Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Bana hediye olarak yaptırdı arkadaşım ama modeli falan ben seçtim. Ahşap istiyordum ben eğer sizde bu tarz bir şeyler istiyorsanız bu iki sayfaya bakın derim 🌸

Bunu kapıya çivi dışında neyle takabiliriz silikon askılıklar tutmaz gibi geldi😁

Oğlum maşallah iyi gidiyor. Ciğerleri düzeliyor. Entübeden kurtulmak şimdiki hedefimiz. Hergün bakışıyoruz konuşuyoruz ona kitap okuyorum. Masaj yapıyorum sohbet ediyorum ayrılık vakti gelince kötü oluyorum 🙈 dua edin en yakın zamanda nefesini dengeleyip çıkacak hale gelsin ☺️🤍 çok sağol sorduğun için 💕
Maşallah canım , kurtulacaksınız inşallah entübeden 🙏🏻
dualarımız sizinle , güzel haberlerinizi bekliyoruz 🌸
Bunu kapıya çivi dışında neyle takabiliriz silikon askılıklar tutmaz gibi geldi😁
Ben command marka cırt cırt bantla tutturdum aslında gayet sağlam oldu ağır olduğu için birde ne olur ne olmaz diye güvenlik önlemi olarak kapının üstünden raptiyeyle tutturduk şu şekilde.
AE0D3239-1456-48DF-B5B7-874DCC252E24.jpeg

Maşallah canım , kurtulacaksınız inşallah entübeden 🙏🏻
dualarımız sizinle , güzel haberlerinizi bekliyoruz 🌸

Ben command marka cırt cırt bantla tutturdum aslında gayet sağlam oldu ağır olduğu için birde ne olur ne olmaz diye güvenlik önlemi olarak kapının üstünden raptiyeyle tutturduk şu şekilde.
Eki Görüntüle 3501542
şimdi eşimde onu bulmuş teşekkür ederim hastane kapılarında da askı yeri olmuyor galiba ben organizasyon yerine kendim bi kaç süs düşünüyodum onlardada işe yarar bu bant😁

https://app.hb.biz/iaHbTfFNr627 biz bunu aldık canım, güzel geldi
Canım bunu araştırarak mı aldınız yoksa mağazadan baktınız mı ?
Biz Kraft monacoyu begendık onu alıcaz indirim girerse . Ama ikisinin farkı yok dersen senin aldığını mı alsam ? 🌹
Benim dediğim bu

Ya kızlar bu bir dert postudur 😄

Eve temizliğe kadın çağırdım , 2 kişi geldiler 4 saat 2 bin tlye anlaştık ama şöyle 4 saat çalışıyorlar iş bitmese her saat için extra ücreet alacak çok saçma geldi ama burda herkes bu usül üstüne çalışıyor neyse ben işi bitirirler sandım 2 kişi sonuçta bunların saati doldu mutfak banyo tuvalet duruyor 😳 bi sinirlendim tabi nasıl bitmez diye vay efendim detay istemişim kanepe sildirmişim herkes kanepe sildirmiyormuş. Ee iyi valla kanepe silme dolap içine girme perde asma ( asıyor ama zamandan kayıp oluyor diyor) ne anladım ben bu işten, sonuç olarak extra 2 saat daha kaldılar ve iş yine bitmedi , yeri bile silmeden gittiler pess yani ne diyeceğimi bilemiyorum aşırı uyuz oldum ama

Eve temizliğe kadın çağırdım , 2 kişi geldiler 4 saat 2 bin tlye anlaştık ama şöyle 4 saat çalışıyorlar iş bitmese her saat için extra ücreet alacak çok saçma geldi ama burda herkes bu usül üstüne çalışıyor neyse ben işi bitirirler sandım 2 kişi sonuçta bunların saati doldu mutfak banyo tuvalet duruyor 😳 bi sinirlendim tabi nasıl bitmez diye vay efendim detay istemişim kanepe sildirmişim herkes kanepe sildirmiyormuş. Ee iyi valla kanepe silme dolap içine girme perde asma ( asıyor ama zamandan kayıp oluyor diyor) ne anladım ben bu işten, sonuç olarak extra 2 saat daha kaldılar ve iş yine bitmedi , yeri bile silmeden gittiler pess yani ne diyeceğimi bilemiyorum aşırı uyuz oldum ama
Ayy doğru düzgün iş yapmamışlar en önemli oyalayıcı yerleri bırakmışlar😳 çok merak ettim ekstra 2 saat için ne kadar ücret aldılar

Ayy doğru düzgün iş yapmamışlar en önemli oyalayıcı yerleri bırakmışlar😳 çok merak ettim ekstra 2 saat için ne kadar ücret aldılar
Bin tl ücret aldı, yani böyle bişey ne duydum ne işittim. Bulunduğum yerde herkes böyle çalışıyor saat usulü iyi de ben senin iyi niyetli olup olmadığını nerden bilecem belki oyalana oyalana iş yapıyorsun ki öyle de yaptılar

Kızlar bebek kıyafetlerinde hangi markaları tercih ettiniz daha eksiklerim bitmemiş geçen kıyafetlere el attım.

Yatağı nasıl beğendiniz mi
İnce bir yatak ama şöyle düşündüm. Babynest kullanmayı düşünüyorum yada fasulye yataklardan. Bir süre onunlarla destekleyerek park yatakta yatırırım dedim. Baktım beğenmiyorum park yatağın yatağını o zaman değiştiririm. Çünkü bebeklere belli olmuyor. Yatmaz dediğimiz yerde en rahat uykularını uyuyorlar ☺️

Canım bunu araştırarak mı aldınız yoksa mağazadan baktınız mı ?
Biz Kraft monacoyu begendık onu alıcaz indirim girerse . Ama ikisinin farkı yok dersen senin aldığını mı alsam ? 🌹
Benim dediğim bu
Ölçüleri özellikleri aynisiysa bende tercih edebilirim elelle madre alcaktim bitmiş görünüyor

Canım sadece emzirmek için yuvarlak bölgeleri var orası iç göstermiyor ama o yuvarlak boşluk belli oluyor biraz, sabahlıkla kamufle edilebilir
Bende bakayim bi sagol canim
Oğlum maşallah iyi gidiyor. Ciğerleri düzeliyor. Entübeden kurtulmak şimdiki hedefimiz. Hergün bakışıyoruz konuşuyoruz ona kitap okuyorum. Masaj yapıyorum sohbet ediyorum ayrılık vakti gelince kötü oluyorum 🙈 dua edin en yakın zamanda nefesini dengeleyip çıkacak hale gelsin ☺️🤍 çok sağol sorduğun için 💕
Çok sevindim canim 🥲😍💙🧿

Yuhh cinnet gecirmelik kiz ben 2400e 2 kişi aliyorum sabah 8de geliyorlar aksam işleri bitmeden gitmiyorlar ama piyasa gerçekten saatli oldu benimkiler başkasina gitmiyor normalde düzenli gittikleri yerler dişinda bana da hamileyim diye kiyamayip geldiler duzenli almiyorum ama senede 4 5 kez anca

Bana hediye olarak yaptırdı arkadaşım ama modeli falan ben seçtim. Ahşap istiyordum ben eğer sizde bu tarz bir şeyler istiyorsanız bu iki sayfaya bakın derim 🌸

Baykuş craft sayfasında bugüne özel 100 tl indirim varmış kızlar bakmak isteyen olursa

X