Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Cok büyük gibi taşıması zor olmasın bunu

Konforlu duruyor kuzum kullanıcı yorumlarına bi bak sen

Kızlar çatlaklar ne alemde benim karında yok ama popom çatlamış ve gögüsümün kenarları
Canım ben ilk gebeliğimde 7 yada 8. Aydı tam hatırlamıyorum ama bir gecede çatladım. Bir sabah bi uyandım çatlaklarım var şuan 29+1 iz henüz yeni çatlağım yok öncekilerle devam ediyoruz şuanda. Ama göğüslerim kaşınıyor sanırım çatlayacak.

O çatlakların birazı olsun geçiyor mu yoksa alışmak mı lazım

Kızlar benim dünden beri midemden karnıma yayılan 5 sanıye falan süren şiddetli ağrım oluyor sonra geçiyor. Ara ara geliyor aça geldiğinde beni zorluyor ağrı . Midemden yayılıyor karnıma .
Bugün de ishal olmuşum ama afedersiniz su gibi . Ve hala o ara ara gelen şiddetli ağrı var . Sizce neden olmuştur aynı durumu yaşayan var mı ?
Bebeğin hareketleri iyi diye gitmedim doktora

Oh ne güzel düşünmüşler ya benim kv bizde şu an kadıncağız kendi evine de kadın çağırıyor ama garip anam olsaydı kendi çoktan yapmıştı ama gerçekten az iş yapma a rağmen çok çok yoruldum bel ağrımdan uyuyamıyorum şu an

Of çok saçma ya , bende bir türlü adam akıllı temizlikçi bulamadım çok dertliyim bu konuda
Al benden de o kadar hepsi anasının gözü olmuş
Bu araştırıp bulmuş halim bi de referansı olmasa ne olacaktı acaba gelip başımda durup evi bana temizletecekti heralde
Amin inşallah, ben zaten şey diyorum son 2 yıldır hamileyim doğru düzgün temizlik yapamıyorum, yapmak istesem de yapamıyorum temizlik yapacak vakit kalmıyor her geldiğinde annem evi temizleyip gidiyor
Ben dolap içlerini kendim yapiyorum hiç biseyi eskisi gibi bulamayinca sinirim tepeme cikiyor bi de duvar takintim var sürekli duvar silerim
Ya duvarda bi leke vardı cifleyim dedim yok asla gücüm yetmedi bıraktım yine

Hala park yatak alamadım portatif olsun diyordum ama bakıyorum chicco next2me park yataklardan daha pahalı kullanacağı süre 6 ay kiwi zoody bakıyordum ama anne yanı olmuyor yoyko hem renk hem kullanış acısından güzel gibi gözüküyor alan oldu mu

Hangi model acaba begenemiyorum bişey

Aklimda başta pleksilerden vardı ama oğlumunki süslü bişey odasında asılı odalar yan yana bu sefer kızımınki sade kalacak biraz daha süslü olsun dedim

Cok büyük gibi taşıması zor olmasın bunu
Bende cok kararsiz kaldim babyjorn muadillerinden aldim aslinda
Konforlu duruyor kuzum kullanıcı yorumlarına bi bak sen
Kullanici yorumlari hep güzel ama hic kullanip yorum yapan olmamiş sanirim hep hamile
Kızlar çatlaklar ne alemde benim karında yok ama popom çatlamış ve gögüsümün kenarları
Ben ilk gebeligimde 40 pinar gürescileri gibi yaglandim lieraclar falan havada uçustu doguma 1 hafta kala resmen gibegim acikken bebek gerindi gerindi cart diye yirtildim o kremlere inanmiyorum artik
Elele de park yatak anne yani modeller var canim bak istersen

Gunaydin kizlar once soyle minik bisey alayim sonra buyuk alirim vs diye evinizi gereksiz eşya ile doldurmayin hem siniriniz yipranmaz sokacak yer bulamiyorsunuz sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…