Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar sizdede sağa sola doğru yattığınızda kalça kemikleriniz acıyo mu ay benim sanki ezilmiş gibi acıyo bi sağa bi sola dönüp duruyorum ama en rahatı düz yatmak ama onuda sağlıksız diye uzunca yatamıyorum😥
Birebir aynı durumdayım ne yapmak lazım bilemiyorum sürekli dönüp duruyorum 😬 magnezyum içiyor musunuz? Magnezyum kullanmıyorum ben acaba bunun için istesem mi doktordan die düşünüyorum işe yarar mı bilmiyorum

Birebir aynı durumdayım ne yapmak lazım bilemiyorum sürekli dönüp duruyorum 😬 magnezyum içiyor musunuz? Magnezyum kullanmıyorum ben acaba bunun için istesem mi doktordan die düşünüyorum işe yarar mı bilmiyorum
Ben içiyorum magnezyum
Benim bu ağrı her gece değilde bazı geceler oluyo nedense dün gece uzun süre aynı tarafta yatmamaya dikkat ettim mesela ağrım olmadı
Sürekli yer değiştirerek yatmak iyi geldi sizde deneyin bakalım bu gece iyi gelecek mi sizede

Kızlar göğüs uçlarınız ne durumda, benim çok kötü resmen etleri çürüdü dökülüyor. Geçen hafta doktora gittiğimde söyledim bakalım dedi sonra ultrasona geçince unuttuk 🤦🏼‍♀️ 18inde tekrar gideceğim o zaman göstereceğim. Doktora gitmeden soracağım şeyleri de hep not alıyorum ama kesin bir şeyleri unutuyorum. B12de kullanıyorum ama yavrum aklımı başımdan alıyor 😂
Şimdiden gümüş kapak kullanabilirsiniz 🙌🏻

Kızlar çok önemli bir şey soracağım
Bebek ilk doğduğunda doona kullanımı nasıl olur sizce ablamda bebek arabası var büyüyünce ona geçerim diyorum ama pusetimiz yok puset alsam bebek arabasıyla birlikte uygun fiyatlı da var ama puset yerine doona mı alsam ne diyorsunuz

Kızlar , bugün hastane çıkışı baktım çok pahaliysi bir mağaza da and wawa diye bir marka 2.800, 20' li paketi 5.500 dü almadım bende e bebek'e gittim çok fazla çeşit yoktu zaten ama 1.000 TL olduğu için bir tane aldım eve bir getirdim battaniyesi o kadar inceki anlatamam pazartesi iade edicem. Sizler nerelerden ve kaça aldınız acaba?
Ben hastane çıkışı şeklinde almadım zibin tulum battaniye şapka kendim beğendim bir kaç takımı aldım onları goturucem hastaneye

Bebek ilk doğduğunda doona kullanımı nasıl olur sizce ablamda bebek arabası var büyüyünce ona geçerim diyorum ama pusetimiz yok puset alsam bebek arabasıyla birlikte uygun fiyatlı da var ama puset yerine doona mı alsam ne diyorsunuz
Ben Doona kullanacağım , 1 yaşa kadar kullanırım diye planlıyorum. Sonrası içinde kabin boy bebek arabası aldım.

orchagoci orchagoci canım nasılsınız , bebeklerin nasıl ?
Çok teşekkürler 🌸 ben adapte olmaya çalışıyorum. Mastit olmakla olmamak arasında sürekli git geldeyim. Bebeklerim inişli çıkışlı. Kızımda solunum yetmezliği başlamış. Antibiyotiğe başlatmışlar hemen. Bir iki gün sonra durumu belli olacak. Oğlum aynı. Biraz kilo veriyorlar. Biraz alıyorlar. Çok kötü değiller ama çok iyi de diyemem. Normal diyorlar. Sizler nasılsınız? Hazırlıklar nasıl gidiyor? ❤️

Merhaba kızlar uzun süredir yazmıyorum takipteyim aslında bizde 29 haftalık olduk,doğum şekli konuşulmuş açıkçası ben iki doğum şekline de karşı değilim evet kendim normalden yanayım ve 2 normal doğumum oldu ilki tabi biraz daha zordu (4 saat sancıyla doğurdum)ikincide h birşey anlamadım 2 saat içinde 8 cm açıklıkla hastaneye gidip direk doğuma alındım ve 20 dk içinde doğumhaneden cıktım.İkisinde de dikişim oldu ve ikisinde de sabah doğum olduğu için akşam üzeri aynı gün taburcu oldum😊ilkinde 20 güne yakın zorlandım ikinci de aynı gün eve cıkıp normal oturdum direk he ayrıca benim de rahimim ters onunla ilgili ekstra bir olumsuzluk yaşamadım (ilk kalp atışını geç duymam dışında)..
Yani sezeryan olupta çevremde aynı şekilde hemen ayaklanan da var ve ben şuan doğumdan hiç korkmuyorum başıma ne geleceğini bildiğim halde🤭O his o duydu insana herşeyi unutturuyor olumsuz düşünüp son ayları kendimize zehir etmeyelim,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 😊😊

Çok teşekkürler 🌸 ben adapte olmaya çalışıyorum. Mastit olmakla olmamak arasında sürekli git geldeyim. Bebeklerim inişli çıkışlı. Kızımda solunum yetmezliği başlamış. Antibiyotiğe başlatmışlar hemen. Bir iki gün sonra durumu belli olacak. Oğlum aynı. Biraz kilo veriyorlar. Biraz alıyorlar. Çok kötü değiller ama çok iyi de diyemem. Normal diyorlar. Sizler nasılsınız? Hazırlıklar nasıl gidiyor? ❤️
Biraz sor bir süreç olacak sizin için ama böyle böyle büyüyecekler inşallah 🙏🏻 doktorlar normal diyorsa normaldir , iyi olacaklar ben inanıyorum ❤️
Mastit olmamak için bol bol sağım yapmak ve ılık duşun altında göğse masaj yapmak gerekiyor demişlerdi eğitimlerde. Bir de sıcak havlu iyi geliyormuş. Eminim sende duymuşsundur da ben gene de yazayım.
Bilgilendirme bizi arada , güzel haberlerinizi bekliyoruz 🌸

Merhaba kızlar uzun süredir yazmıyorum takipteyim aslında bizde 29 haftalık olduk,doğum şekli konuşulmuş açıkçası ben iki doğum şekline de karşı değilim evet kendim normalden yanayım ve 2 normal doğumum oldu ilki tabi biraz daha zordu (4 saat sancıyla doğurdum)ikincide h birşey anlamadım 2 saat içinde 8 cm açıklıkla hastaneye gidip direk doğuma alındım ve 20 dk içinde doğumhaneden cıktım.İkisinde de dikişim oldu ve ikisinde de sabah doğum olduğu için akşam üzeri aynı gün taburcu oldum😊ilkinde 20 güne yakın zorlandım ikinci de aynı gün eve cıkıp normal oturdum direk he ayrıca benim de rahimim ters onunla ilgili ekstra bir olumsuzluk yaşamadım (ilk kalp atışını geç duymam dışında)..
Yani sezeryan olupta çevremde aynı şekilde hemen ayaklanan da var ve ben şuan doğumdan hiç korkmuyorum başıma ne geleceğini bildiğim halde🤭O his o duydu insana herşeyi unutturuyor olumsuz düşünüp son ayları kendimize zehir etmeyelim,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 😊😊
Merhaba canım. Bu sefer daha da kolay olur inşallah doğumun 🙏🏻 ya işte normalde de sezaryanda da herkesin fizyolojik yapısına göre doğum hikayesi farklı benim anladığım. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin 🥰

Ben doona aldım 1 sene sonra nornal arabaya geçicem ilk sene araba koltuğu yerinede buna bindiricem araba koltuğuda almadım yani
Kısacagı baya pratik bişey puset dönemimde 2 parça taşımak yerine tek parça taşıyabiliyorsunuz etrafımdaki deneyimli annelerde çok öneriyordu
İkinci elide çok hızlı bi piyasası var sıfır alıp işiniz bitince satabilirsiniz veya direk ikinci el temiz kullanılmış alabilirsiniz🌸

Kızlar , bugün hastane çıkışı baktım çok pahaliysi bir mağaza da and wawa diye bir marka 2.800, 20' li paketi 5.500 dü almadım bende e bebek'e gittim çok fazla çeşit yoktu zaten ama 1.000 TL olduğu için bir tane aldım eve bir getirdim battaniyesi o kadar inceki anlatamam pazartesi iade edicem. Sizler nerelerden ve kaça aldınız acaba?
Minicity nin fiyatları mükemmeldi bence. Biz 500 küsüre aldık. Daha uyguna da vardı daha fazlaya da vardı. Uzun süre kullanmayacağı için fazla para ödemeye gerek yok bence..

10lu setler gereksiz oluyor. Zıbın, bere ve alt üst pijamadan oluşan bir takım ve ayrıca battaniye aldım lcwden indirimden. Bebişler kolay büyüyor, birkaç kere anca giyecekler, çok pahalı almadım o yüzden

Ya şu previayla ilgili yorumun gece gece nasıl mutlu etti beni sana anlatamam. Aynı mutluluğu yaşa aniden emi arkadaşım 🙏 16 da 24 ü bekleyelim dedi 24 te 30 u bekleyelim dedi salı gidicem bakalım ne dicekler inş geçer benimde seninki gibi 🥰

Valla şükret kız tabi. Ben çok çektim annem hep yalvarmıştı bana sezaryen yap diye dinlemedim ondan geldi hep başıma bunlar 🤭 annem hep der ata sözü dinlemeyen ulur kalır diye 😂

Benim için beşikte sağlamlık önemli uzun süre kullancam çünkü. 11.11 i bekliyorum belki ekstra bi indirim olur diye 11 inde alıcam artık ozamana kadar madre mi bu attığım mı diye düşünüp duruyorum 🙈
Bebişe soyle plesentayi yukari ceksin🤣 bana dr artik cikmaz sanmiyorum demişti ama cikmisti valla ben o halimde fıldır fıldır geziyordum🤣 eşimden gizli ev işi de yapiyordum sanıyordu ki robot evi bu kadar temiz tutuyor 🤣🤣elelenin kendi sitesi daha uygun olabilir ama 11.11de insallah istedigin gibi bir indirim olur ben köye falan giderken cantaya koyup goturuyorum beşigi tatile bile götürdüm 🤣 oteldeki beşikler dandik olabiliyor diye
Annen kaynanan varsa yardımcı korkma.ben 3,5 yaş oğlumla napcam bilmiom.sezaryen olcak..annem yok 😢kardeşlerimin çocuklar okula gidiyor uzaktalar.kaynana kendine hayrı yok başka sehirde.bnm oğlan erkek haliyle herseye atlio.ben de yapcam die.simdiden dio kardeşimi kucagima alcam die. Beşikte fln sallarken ters çevirir mi korkuom.
Var ama işte güvenemiyorum🤣 annem zaten yigenime bakiyor abim eşinden ayri yigenimi 1.5 yasindan beri annem büyüttü beni o korkutuyor ben cocugumu 0 ekran buyutuyorum yigenim sadece uyurken kafasini tabletten kaldiriyor desem yeri 🤦🏻‍♀️
Kullanilir canim arkadaşim 2 kizini onunla büyüttü

X