Bizim ki hazır. 29 da hazırladıkKızlar hastane çantasını kaçıncı haftanızda hazırlayacaksınız ?
Ne olursa korkmalıyım sancılar arası kısalırsa mı evde hep tekim ister istemez panik oldum şehir dışından kardeşim geliyor yarınO zaman yalancı kasılmadır bence panik olma
Bende 29+0 ım. O zaman 1-2 haftaya hazırlayayım en iyisiBizim ki hazır. 29 da hazırladık
Benim erken doğum ihtmalim olduğu için 30 olmadan hazırladık normalde de 31-32 de hazır olsun diyorlarBende 29+0 ım. O zaman 1-2 haftaya hazırlayayım en iyisi
Evet sancılar arası kısalırsa , kan gelirse , bebek hareketleri azalırsa ve suyun gelirse korkmalısın. Sen şimdi bir şeyler ya sol yanına yat dinlen. Bir de maden suyu içNe olursa korkmalıyım sancılar arası kısalırsa mı evde hep tekim ister istemez panik oldum şehir dışından kardeşim geliyor yarın
Kesinlikle ama bence burda doktorlarda panik yaptırıyorKızlar ben mesajları okuyorum ve niye panik olduğunuzu anlamıyorum , ben mi çok rahatım diye düşünmeye başladımbebeğin önde olmasının ne sakıncası var , niye bu kadar panik oluyorsunuz ? Benim bebeğim de 2 hafta önde. Perinatoloji kontrolünde ilerliyoruz biz ve bununla ilgili bir sıkıntıdan bahsetmedi hiç doktorum. Benim eşim 4,5 kilo doğmuş yani biraz da yapısal bence. Bebeğin geride olmasına üzülmeyi bir nebze anlıyorum ama bebek ileride diye niye stres oluyorsunuz ?
Bakın geçen sene Eylül ayında doğum yapmış arkadaşımın değerlerini koyuyorum size örnek olarak. Bu bebek 56 cm ve 4300 doğdu. Şu an 1 yaşını geçti ve hiç bir sıkıntısı yok.sat ve usg ye göre çıkan haftaları ve bebeğin kilosunu boyunu görebilirsiniz. Şu an Sadece boyu uzun yaşıtlarına göre. Ama sonuçta hepimiz bir birimizden farklı boylarda ve kilodayız , robot değiliz ki
Tamam canım öyle yapıyorum teşekkür ederimEvet sancılar arası kısalırsa , kan gelirse , bebek hareketleri azalırsa ve suyun gelirse korkmalısın. Sen şimdi bir şeyler ya sol yanına yat dinlen. Bir de maden suyu iç
Rica ederimTamam canım öyle yapıyorum teşekkür ederim
ay bilmiyorum valla bazı doktorlar da çok ilginç. Şeker de çıkmamışsa panik olacak me var yani , bebek iri olabilirKesinlikle ama bence burda doktorlarda panik yaptırıyor
İçiyorum şu an iyi gelir inşallahRica ederim
Bu arada, maden suyunda magnezyum olduğu için yalancı kasılmalara iyi geliyor o yüzden dedim.
Aynı sorunları pazar gününden beri yaşıyorum. 28in içindeyim ben de. Doktora gittim, rahim ağzı uzunluğum kısalmış biraz ama ağrıya sebebiyet verebilecek bir bulgu görmedi, yalancı kasılmalar için de ilaç verdi. Hala da devam ediyor bazen 10 dk da bir, bazen 2 saatte bir adet ağrısına benzer yoğun ağrı girip çıkıyor. Doktorum sürekli bol su iç dedi. Benim de yattığımda artıyo ayağa kalkınca iki büklüm kalıyorum dik duramıyorum bazen. Bu dönemde çok hızlı büyüdüğü için de ağrı yaparmış. İnş bir sorun yoktur. Ilık duş alıp sakinleşmeye bakın.İçiyorum şu an iyi gelir inşallah
İri olabilir minyon da olabilir hemen bi sorun aranmaz ki.ay bilmiyorum valla bazı doktorlar da çok ilginç. Şeker de çıkmamışsa panik olacak me var yani , bebek iri olabilirsonuçta yapısal şeyler var.
Katılıyorumİri olabilir minyon da olabilir hemen bi sorun aranmaz ki.
Pzt gittim doktora herşey yolunda dedi. Söylerdi herhalde kısalma olsa ben ayağa kalkıp yürüyünce geçti tam tersi inşallah zamanında doğsunlar yavrularımız hiç hazır değilim doktorun verdiği ilaç ne magnezyum falan mıAynı sorunları pazar gününden beri yaşıyorum. 28in içindeyim ben de. Doktora gittim, rahim ağzı uzunluğum kısalmış biraz ama ağrıya sebebiyet verebilecek bir bulgu görmedi, yalancı kasılmalar için de ilaç verdi. Hala da devam ediyor bazen 10 dk da bir, bazen 2 saatte bir adet ağrısına benzer yoğun ağrı girip çıkıyor. Doktorum sürekli bol su iç dedi. Benim de yattığımda artıyo ayağa kalkınca iki büklüm kalıyorum dik duramıyorum bazen. Bu dönemde çok hızlı büyüdüğü için de ağrı yaparmış. İnş bir sorun yoktur. Ilık duş alıp sakinleşmeye bakın.
Canım şuan için değil her zaman önemli bebeğin hareketleri bazen derinden az oluyor yeter ki hareketi olsun, sancılar içinde süresi uzun yalancı sancılardır bu ara magnezyum ictigim halde geceleri regl ağrısı gibi benide uyutmuyorŞimdi hareketi var az ama hareketsiz olmasıda mı problem
Bilmiyordum. Fetal doppler var bende tekme atmayınca kalbini dinleyip rahatlıyordum hep bu sefer uzun süre hareket etmeyince dikkatimi çekti takip edecem artık hareketlerini deCanım şuan için değil her zaman önemli bebeğin hareketleri bazen derinden az oluyor yeter ki hareketi olsun, sancılar içinde süresi uzun yalancı sancılardır bu ara magnezyum ictigim halde geceleri regl ağrısı gibi benide uyutmuyor
Bencede ama doktorlar yapıyor birazda şeker mi var normal olamaz gibi asıl bu haftalarda kilo alacaklar büyüyecekler organ gelişimleri tamamlandı . Ayrıca ultrason her zaman doğru sonuc vermiyor oğlum hep kafası büyük bir problem mi var dediler cocugun kafasi minicikKızlar ben mesajları okuyorum ve niye panik olduğunuzu anlamıyorum , ben mi çok rahatım diye düşünmeye başladımbebeğin önde olmasının ne sakıncası var , niye bu kadar panik oluyorsunuz ? Benim bebeğim de 2 hafta önde. Perinatoloji kontrolünde ilerliyoruz biz ve bununla ilgili bir sıkıntıdan bahsetmedi hiç doktorum. Benim eşim 4,5 kilo doğmuş yani biraz da yapısal bence. Bebeğin geride olmasına üzülmeyi bir nebze anlıyorum ama bebek ileride diye niye stres oluyorsunuz ?
Bakın geçen sene Eylül ayında doğum yapmış arkadaşımın değerlerini koyuyorum size örnek olarak. Bu bebek 56 cm ve 4300 doğdu. Şu an 1 yaşını geçti ve hiç bir sıkıntısı yok.sat ve usg ye göre çıkan haftaları ve bebeğin kilosunu boyunu görebilirsiniz. Şu an Sadece boyu uzun yaşıtlarına göre. Ama sonuçta hepimiz bir birimizden farklı boylarda ve kilodayız , robot değiliz ki
Benim bikac eksiğim kaldı onları bitirip haftaya başlayacağım 32 gibi bitmiş olur doktorumda öyle demiştiBende 29+0 ım. O zaman 1-2 haftaya hazırlayayım en iyisi
Kasılma için nidicard verdi. Magnezyumu 2ye çıkardı. Bi de progestan fitil sabah 1, akşam 2 şeklinde kullan dedi. Ama hala pek bi etki göremedim. Cumartesi yeniden çağırdı görcez bakalım. Ben de erken doğumdan çok korkuyorum anksiyetem coştu resmen. Bebeğin eşyalarını mı hazırlasam diye düşünmeye başladım.Pzt gittim doktora herşey yolunda dedi. Söylerdi herhalde kısalma olsa ben ayağa kalkıp yürüyünce geçti tam tersi inşallah zamanında doğsunlar yavrularımız hiç hazır değilim doktorun verdiği ilaç ne magnezyum falan mı