Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
😅Ay bana nedense Aralık'ta dogurcam gibi geliyor icimemi doğuyor nedir anlamadım😅ocakta dogursak iyi senenin ilk bebekleri,☺️☺️az kaldı valla gerçekten ben hala inanamıyorum 😅
Ya kiz erken gelir deyip korkutuyorlar beni 🤣 oglum 40. Haftada doğdu
Bizimde normal tarihimiz 12 ocak ama ben erken olacağını düşünüyorum 2-3 ocak gibi geliyor içimden.
Beklenen dogum 22 ocak ama dr 12 ocak uygun buldu 40i bekletmiyoruz dedi neden bilmiyorum 2. Dogumda ama bana kiz erken gelir deyip korkutuyorlar zaten 32. Haftada çanta hazir olsun diyorlar ilkinde öylr dediler suan 28+1iz bi iki haftaya yikamaya baslarim artik 😬

Ay kizlar ben çok yorulmaya basladim sabah oyunevine gidip geldik ev karman çorman ya enerjim 0 ın altinda -5 resmen🤣

Ay kizlar ben çok yorulmaya basladim sabah oyunevine gidip geldik ev karman çorman ya enerjim 0 ın altinda -5 resmen🤣
Ya evde bir çocuk olduğu için ikinci hamilelik daha zor oluyor diyorlar. Bir de zaten bu aralar enerji düşiklüğü olabilşyormuş uygulamada okumuştum. Allah kolaylık versin arkadaşım 🩵

28+6 haftalık oldu geçen ay cinsiyeti öğrendiğimde 22+4 dü o zaman çıkıntı olduğunu söylememişti ama bu sefer afedersiniz klitorisi fazla büyük ve bir çıkıntı gördüm dedi ama tabi hala yüzde 99 kız diyor
Aa nasıl bilemiyorlar detaylı ultrasonda ne demislerdi

Aa nasıl bilemiyorlar detaylı ultrasonda ne demislerdi
Ya benim de şimdiye kadar hep erkek dediler. Detaylıda da erkek dendi. 1 ay önce farklı bir doktor "o göbek kordonu, bence kız bebek bu" dedi. Bu göbek kordonu olabilir mi ya?

Eklentiler

• Screenshot_2024-10-31-17-06-25-243_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2024-10-31-17-06-25-243_com.whatsapp.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar sabah sabah aklıma geldi, sizde regl olmamaya çok alışmadınız mı? Regl olmadan bi yaz geçirdik 😂
Ben bi de Aralık 2022 de hamile kaldım Ağustos 2023 de doğum yaptım regl yok tabi, doğumdan 7 ay sonra adet oldum 3.adeti geçirmeden tekrar hamile kaldım, özledim mi aslaaaa 😂😂

X