- 27 Aralık 2019
- 9.199
- 10.832
- 248
Canım benim geçen ay baş gelişti bu ay makat geliş. Bidaha ki ay ne olcak bakalımKızkar ben 32. Haftadayım bebek daha dönmedi ya normal mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim geçen ay baş gelişti bu ay makat geliş. Bidaha ki ay ne olcak bakalımKızkar ben 32. Haftadayım bebek daha dönmedi ya normal mi
Penye kumaş ben çok beğendim kalitesini de ama bir tık ince çok da şık oldu gerçekten üzerinde sabahlığı içinizin belli olmasını engelliyor emzirmek için de uygunPeki kalitesi kumaşı nasıl?
Hastaneler sıcak oluyor ya muhtemelen üşümeyiz. Tekrardan teşekkürlerPenye kumaş ben çok beğendim kalitesini de ama bir tık ince çok da şık oldu gerçekten üzerinde sabahlığı içinizin belli olmasını engelliyor emzirmek için de uygun
Canım hamileliğin başından beri öyleyimAy kızlar ben son 4-5 gündür o kadar çok uyuyorum kinormalde geceleri tuvalete kalkardım bu son günlerde tuvalete bile kalkmıyorum deliksiz uyuyorum. Gün içinde 2-3 saat uyuyorum.
Benim gibi olan var mı ?
Ya ben suyuda çok içiyorum aslındaCanım hamileliğin başından beri öyleyimhep uyku .
Sadece son 3 gündür gece tuvalete ben de az kalkmaya başladım ama bunun sebebi havalar soğudu suyu az içiyorum bence bu yüzden
Yoruluyor musun scaba gün içinde canım ben doğru düzgün uyuyamıyorum bayadir erkenden uyanıyorum bideAy kızlar ben son 4-5 gündür o kadar çok uyuyorum kinormalde geceleri tuvalete kalkardım bu son günlerde tuvalete bile kalkmıyorum deliksiz uyuyorum. Gün içinde 2-3 saat uyuyorum.
Benim gibi olan var mı ?
Ay kızlar ben son 4-5 gündür o kadar çok uyuyorum kinormalde geceleri tuvalete kalkardım bu son günlerde tuvalete bile kalkmıyorum deliksiz uyuyorum. Gün içinde 2-3 saat uyuyorum.
Benim gibi olan var mı ?
Oh oh tadını çıkarın kızlar, 14 aylık bebemle gecelerin yargıcıyız üstelik çalışıyorumCanım hamileliğin başından beri öyleyimhep uyku .
Sadece son 3 gündür gece tuvalete ben de az kalkmaya başladım ama bunun sebebi havalar soğudu suyu az içiyorum bence bu yüzden
Yok canım Sakaryada ki doktora gittim, Eray hocaya pazartesi gideceğim, bugün direk gitmek istedik ama Mardinde eğitim veriyormuş o yüzden pazartesiye kaldı, buradaki dr ciğer geliştirici vurmak istedi 1 gün arayla 4 tane, güvenemedik Eray hoca pazartesi ne derse onu uygulayacağızCanım sen eraya mi gittin. Benim bulunduğum ildeki doktorla erayin yaptığı olcumlerde baya fark çıkıyor. Seninde öylemi acaba
İnşaAllah biz de o zamana kadar dayanırız, teşekkür ederimBenim bi arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı. O da serklajlıydı, 32. Hafta da bebeği aşağıda hissetmiş, ara sıra ağrı hissediyormuş, doktor istirahat birde biraz idrar yolu enfeksiyonu varmış sancıyı tetiklemesin diye tedbir amaçlı ilaç vermiş. 34 te kontrolde doktor rahim ağzının çok inceldiğini ve dikişlerin hemen alınması gerektiğini söylemiş. Dikişleri alalım sonrasında doğumu evde dinlenerek bekle demiş. Dikişler alınır alınmaz doğum başlamış. Bebeği hamdolsun hiç küveze girmedi sonraki gün taburcu oldular.
Andywawa babymoolda indirimli oluyor bı bakın istersenizKızlar , bugün hastane çıkışı baktım çok pahaliysi bir mağaza da and wawa diye bir marka 2.800, 20' li paketi 5.500 dü almadım bende e bebek'e gittim çok fazla çeşit yoktu zaten ama 1.000 TL olduğu için bir tane aldım eve bir getirdim battaniyesi o kadar inceki anlatamam pazartesi iade edicem. Sizler nerelerden ve kaça aldınız acaba?
Ben bu 5 li takımı andy wawadan aldım . Babaymall da indirim vardı 550 ye aldım şuan 900 sanırımKızlar , bugün hastane çıkışı baktım çok pahaliysi bir mağaza da and wawa diye bir marka 2.800, 20' li paketi 5.500 dü almadım bende e bebek'e gittim çok fazla çeşit yoktu zaten ama 1.000 TL olduğu için bir tane aldım eve bir getirdim battaniyesi o kadar inceki anlatamam pazartesi iade edicem. Sizler nerelerden ve kaça aldınız acaba?
Neden iğne yapmak istediler ki sonuçta açılma vs. Yok sende. dikislerinde duruyor yerinde. rahim ağzıni ölçütler mi peki? Benim bulunduğum ildeki doktor Eray hocayla daha önceden çalışmış. Arada bir ona gidiyorum senin gibi şikayetlerim vardı. Bana dediği Eray hocanın yaptığı dikişten korkma kolay kolay acilmaz dedi. Sende korkma canım Allah'ın izniyle vaktinde doguracaz inşallahYok canım Sakaryada ki doktora gittim, Eray hocaya pazartesi gideceğim, bugün direk gitmek istedik ama Mardinde eğitim veriyormuş o yüzden pazartesiye kaldı, buradaki dr ciğer geliştirici vurmak istedi 1 gün arayla 4 tane, güvenemedik Eray hoca pazartesi ne derse onu uygulayacağız
İnşaAllah biz de o zamana kadar dayanırız, teşekkür ederim![]()
Bizde anlamadık hemen iğne dedi endol verdi, adalat verdi sancım olmamasına rağmen.Neden iğne yapmak istediler ki sonuçta açılma vs. Yok sende. dikislerinde duruyor yerinde. rahim ağzıni ölçütler mi peki? Benim bulunduğum ildeki doktor Eray hocayla daha önceden çalışmış. Arada bir ona gidiyorum senin gibi şikayetlerim vardı. Bana dediği Eray hocanın yaptığı dikişten korkma kolay kolay acilmaz dedi. Sende korkma canım Allah'ın izniyle vaktinde doguracaz inşallah![]()
Ya işin komik tarafı gün içinde de hep yatıyorumYoruluyor musun scaba gün içinde canım ben doğru düzgün uyuyamıyorum bayadir erkenden uyanıyorum bide![]()
O kadar çok parçalı olanlar gereksiz diyorlar genelde. Ben 5 parçalı 3 tane set aldım farklı yerlerden. Çok parçalı olanlarda düz renk olarak tinylamb uygun. İnstagramda isimli setler yapan yerler var onların da fiyatları uygun oluyor. Ben atolyerakun sayfasından yaptırdım bi bak istersen. LCW den de bakabilirsin.Kızlar , bugün hastane çıkışı baktım çok pahaliysi bir mağaza da and wawa diye bir marka 2.800, 20' li paketi 5.500 dü almadım bende e bebek'e gittim çok fazla çeşit yoktu zaten ama 1.000 TL olduğu için bir tane aldım eve bir getirdim battaniyesi o kadar inceki anlatamam pazartesi iade edicem. Sizler nerelerden ve kaça aldınız acaba?
Eray hoca endolu kullandirirmi bilmiyorum ama adalati kullandirir büyük ihtimalle. Çünkü bana dikiş atıldıktan sonra adalat verdi kullan dedi tansiyon ilacı ama bu dedim rahimdeki damarlari genişletigi için megersem rahim kasılmasını önlüyormusBizde anlamadık hemen iğne dedi endol verdi, adalat verdi sancım olmamasına rağmen.
Hiç birini kullanmadık Eray hocaya gitmeden içimiz rahat etmedi, o ne derse onu yapacağız.
Evet ben de burada hangi doktora gitsem Eray hocanın dikişi ne kadar iyi attığını söylüyor ki bugünkü doktor da dikiş çok iyi durumda rahmin yukarısından atıldığı için daha vaktimiz var bebeği tutuyor ve tutmaya da devam eder dedi ama 2 gün içinde 4 tane de ciğer geliştirici verdi
İnşaAllah canım, aminn![]()
Bu arada andywawa nın ürünleri babymall internet sitesinde sepette %25 indirimli 1800 falan oluyor. Mağazada beğendiğin varsa internetten alabilirsin benceKızlar , bugün hastane çıkışı baktım çok pahaliysi bir mağaza da and wawa diye bir marka 2.800, 20' li paketi 5.500 dü almadım bende e bebek'e gittim çok fazla çeşit yoktu zaten ama 1.000 TL olduğu için bir tane aldım eve bir getirdim battaniyesi o kadar inceki anlatamam pazartesi iade edicem. Sizler nerelerden ve kaça aldınız acaba?