafası biraz büyük dedi doktor, eşiminde kafası biraz büyük ben o yüzden çok takılmadım

Aynen doktora sormadan alma tabi ama birisi soda önermiş en mantıklısı o şu an. Allahım zamanında sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri

Cumartesi günü misafirliğe gittik bana ev sahibi dediki sanki 1 yıldır hamilesin gibi bu arada 7 aylık doğan çocuk yaşar ama 8 aylık doğan yaşamaz sıkıntılı derler falan yaptı ve bunu diyen erkek ben çok gerildim. Psikolojik te sancım olabilir mi acaba diyorum hamilelere düşünmeden konuşulmamalı ama ya

Ya bi s. g. Demeliydiniz. Herkes her konuda yorum yapıyor. Kardeşim de dahil etrafımda 8 aylık doğan, doğuran en az 10 kişi var sapasağlamlar.

Millet delirmiş ya neye göre böyle bir yorum yapıyorlar.Cahil adam.Siz onlara bir süre hiç uğramayın

Ya bi s. g. Demeliydiniz. Herkes her konuda yorum yapıyor. Kardeşim de dahil etrafımda 8 aylık doğan, doğuran en az 10 kişi var sapasağlamlar.
Diyemedim içimde kaldı Eşimde saf gibi öyle birşey mi varmış ilk defa duydum diyor. Oda şimdi panik davranıyor en ufak oy dememde

Sizin ev sahibi doktor mu acaba

Kızlar ben bi konu daha atayım ortaya; Meryem ana otu. Gece uyuyamayınca kasım ve aralık grubunu okudum hep. Kasım grubunda galiba bi arkadaşın sabah 6da sancısı başlamış meryem ana otunu kaynatmış içmiş duşunu almış hastaneye gitmişler 9da. 11de doğum yapmış maşallah. Instagramda falan çok gördüm Meryem ana otunu öneren ama yakın çevremde hiç kullanan ya da öneren olmadı. Siz ne düşünüyorsunuz kullanıp kullanmamakla ilgili?

Cansınız kızlar eksik olmayin

Benim bildiğim meryem ana otu içilmiyor sancılar geldiğinde suya konur açılması beklenir doğumun rahat geçiceğine inanılır bu şekilde.

O kadar haklısın ki doktorum da perinatalog 2 tarama temiz seker temiz iri bebek.olabilir diyor sonra kafa büyük diyor sonra sıvı artmış şekerin mı var diyor takipte rahatlatıcı ilerletmiyor söyle soyleyeyim cinsiyet partisi istiyorum kağıda yazar misiniz dedim 14 hafta fln nasıl emin olabiliyorsunuz ben korkarım yapamam dedi hocam neyden bi sorun mu var dedim hayır doğumun olacagindan sonuna kadar ilerleyeceginfen dedi. sırf tüp bak hastane diye perinatalogla devam edelim dedim inşallah ora ile ilişiği önümüzdeki hafta kesmek nasip olur

Kızlar 30 haftadayiz ama bebek hareketleri azalıyor toplanma şeklinde oluyor gibi normal mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…