Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Canım olacağı varsa oluyor maalesef. Eminim sen çok dikkat ediyorsundur. Ama artık çok şükür büyüttük bebekleri. Erken doğsalar bile sorun yaşamayız inşallah 🙏🏻
Maşallah bak 1,5 kiloyu geçmişsiniz 🧿🧿 hiç canını sıkma doktorunun anlattıklarını uygula.
Sen dikişe dayandığını hissettin mi peki ? Oralarda bi sancı falan ?
İnşaAllah sorun yaşamayız canım, dr bu halde dahi 34 e kadar dayanacağını düşünüyorum dedi bakalım
Ben pek hissetmedim sadece bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum vajinada, bu yüzdenmiş bu kadar aşağıda hissetmem.
Onun dışında birşey hissetmedim, sancı vs çok şükür sancı da çıkmadı yoksa yatış verecekti

İnşaAllah sorun yaşamayız canım, dr bu halde dahi 34 e kadar dayanacağını düşünüyorum dedi bakalım
Ben pek hissetmedim sadece bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum vajinada, bu yüzdenmiş bu kadar aşağıda hissetmem.
Onun dışında birşey hissetmedim, sancı vs çok şükür sancı da çıkmadı yoksa yatış verecekti
Doktorun öyle diyorsa 34 ü görürsünüz bence. Nst de sancı çıkmaması da iyi olmuş. Bundan sonrasında ekstra dikkat edeceksin artık yapacak bir şey yok

Yaa ilk defa dogum yapacaklar için çok da şey yapmayın 🤭 bütün normal doğumlar korkunç değil benim cevremde de sezaryen olanlar çok zor atlattılar bende olası durumda sezaryenden korkuyorum 🫣
Tabiki canım ben diğer mesajlarımda söylemiştim zaten benim çok zor oldu başkasının böyle olmayabilir diye. Herşey yolunda ve sırasıyla giderse başkasının böyle olmayabilir tabiki. Ve sezaryeni çok kötü geçen arkadaşlarımıda biliyorum. Son itibariyle anne oluyoruz kolay olmıycağını hepimiz biliyoruz 🥰 her iki yolda kolay değil. Herşeye rağmen tek söyleyebileceğim kucağına aldığın an "tüm acılara değermiş" Diyosun 🥰

Günaydın kızlar dr kontrolüm vardı bugün, 30+3 1650 gram olmuş kızım, malesef dikişe dayanmış bebek nstye girdim çok şükür sandım çıkmadı, şuan ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum dr tedavi için bir sürü şey anlattı ilaç yazdı hiç biri aklımda değil
Acaba diyorum ben mi dikkat edemedim ne yaptım da böyle oldu resmen beynim uyuştu
Canım benim öncelikle inşallah zamanında sağlıkla kucağına alırsın umarım 🙏 ama korkma olası erken doğumda yaşam sınırını geçti bizimkiler çok şükür. Kaldıki doktorun 34 demiş. Benim arkadaşım serklajlıydı 34. 35 gibi doğumu başladı doğum yaptı ve bebek hiç yoğun bakıma girmeden direk anneye verdiler. Kilosu ciğerleri herşeyi normaldi. Şuan3 4 ayşık oldu bebiş herşey yolunda 🥰 stres yapma kendine yat dinlen bolbol ve herşeyin çok güzel olucağını söyle hep kendine ❣️

Tesettürlü olanlar pijama ve gecelik takımı olarak neler aldınız acaba. Var mı önerebileceğiniz site ya da sayfalar?

Canım benim öncelikle inşallah zamanında sağlıkla kucağına alırsın umarım 🙏 ama korkma olası erken doğumda yaşam sınırını geçti bizimkiler çok şükür. Kaldıki doktorun 34 demiş. Benim arkadaşım serklajlıydı 34. 35 gibi doğumu başladı doğum yaptı ve bebek hiç yoğun bakıma girmeden direk anneye verdiler. Kilosu ciğerleri herşeyi normaldi. Şuan3 4 ayşık oldu bebiş herşey yolunda 🥰 stres yapma kendine yat dinlen bolbol ve herşeyin çok güzel olucağını söyle hep kendine ❣️
Amin canım Allah razı olsun 🤲 inşaAllah bizimkide dayanır o haftalara, çok teşekkür ederim 🥰

Günaydın kızlar dr kontrolüm vardı bugün, 30+3 1650 gram olmuş kızım, malesef dikişe dayanmış bebek nstye girdim çok şükür sandım çıkmadı, şuan ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum dr tedavi için bir sürü şey anlattı ilaç yazdı hiç biri aklımda değil
Acaba diyorum ben mi dikkat edemedim ne yaptım da böyle oldu resmen beynim uyuştu
Canım sen eraya mi gittin. Benim bulunduğum ildeki doktorla erayin yaptığı olcumlerde baya fark çıkıyor. Seninde öylemi acaba

Benim bi arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı. O da serklajlıydı, 32. Hafta da bebeği aşağıda hissetmiş, ara sıra ağrı hissediyormuş, doktor istirahat birde biraz idrar yolu enfeksiyonu varmış sancıyı tetiklemesin diye tedbir amaçlı ilaç vermiş. 34 te kontrolde doktor rahim ağzının çok inceldiğini ve dikişlerin hemen alınması gerektiğini söylemiş. Dikişleri alalım sonrasında doğumu evde dinlenerek bekle demiş. Dikişler alınır alınmaz doğum başlamış. Bebeği hamdolsun hiç küveze girmedi sonraki gün taburcu oldular.

Eklentiler

• IMG_4354.png
    IMG_4354.png
    344,7 KB · Görüntüleme: 35
Kesinlikle yanlış ve kesinlikle doğumunun nasıl geçtiğiyle alakalı toparlanma süreci. Benim sabah suyum geldi öğlen hastaneye yatış yaptılar suni sancı taktılar gece 23.40 ta kızımı kucağıma aldım. Belki kendi sancımla olması gerektiği kadar açılmam olsaydı bu kadar zor bi doğum olmazdı bilmiyorum ama toparlanmam çok zor oldu benim ortalama 2 2 buçuk ay sürdü iyileşmem 🙈
Umarım bu sefer çok güzel geçer doğumun 🥰

X