Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar , bugün hastane çıkışı baktım çok pahaliysi bir mağaza da and wawa diye bir marka 2.800, 20' li paketi 5.500 dü almadım bende e bebek'e gittim çok fazla çeşit yoktu zaten ama 1.000 TL olduğu için bir tane aldım eve bir getirdim battaniyesi o kadar inceki anlatamam pazartesi iade edicem. Sizler nerelerden ve kaça aldınız acaba?

Canım ben yedek takım olarak bunu sipariş verdim, inan ki pahalı aldığım takımdan kalite olarak çok bir farkı yok hatta bir tık daha kışa uygun diyebilirim. Oeko tex onaylı birde kimyasal içermeyen organik kumaş yani. Şuan flaş indirime düşmüş ikinci bir takım almak isteyenler bakabilir.

Eray hoca endolu kullandirirmi bilmiyorum ama adalati kullandirir büyük ihtimalle. Çünkü bana dikiş atıldıktan sonra adalat verdi kullan dedi tansiyon ilacı ama bu dedim rahimdeki damarlari genişletigi için megersem rahim kasılmasını önlüyormus
Bakalım yarın ne diyecek, bir korku sardı ama ağrım sancım yok çok şükür o yüzden bir yandan da kafam rahat, nasip herşey🤲

Tesettürlü olanlar pijama ve gecelik takımı olarak neler aldınız acaba. Var mı önerebileceğiniz site ya da sayfalar?
Ben tesettürlüyüm, bu iki takımı aldım gayet güzeller, hatta artıştan aldığımın fiyatı düşmüş.

Eklentiler

• Screenshot_20241110-110913_Trendyol.jpg
    Screenshot_20241110-110913_Trendyol.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_20241110-110813_Instagram.jpg
    Screenshot_20241110-110813_Instagram.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar çok önemli bir şey soracağım
Bebek ilk doğduğunda doona kullanımı nasıl olur sizce ablamda bebek arabası var büyüyünce ona geçerim diyorum ama pusetimiz yok puset alsam bebek arabasıyla birlikte uygun fiyatlı da var ama puset yerine doona mı alsam ne diyorsunuz
Ben de doona aldım zaten onun amacı 0-12 ay için oto koltuğu vs de gerek yok. İlk bebeğimde almadığım için pişmanım bence çok kullanışlı.

Kızlar kapı süsü yaptıran var mı
Ben yaptırdım internetten ama henüz elime ulasmadi. Instagram da hayalevent sayfasından sade aynalı lacivertli bir model yaptırdım. Kızımda herseyi çok süslü püslü yaptırmıştım erkek olunca bu sefer sadeliğe kaçtım🙈

Canım ben yedek takım olarak bunu sipariş verdim, inan ki pahalı aldığım takımdan kalite olarak çok bir farkı yok hatta bir tık daha kışa uygun diyebilirim. Oeko tex onaylı birde kimyasal içermeyen organik kumaş yani. Şuan flaş indirime düşmüş ikinci bir takım almak isteyenler bakabilir.
Fiyatı çok iyi , ürün de güzel görünüyor. Güle güle giysin 🌸

Bana hediye olarak yaptırdı arkadaşım ama modeli falan ben seçtim. Ahşap istiyordum ben eğer sizde bu tarz bir şeyler istiyorsanız bu iki sayfaya bakın derim 🌸

Eklentiler

• IMG_0299.jpeg
    IMG_0299.jpeg
    101,7 KB · Görüntüleme: 70

Bende bu markayı aldım çokta beğendim, kumaş kalınlığı kalitesi çok güzel hastanede direk bunu giydireceğim

selam kizlar.herkes iyidir ins. bende sukur idare ediyorum.cuma son is gunumdu.artik dogum oncesi izne basladim.32 haftam bugun doluyor.yarin 32+0 olarak yola devam.dogum hazirliklarimi henuz tam yapamadim yarindan sonra yavasca cantami hazirlayacam artik.cok yorucu gunlerim oldu.agirlastikca daha cok yoruluyorum.hamileligin basi ve sonu cok zor gercekten.Bebegimin hareketleri bazen cok can yakici olabiliyor. sizlerde de oylemi acaba Rabbim kolaylastirsin hepimize.hem cok heyecanliyim hemde cok korkuyorum 4cu sezeryanimi olacam.dualarinizi eksik etmeyin lutfen

Ben tesettürlüyüm, bu iki takımı aldım gayet güzeller, hatta artıştan aldığımın fiyatı düşmüş.
Canim beyaz olan ic gosteriyor mu bende tesettürlüyüm lcwden aldim aslinda ilk gebeligimden var ama hepsi askili agustosta dogum yapmistim
selam kizlar.herkes iyidir ins. bende sukur idare ediyorum.cuma son is gunumdu.artik dogum oncesi izne basladim.32 haftam bugun doluyor.yarin 32+0 olarak yola devam.dogum hazirliklarimi henuz tam yapamadim yarindan sonra yavasca cantami hazirlayacam artik.cok yorucu gunlerim oldu.agirlastikca daha cok yoruluyorum.hamileligin basi ve sonu cok zor gercekten.Bebegimin hareketleri bazen cok can yakici olabiliyor. sizlerde de oylemi acaba Rabbim kolaylastirsin hepimize.hem cok heyecanliyim hemde cok korkuyorum 4cu sezeryanimi olacam.dualarinizi eksik etmeyin lutfen
4. Bebiş maşallah 🧿🧿 bende 32de hazir edicem dr oyle demisti ilkinde

Canim beyaz olan ic gosteriyor mu bende tesettürlüyüm lcwden aldim aslinda ilk gebeligimden var ama hepsi askili agustosta dogum yapmistim

4. Bebiş maşallah 🧿🧿 bende 32de hazir edicem dr oyle demisti ilkinde
Canım sadece emzirmek için yuvarlak bölgeleri var orası iç göstermiyor ama o yuvarlak boşluk belli oluyor biraz, sabahlıkla kamufle edilebilir

Kivirbas95 Kivirbas95 canım nasılsın , oğlun nasıl oldu ?
Oğlum maşallah iyi gidiyor. Ciğerleri düzeliyor. Entübeden kurtulmak şimdiki hedefimiz. Hergün bakışıyoruz konuşuyoruz ona kitap okuyorum. Masaj yapıyorum sohbet ediyorum ayrılık vakti gelince kötü oluyorum 🙈 dua edin en yakın zamanda nefesini dengeleyip çıkacak hale gelsin ☺️🤍 çok sağol sorduğun için 💕

Ben bu sayfadan yaptırdım sade bişey istiyordum🤗

Eklentiler

• IMG_9833.jpeg
    IMG_9833.jpeg
    76,4 KB · Görüntüleme: 47
X