Kızlar haftasonu ikş gundur sadece arabayla geziyoruz. Bahsetmiştim ya meme reddi oldu diye çocuk sadece arabada tutuyor memeyi. Eşim direksiyon sallamaktan beli tutuldu. Kırmızı ışıklarda durduğunda bile uyumuyorsa ağlıyor, cumartesi günü arabada toplam 9-10 saat uyudu. Bir haftadır meme reddinden nasıl açığı olduysa çocuğumun… Ama biz bittik tabi. Açlıktan uyuyamıyor, ememiyordu. Kaşık ve şırıngayla mama verdim onu da kabul etmedi. Bugün emzirme danışmanı gelecek bana ama daha iyi gibi en azından bu kez pilates topunda bari olsa tuttu memeyi. Danışman neler söyleyecek bakalım
Z
zey62
arkadaşım üzüldüm allah yardımcın olsun. sen bebeğine odaklan çok şükür sağlıklısınız ikiniz de kalanı allaha havale et. Sen bebeğine her türlü yetersin. Evet insan bana kim yetecek diye soruyor ama güçlü olmaya çalış. Aç bebek ağlar susmaz merak etme bu haftasonu yaşadım
Ağlamıyorsa aç değildir bebeğin. Bana doktor artık çeneleri güçlendi 5-7 dakika emip doyacak dedi kaç kere. Süre tutmana gerek yok dedi aklında olsun. Bazen keyif için de 20-30dk emiyorlar sonuçta doğaları bu.