- 30 Mayıs 2022
- 482
- 565
Ben de öyle düşünüyorum, tek aldım gitti teşekkür ederimTek yeterli bence ya lazım olur mu o bile belli değil şimdiden 2 tane almadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de öyle düşünüyorum, tek aldım gitti teşekkür ederimTek yeterli bence ya lazım olur mu o bile belli değil şimdiden 2 tane almadım
Ya kiz erken gelir deyip korkutuyorlar beni oglum 40. Haftada doğduAy bana nedense Aralık'ta dogurcam gibi geliyor icimemi doğuyor nedir anlamadımocakta dogursak iyi senenin ilk bebekleri,az kaldı valla gerçekten ben hala inanamıyorum
Beklenen dogum 22 ocak ama dr 12 ocak uygun buldu 40i bekletmiyoruz dedi neden bilmiyorum 2. Dogumda ama bana kiz erken gelir deyip korkutuyorlar zaten 32. Haftada çanta hazir olsun diyorlar ilkinde öylr dediler suan 28+1iz bi iki haftaya yikamaya baslarim artikBizimde normal tarihimiz 12 ocak ama ben erken olacağını düşünüyorum 2-3 ocak gibi geliyor içimden.
Ya evde bir çocuk olduğu için ikinci hamilelik daha zor oluyor diyorlar. Bir de zaten bu aralar enerji düşiklüğü olabilşyormuş uygulamada okumuştum. Allah kolaylık versin arkadaşımAy kizlar ben çok yorulmaya basladim sabah oyunevine gidip geldik ev karman çorman ya enerjim 0 ın altinda -5 resmen
Aa nasıl bilemiyorlar detaylı ultrasonda ne demislerdi28+6 haftalık oldu geçen ay cinsiyeti öğrendiğimde 22+4 dü o zaman çıkıntı olduğunu söylememişti ama bu sefer afedersiniz klitorisi fazla büyük ve bir çıkıntı gördüm dedi ama tabi hala yüzde 99 kız diyor
Ya benim de şimdiye kadar hep erkek dediler. Detaylıda da erkek dendi. 1 ay önce farklı bir doktor "o göbek kordonu, bence kız bebek bu" dedi. Bu göbek kordonu olabilir mi ya?Aa nasıl bilemiyorlar detaylı ultrasonda ne demislerdi
ordan 5 li 2 tane set almıştımda bu 10 luydu bi bakayım yineBen de az önce babymall de indirim vardı andywawa markasının hastane çıkışını aldım.
ayyy teşekkürler kendi sitesine bakmak hiç aklıma gelmedi alıyorum hemen
Ne demek sağlıkla giyinsin Çağanayyy teşekkürler kendi sitesine bakmak hiç aklıma gelmedi alıyorum hemen
Bir şey diyecem bunlar gece parlayandan mı?M Melekogretmencnn
Philips Avent Ultra Air Emzik 06 Ay Kız Scf080/06
Emzikler indirime girmiş dün konuşmuştuk
Degildir bence renkli bakmıyor mu doktorunuz orda kordon cok belli oluyor kocaman oldularYa benim de şimdiye kadar hep erkek dediler. Detaylıda da erkek dendi. 1 ay önce farklı bir doktor "o göbek kordonu, bence kız bebek bu" dedi. Bu göbek kordonu olabilir mi ya?
Degil sanırım ama gece parlayan cok karanlıkta parlıyor oğluma en son onu aldım gece lambası acıkken parlamıyor bir farkı yokBir şey diyecem bunlar gece parlayandan mı?
Banada ağırlaşmaya başladım gibi geliyor işler gözümde büyümeye başladı kaç yaşında sizin oğlanAy kizlar ben çok yorulmaya basladim sabah oyunevine gidip geldik ev karman çorman ya enerjim 0 ın altinda -5 resmen
Ben bi de Aralık 2022 de hamile kaldım Ağustos 2023 de doğum yaptım regl yok tabi, doğumdan 7 ay sonra adet oldum 3.adeti geçirmeden tekrar hamile kaldım, özledim mi aslaaaaKızlar sabah sabah aklıma geldi, sizde regl olmamaya çok alışmadınız mı? Regl olmadan bi yaz geçirdik
Streçliyoeum canım, üstüne zeytinyağı sürüp streçleyende var ama ben sadece streçliyorumKızlar yarım avakadoyu nasıl saklıyorsunuz dolapta
Yo şu an gittiğim yerde renkli bakılmıyor.Degildir bence renkli bakmıyor mu doktorunuz orda kordon cok belli oluyor kocaman oldular
Oğluma Goon kullanıyorum yine Goon alırımKızlar bebek bezi için hangi marka aldınız?