Geldim acile. Kan idrar verdim sonuç bekliyorum. Kusmak erken doğum belirtisi olabiliyormuş alttan baktılar öyle değil dediler. Ama ultrasonda bile neredeyse kusuyordum. Asıl moralimi bozan bebeğime sürekli çok büyük bebek diyorlar, sürekli şekerin var mı diyorlar, korkuyorum büyük diye.Halbuki dün 2300 gram çıktı bugün 2700 dediler bence kendileri yanlış ölçüyor. Ben dünden beri aşırı kötüyüm ama midem 1 aydır falan felaket. Bugün çok aşırı kötü.Kuzum ben kaçırdım galiba geçmiş oslun ne zamandır böylesin? Ben kızımda öyleydim artık midede birşey kalmıyordu ve kan kusuyordum bir sonrası aşırı istifra ve gıdasızlıktan hastaneye yatış oluyor ben en son bayılmıştım hastaneye kaldırdılar ketonum yükselmiş yatış verdiler direk 1 hafta boyunca serumlar oral anal ilaçlar eziyetti. 7. Ayıma kadarda sürmüştü ama bi ilaç vermişti bi doktor sadece onunla ayağa kalkmıştım. Sende bence daha çok kusarsan git su kaybın için en azından bir serum takarlar. Artık sıfır beslenme sıvı alımı olduğunu ve kan kustuğunuda belirt muhakkak.