İnternette 2 saatte 10 hareket diyorlar ama benim doktorum gün içinde 20 hareketi varsa yeterli demiştiBilmiyordum. Fetal doppler var bende tekme atmayınca kalbini dinleyip rahatlıyordum hep bu sefer uzun süre hareket etmeyince dikkatimi çekti takip edecem artık hareketlerini de
Bende biraz ağrı olursa korkuyorum aslında eziyet ediyoruz kendimize hazırlayıp kenara koysak en azından kafamız rahat olurKasılma için nidicard verdi. Magnezyumu 2ye çıkardı. Bi de progestan fitil sabah 1, akşam 2 şeklinde kullan dedi. Ama hala pek bi etki göremedim. Cumartesi yeniden çağırdı görcez bakalım. Ben de erken doğumdan çok korkuyorum anksiyetem coştu resmen. Bebeğin eşyalarını mı hazırlasam diye düşünmeye başladım.
Of seni çok iyi anlıyorum. Bende erken doğurmaktan çok korkuyorum.Bu hafta hazırlicam galiba çantasını ne olur ne olmaz sancı devam ederse cuma gününe kadar bekleyip doktora gideyim bana da belki ilaç verir. Evde magnezyum var ama kafama göre içmiyim.Kasılma için nidicard verdi. Magnezyumu 2ye çıkardı. Bi de progestan fitil sabah 1, akşam 2 şeklinde kullan dedi. Ama hala pek bi etki göremedim. Cumartesi yeniden çağırdı görcez bakalım. Ben de erken doğumdan çok korkuyorum anksiyetem coştu resmen. Bebeğin eşyalarını mı hazırlasam diye düşünmeye başladım.
Evet öyle yapıcam galiba haftasonu annem yardıma gelecek artık yetişemiyorum hiçbir şeye. Çevremde duyuyorum çok ağrılı gebelik yaşayanlar var ve hiç doktora bile gitmeden hamileliğini geçirmiş doğurmuş. İnsan büyütüyoruz içimizde aslında ağrı kadar normal bişey yokBende biraz ağrı olursa korkuyorum aslında eziyet ediyoruz kendimize hazırlayıp kenara koysak en azından kafamız rahat olur
Bana da en son kontrolde kafası biraz büyük dedi doktor, eşiminde kafası biraz büyük ben o yüzden çok takılmadımGeriden gelmesi soru ileriden gitmesi sorun. Bebek iri dedi sivısi bunca zaman hep iyidi şimdi siviyida bir miktar fazla görünüyor dedi sınırı aşmış sayılmaz dedi kafa karışıklığı 2 hafta sonra açlık tokluk bakalım denildi. ;( ay bir sürü şey söyledi kafa da hep bir tık büyük dedi. Erkek.oldugu için olabilir dedi sonra. 2 li temiz gelmişti şeker yuklemem temizdi. Bugünkü muayene ile stres tavan
Aynen doktora sormadan alma tabi ama birisi soda önermiş en mantıklısı o şu an. Allahım zamanında sağlıkla gelsin hepimizin bebişleriOf seni çok iyi anlıyorum. Bende erken doğurmaktan çok korkuyorum.Bu hafta hazırlicam galiba çantasını ne olur ne olmaz sancı devam ederse cuma gününe kadar bekleyip doktora gideyim bana da belki ilaç verir. Evde magnezyum var ama kafama göre içmiyim.
Amin aminAynen doktora sormadan alma tabi ama birisi soda önermiş en mantıklısı o şu an. Allahım zamanında sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri
Ya bi s. g. Demeliydiniz. Herkes her konuda yorum yapıyor. Kardeşim de dahil etrafımda 8 aylık doğan, doğuran en az 10 kişi var sapasağlamlar.Cumartesi günü misafirliğe gittik bana ev sahibi dediki sanki 1 yıldır hamilesin gibi bu arada 7 aylık doğan çocuk yaşar ama 8 aylık doğan yaşamaz sıkıntılı derler falan yaptı ve bunu diyen erkek ben çok gerildim. Psikolojik te sancım olabilir mi acaba diyorum hamilelere düşünmeden konuşulmamalı ama ya
Millet delirmiş ya neye göre böyle bir yorum yapıyorlar.Cahil adam.Siz onlara bir süre hiç uğramayınCumartesi günü misafirliğe gittik bana ev sahibi dediki sanki 1 yıldır hamilesin gibi bu arada 7 aylık doğan çocuk yaşar ama 8 aylık doğan yaşamaz sıkıntılı derler falan yaptı ve bunu diyen erkek ben çok gerildim. Psikolojik te sancım olabilir mi acaba diyorum hamilelere düşünmeden konuşulmamalı ama ya
Diyemedim içimde kaldıYa bi s. g. Demeliydiniz. Herkes her konuda yorum yapıyor. Kardeşim de dahil etrafımda 8 aylık doğan, doğuran en az 10 kişi var sapasağlamlar.
Yani hamileliğim çok uzun gelmiş beyefendiyeMillet delirmiş ya neye göre böyle bir yorum yapıyorlar.Cahil adam.Siz onlara bir süre hiç uğramayın
Sizin ev sahibi doktor mu acabaCumartesi günü misafirliğe gittik bana ev sahibi dediki sanki 1 yıldır hamilesin gibi bu arada 7 aylık doğan çocuk yaşar ama 8 aylık doğan yaşamaz sıkıntılı derler falan yaptı ve bunu diyen erkek ben çok gerildim. Psikolojik te sancım olabilir mi acaba diyorum hamilelere düşünmeden konuşulmamalı ama ya
Bilmiş biri . Tam tersi doktorumda kasığım da fıtık olduğu için 34. Haftaya kadar dayanabilirsin demişti o zaman da 8 aylık oluyor.Sizin ev sahibi doktor mu acaba
Cansınız kızlar eksik olmayinYok korkma canım kimi bebek kilolu doğar iri doğar yanında ek bulgular yoksa endişelenme. Yeğenim 2 hafta önce doğum yaptı doğurmadan önceki son kontrolde 4200 dediler bebek 3600 doğdu. Ultrasonda çok yanılıyor.
Benim bildiğim meryem ana otu içilmiyor sancılar geldiğinde suya konur açılması beklenir doğumun rahat geçiceğine inanılır bu şekilde.Kızlar ben bi konu daha atayım ortaya; Meryem ana otu. Gece uyuyamayınca kasım ve aralık grubunu okudum hep. Kasım grubunda galiba bi arkadaşın sabah 6da sancısı başlamış meryem ana otunu kaynatmış içmiş duşunu almış hastaneye gitmişler 9da. 11de doğum yapmış maşallah. Instagramda falan çok gördüm Meryem ana otunu öneren ama yakın çevremde hiç kullanan ya da öneren olmadı. Siz ne düşünüyorsunuz kullanıp kullanmamakla ilgili?
O kadar haklısın kiKızlar ben mesajları okuyorum ve niye panik olduğunuzu anlamıyorum , ben mi çok rahatım diye düşünmeye başladımbebeğin önde olmasının ne sakıncası var , niye bu kadar panik oluyorsunuz ? Benim bebeğim de 2 hafta önde. Perinatoloji kontrolünde ilerliyoruz biz ve bununla ilgili bir sıkıntıdan bahsetmedi hiç doktorum. Benim eşim 4,5 kilo doğmuş yani biraz da yapısal bence. Bebeğin geride olmasına üzülmeyi bir nebze anlıyorum ama bebek ileride diye niye stres oluyorsunuz ?
Bakın geçen sene Eylül ayında doğum yapmış arkadaşımın değerlerini koyuyorum size örnek olarak. Bu bebek 56 cm ve 4300 doğdu. Şu an 1 yaşını geçti ve hiç bir sıkıntısı yok.sat ve usg ye göre çıkan haftaları ve bebeğin kilosunu boyunu görebilirsiniz. Şu an Sadece boyu uzun yaşıtlarına göre. Ama sonuçta hepimiz bir birimizden farklı boylarda ve kilodayız , robot değiliz ki