Ben de sormustum bu sayfaya ama pahallı geldi bana fiyatları 2250 gibi bisey demistiBen yaptırdım internetten ama henüz elime ulasmadi. Instagram da hayalevent sayfasından sade aynalı lacivertli bir model yaptırdım. Kızımda herseyi çok süslü püslü yaptırmıştım erkek olunca bu sefer sadeliğe kaçtım
Huggy Napp 8 In 1 Anne Yani Park Yatak Oyun Parkı+YatakLink varsa atabilirmisiniz Elele madre alacaktım fiyatida iyiydi 3700 civarı ama sitesinde falan bitmis
yatağına varmış beğendiniz mi acabaHuggy Napp 8 In 1 Anne Yani Park Yatak Oyun Parkı+Yatak
https://app.hb.biz/sZ8eEW1Z9ji0 daha da indirime girmiş
Komşumun 2 aylık bebeği var bu markayı kullanıyor , memnunum dedi. Ama başka kullanan kimseyi tanımıyorumKızlar bu ıslak mendilden alan varmı fiyatı uygun geldi
Islak mendil hep yenidoğan mi almak lazımKomşumun 2 aylık bebeği var bu markayı kullanıyor , memnunum dedi. Ama başka kullanan kimseyi tanımıyorum
Bacım park yatak almaya karar verdik oda tükenmişKomşumun 2 aylık bebeği var bu markayı kullanıyor , memnunum dedi. Ama başka kullanan kimseyi tanımıyorum
Cok kotu olmus ya en onemli yerler kalmis tekrar mi cagiracaksin 6 7 bin bulacak heralde senin komple ev temizletmen.birde hamile halin ile biraz daha yardimci olabilirlerdiYa kızlar bu bir dert postudur
Eve temizliğe kadın çağırdım , 2 kişi geldiler 4 saat 2 bin tlye anlaştık ama şöyle 4 saat çalışıyorlar iş bitmese her saat için extra ücreet alacak çok saçma geldi ama burda herkes bu usül üstüne çalışıyor neyse ben işi bitirirler sandım 2 kişi sonuçta bunların saati doldu mutfak banyo tuvalet duruyorbi sinirlendim tabi nasıl bitmez diye vay efendim detay istemişim kanepe sildirmişim herkes kanepe sildirmiyormuş. Ee iyi valla kanepe silme dolap içine girme perde asma ( asıyor ama zamandan kayıp oluyor diyor) ne anladım ben bu işten, sonuç olarak extra 2 saat daha kaldılar ve iş yine bitmedi , yeri bile silmeden gittiler pess yani ne diyeceğimi bilemiyorum aşırı uyuz oldum ama
Yenidogandada guvendigin markalardan almak lazim canim en ideal kaynamis sogutulmus su pamuk.Islak mendil hep yenidoğan mi almak lazımdiğerleri olmuyormu acaba bence sonrada bütçe dostu için bunları alacak herkes
Kitikate,carters, h&m ve ebebek ağırlıklı aldım benKızlar bebek kıyafetlerinde hangi markaları tercih ettiniz daha eksiklerim bitmemiş geçen kıyafetlere el attım.
Yatağı biraz ince ama sonradan başka yatak da alınabiliryatağına varmış beğendiniz mi acaba
Ben 1750 tl ye yaptırdım. Bundan ama henüz elime ulaşmadı tabi.Ben de sormustum bu sayfaya ama pahallı geldi bana fiyatları 2250 gibi bisey demisti
Arkadaşlarım çocukları hep erkek hiç ugrasmamislar direk ıslak mendil hepsi ne uğraşcan diyor söylediğim herkes bide sezeryan falan olunca biraz zor oluyormuş kolaya gidiyor çevremdekilerYenidogandada guvendigin markalardan almak lazim canim en ideal kaynamis sogutulmus su pamuk.
Trendyolda beğendim fiyatıda uygun oradan yaptıracağım canım.Kızlar kapı süsü yaptıran var mı
Canım bende araştırıyorum elele madre alacaktım bitmiş ama yakında stok açacaklarmış sordum. Yine elele nin 6 in 1 özellikle baya kapsamlı bi yatağını beğendim şuan trendyolda 5500 tl ekstra indirim olursa diye bi iki gün daha beklicem olmazsa elele nin kendi sitesinde yatak hediyeli 5600 onu alcam.Kızlar park yatak alanlar hangisinden aldı acaba
Arkadaşlarım çocukları hep erkek hiç ugrasmamislar direk ıslak mendil hepsi ne uğraşcan diyor söylediğim herkes bide sezeryan falan olunca biraz zor oluyormuş kolaya gidiyor çevremdekiler
Devlet acile gidersen eğer alttan muayene ediyorlar canım. Kaçıncı haftadasın şuan bilmiyorum ama ben 29+0 ım bugün. Bu zamana kadar ara ara bende çok regl sancısı gibi sancı çektim. Bir sorun olmadı şükür ama geçmezse git görün tabiki.Selam anneler bu gün sabahtan beri ara sıra geçen adet ağrısı çekiyorum. Çoğunlukla devam etti. Alt karnımda. Biraz şiddetleniyor gibi. Ara ara gelip gidiyor. Acile gitsem mi diyorum. Ne gibi kontroller yapıyolar acilde bilgisi olan var mı